Normalan i/ili “normalan”?

Lako je zahtevati od nekoga da bude normalan i/ili “normalan”, odnosno regular guy... ali kako, ako je odrastao pod sankcijama i u ratnom okruženju?

Evo vi priče od jedne Snežane iz 90-tih, sa proslave Nove 1999. godine... he he he...

Bilo je divno novogodišnje jutro. Prvi sunčevi zraci probijali su se kroz staklene prizme topeći šare koje je mraz načinio igrajući se maštovito sa prozorom njene sobe.

Ustala je trljajući dremljive oči, još umorne od sinoćne lude žurke. Dok se kretala ka kupatilu ćale ju je nežno zagrlio ushićeno joj čestitajući rečima:

“Snježo, ljepotice tatina, želim ti sve najbolje u predstojećoj godini. Nešto mi se čudno smiješiš, golubice tajova. Da se nije to moja mala sinoj zaljubila?”

“Nisam”, slaga ona, iako je bila svesna da od tatice ništa nije mogla da sakrije još od najranijeg detinjstva.

Poljubila ga je qrrčinjavim ustima, isqrrčinjanim još sinoj, i otišla u kupatilo. Čim je ušla, kupatilo je u njoj probudilo vulkan sinoćnih emocija.

Ali počnimo redom.

Novogodišnji žur pravila je njena drugarica Izabela. Čim je došla, upustila se u ćaskanje sa njom i kradom posmatrala ostale. Niko od njih nije joj se činio posebno zanimljivim, i već je pomislila da je totalno out i da je trebalo da ode u neku finu diskoteku, “Košavu” ili možda “Madonu”.

Taman kad je razmišljala kako bi bilo najbolje da zamoli nekog da je odveze kući, sobu je ispunio miris parfema “Gianni Versace”. Ušao je on. Pozdravio se sa Izabelom i glasno joj rekao:

“Izabela, Izabela, da li bi se ona tvoja drugarica sa mnom upoznati htela?”

Iako se trudila da bude što uzdržanija, nije mogla da sakrije osmeh koji je izdao njeno oduševljenje ovim genijalnim stihovima.

On je to odmah primetio i znalački je upitao:

“Je l’, mala, koji si znak u horoskopu?”

Tog trenutka, mada mu to nije rekla, bila je potpuno osvojena.

Ovo pitanje joj je odmah stavilo do znanja da je on osoba koja ne podleže stereotipnim pitanjima. Pre nego što je stigla da mu odgovori već su plesali usko priljubljeni jedno uz drugo. Pitao ju je kako se zove, a ona kao svaka fina devojka nije htela da mu kaže na prvom sastanku.

Otišao je do Izabele, potom do DJ-a, i izvadio pištolj na njega. Muzika je prestala, a on se skinuo go do pojasa i vitlajući svojom “Armani” košuljom naredio DJ-u:

“Puštaj!”

Odmah zatim sobu su ispunili zvuci pesme “Snijeg je opet Snježana”. Prislonio je sebi pištolj na slepoočnicu i rekao da će se ubiti ako ga ona ne poljubi. Tada je shvatila da je voli više i od samog života.

Dok je sekundara otkucavala poslednje trenutke stare godine, svi prisutni su krenuli da čestitaju jedni drugima Novu godinu; ona je prišla Vedranu i dugo i vlažno ga ljubila rekavši mu:

“Ludice moja, tako te kratko poznajem a toliko te volim!”

Kako se meškoljila u njegovom naručju, osetila je da je izuzetno uzbuđen, po njegovom nabreklom penissu koji je pulsirao nadomak njenog međunožja. Rekao joj je:

“Ajmo u klozet.”

Zaključali su se u kupatilu i počeli da se nežno prepliću vlažnim jezicima. Odgurnuo ju je rekavši joj:

“Prehlađen sam, ne želim da se i ti zaraziš.”

Otkopčala je njegov srebrni kaiš, svukla mu pantalone, kleknula... Njegov Titanik strasti potopila je u uzburkanu pećinu svog grla. Dok je kormilarila jezikom po njegovom obrezanom krmku, po pokretima dezena njegovog kaiša osetila je orgazmičke trzaje svoga Vece. Njegov vreli jogurt ispirao je njene biserno bele zube...

U tom trenutku, na njeno veliko iznenađenje, začuo se gromoglasan aplauz; okrenula se i videla da je u toku njihovog odnosa Vedran krišom otključao vrata i da ih je posmatralo više njegovih drugova koji su razuzdano vitlali pendrecima. Našlo se tu i jedno magare. Lucidno je prozrela njihove namere i progutavši knedlu rekla:

“Šta bre vi mislite?! Da sam je neka qrrva?! Ma ne dolazite u obzir!”

Vedran ju je samo nežno pomilovao i jedva izustio:

“Učini to zarad naše ljubavi.”

Prvi joj je prišao Mensuri Heni, student medicine iz Gane. Dok je pokušavao da joj ubaci babušku u anus, Mekembe Tututu, njegov kolega, takođe iz Gane, uštekao je svoj kabl u njenu rodnicu oduzevši joj nevinost. Krv je u potocima liptala ka slivniku, što je vidno uzbudilo magarca. Prihvatila je njegov buzdovan u svoje čedno međusisje. Dok je crnac svirao u ritmu tam-tama po dobošu na koji je upravo otišla njena nevinost, po WC-u je odzvanjalo zadovoljno magarčevo:

“I-a-a! I-a-a! I-a-a!”

No ne lezi vraže; dok su se potoci sperme i krvi mešali u opijenosti, ušao je Belin tata. Bio je toliko pijan da nije primetio šta se događa, već je obe nužde izvršio na Snežino ustreptalo lice, što je posebno uzbudilo Vecu, koji je u duetu sa Mensurijem vešto razmazao i poslednje kapi sperme zajedno sa izmetom i urinom po njenom gipkom telu.

U tom odsudnom trenutku, čika Jorgos, Izabelin tata, spuštenih pantalona i gaća, nagao se nad kadu da povraća, pri čemu mu je magarac veselo surduknuo kittu do balčaka. Čika Jorgos je uspeo da kaže samo jedno neubedljivo - “Jao...” - pre nego što mu je magarčev glavić krvavo isplivao na usta, davši svemu ovome tragičan epilog. Već je u svojoj glavi videla naslove u sutrašnjoj dnevnoj štampi: “Krvavi pir satanista u stanu Jorgosa Babeua”, “Babeuovima preseo novogodišnji žur”…

Tad ju je Vedran povukao za ruku i rekao:

“Bež’mo, je6ote!”

Snežana nije stigla još ni da se opasulji, a već su se čule policijske sirene i užurbani koraci Mekembea i Vece ka izlaznim vratima.

Heni je spokojno trljao babušku govoreći:

“Ma, boli me qrrac, mogu da mi popuše, ja sam član JUL-a!”

Beživotno Jorgosovo telo još je pokazivalo znake prodora pomahnitale zveri. Mamurnih misli spustila se niz stepenice mimoišavši policiju koja je nadirala liftom, i otišla kući.

Dok se čistila od sekreta strasti i požude, posle svega što se dogodilo, zamišljala je sebe i Vecu pred matičarem i ubrzo zaspala.

I ovog prazničnog jutra, dok sedi i ispija kafu koju joj je tajo skuvao, u ušima joj i dalje odzvanja Vecin umilni glas.

Da, ako vas zanima, još uvek ga voli.
 

Back
Top