Igra - sastavi priču 3/3

Muzika je nadglasavala moje misli dok sam se približavala granici ali me ta crvena zastava iznenada podsetila na ono što se zbilo u jednom od mojih virtuelnih života, i kao kad ti mačka pređe put, tako se i ona nekako zloslutno ukazala čineći da mi se mišići na vratu i leđima malo zgrče. Nisi sujeverna!, opomenula sam sebe. To na čemu ti je ruka nije miš nego menjač. Da, to je život, a ono sunce na crvenoj podlozi kaže ti da si na dobrom putu.
I Makedonija mi je ostala za leđima...

prevideo si da moja noga nikada neće kročiti u tvoj, za moja očekivanja, previše skučen svet
sva moja slatka maštanja nestala su kada i tvoj voz u onom tunelu kome ne videh izlaz
da sam makar ponela šešir da pokrijem misli..
sada mi prija daljina satkana od naših neostvarenih želja
jedino ona daje smisao svemu


(:lol:)


naviranje
lom
povlačenje
potez
rizik


Zato i podstičem njihovo naviranje, i sve smo dalje... Ali obzirom da zaboravih šešir, misli su mi nemirne i sve osluškujem da čujem već jednom taj lom sa kraja tunela. Očekuješ li neko povlačenje? Evo ti ga potez, evo ti ga na! I to na tvoj rizik.

manirima
sputana
ne pokazah
srednji
prst

(:lol:)

nikada
ponekad
cesto
sada
zauvek

Tako mi se činilo u jednom od prethodnih života. U ovom mi se čini da su pobede i gubici ponekad stvar odluke i sazrevanja. A u stvari, nikada ne bi trebalo da budemo sigurni u to šta je dobijeno a šta izgubljeno do samog kraja. Često nas vara trenutno osećanje, a igra se svakako nastavlja i ne završava sa nama. Sada, ipak, postoji da bi se verovalo u dobitak zauvek.
No, treba pomenuti i one igre koje postoje da bismo ih mogli okončati u svoju korist i reći game over, kad god nam dosade. I sastavni su deo života. Ali ne i sam život.

pušenje
ili
zdravlje
odlučite
sami :)

avatar158855_4.gif
 

Back
Top