SRBI - ČUVARI KAPIJE BRITANSKE IMPERIJE

Možda vam ovaj naslov deluje čudno ; možda mislite da nastoji da uzdigne u geopolitičke visine malu balkansku zemlju , prepunu hvalo spevnog stanovništva ; možda će neko od vas reći da je produkt paranoje - no , kažu da je đavoljev prevashodni cilj , da ubedi ljude u svoje nepostojanje ; pa se mislim , da je cilj aglo saksonaca i angloatlanskih zemalja , da nas ubede u svoja vekovna prijateljstva i večnu ljubav , koja je njihov nacionalni interes !
Bilo kako bilo , predlažem onima koji se veraše uz uže prijateljstva ovih što se beče kad govore , ( kako reče jedan od njihovih imperijalnih prestolonaslednika , jer im je govor asimetričan , pa im krivi lica ( baš kako im je i duhovnost iskrivljena , asimetrična )) pa se uže umal ne pretrže i sve nas i naše u večni ad ne strpa - dakle predlažem da pročitaju ova dva teksta , može biti da im bude lakše , razumnije i vidovitije . Jerbo mnim nešto , večna će borba biti , do pošljetka , sa ovijim našim milosrdnim anđeoskim prijateljima !

I ne zaboravite , sutra je dan pomirenja !

"Novoustanovljeni državni praznik nazvan „Dan pomirenja“ koji počinje da se obeležava od 11. novembra 2012. i u Srbiji je mnoge iznenadio, posebno što se ne zna ni ko ga je predložio, ni zašto je taj dan značajan za Srbiju. A do juče nije bio. U stvari značajan je do sada bio za Veliku Britaniju i slavi se u svim zemljma Britanskog Komnovelta. To su države koje su sa svojim običnim gradjanima (možete čitati i robovima) pripojene Imperiji (danas najvećoj i jedinoj) i njima se administrativno upravlja iz Londona. "

Stoga izvolte :

http://www.ivonazivkovic.net/BERLIN-BAGDAD/TAJNA-PRUGE-BERLIN-BAGDAD-PRVI-DEO.html
http://www.ivonazivkovic.net/BERLIN-BAGDAD/TAJNA-PRUGE-BERLIN-BAGDAD-DRUGI-DEO.html
 

Back
Top