Sramna izložba

Mladi srpski umetnik je postavio na svojoj debitantskoj izložbi jednu jedinu sliku biblijski motivisanu a koja je uznemirila milione onih koji su se identifikovali sa istom.
Ipak najveću bol je osetio izvesni Mr. Sergio Doors, američki publicista, i ista je stigla i do patrijaršije a oni šokirani skičanjem i vrištanjem pozvali miliciju. Dok je policija došla Mr. Sergio Doors, američki publicista, je uveliko bio na sramnoj izložbi i pokušavao da fotoapartom uslika motive za ilegalnu reprodukciju. Odneseš snimak, iz jpg-a urade pripremu za štampu a onda na platno u štampariji uradiš motiv a ti posle samo razmažeš zejtin po industrijskoj štampi, zastakliš uramiš i preprodaješ po belom svetu bez znanja autora. Naravno Mr.Sergio Doors,a merički publicista, je došao bez svih onih kojima se žalio, čak i bez ženske pratnje, prosto sam - k'o od majke.

Naše ekipe su na licu mesta, molimo da pomerite decu iz sobe zbog sramnog eksponata:

Bela_Klimkovics_Adam_and_Eve_300.jpg

ADAM - ali maco, stres, problemi na poslu, kredit, nisam vratio zajam kumu, registracija kola, ispalio Juventus na kladži, curi bojler...
EVA- joj Adame probaj sa vijagrom

a da vidimo atmosferu ispred izložbe pošto je patrijaršija jedina državna institucija koja može da podigne borbenu gotovost armije i policije u zemlji:

277774_policija-za-gej-izlozbu-foto-nebojsa-markovic-_f.jpg

- šefe, šefe da te pitam...
- njihaaaa
- a jel mogu ja posle malo na izložbu?

277758_izlozba-u-czkd-foto-n-markovic-0042_ff.jpg

Sinko onaj iza mene 100% gej, dve ženske iza njega a on ni da se okrene

277757_izlozba-u-czkd-foto-m-josida--0135_ff.jpg

zastraniću od gejeva, preduzmite nešto

277756_izlozba-u-czkd-foto-m-josida--0066_f.jpg

Kolega, šta se pederišeš sa maskom? Skini taj kuratz sa usta nateraće nas Giga svi da stavimo zbog tebe

Iz lokalne crkve su nam rekli samo da je kompletan U.O.dobropsolujuće kompanije Verosispovest A.D. više zabrinut zbog sramne slike i što se sa njom identifikovalo dosta vernika nego što u crkvi postoje tri različite zakrvljene grupe za jedno te isto.
Ko tu koga i sa koje strane to više niko živ ne zna a i onaj odozgo dig'o ruke.

Sa mesnog lica
Mica i Zorica

Back