Лички гусар
Buduća legenda
- Poruka
- 25.197
jugoslavija i nista drugo
plemenita ideja
plemenita ideja
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kako bi bilo dosta ljudi islamske vjeroispovjesti?Пошто би било доста људи исламске вере мислим да би пригодан назив био “ Српска Џамахирија”
Ja bio do bratskog Splita ljetos. Kaze mi taksista- e kada bi se mi -dalmatinci- odvojili , kako bismo dobro zivjeli. A ovako radimo da se Zagreb gradi.Protiv.....znas da sam jedno vreme navijao da se raspadnu drzave na jos manje, jer je ocigledno bilo nasilje od strane politickih oligarha nad narodom, i ta mi je zelja ispunjena, nije zelja da bar jedan zavrsi u zatvoru , sto zelim evo svake nove godine u trenutku doceka vec preko 20 godina...i nista od deda mraza...
Taki sam ja covek, sve moram sam, nista pokloni i laganica....
Tako da ako me pitas, ja sam pre za razbijanje Srbije na vojvodinu pa da razvijaju it industriju , na jug pa da gledaju da se prodaju kinezima ako mogu i niskokrusevacki juznomoravski deo , valjevsko uzicko zapadni , i tako redom..
Naravno da to nije dobro , ali nije dobro bilo ni razbijanje SFRJ pa svi ubedjeni da je sad bolje, e tako bi i zlatiborcani bili ubedjeni da im je bolje kad bi sav prihod od Tare i Zlatibora i sve do CG ubirali sami...A ne da ih cimaju na fore i finte...
U Celoj prici cak bi i BG profitirao...ne bi izdvajao toliko za bosnu nego bi se okrenuo razvoju sto veceg broja parcela za uecanje brojnosti stanovnika...jer to je potencijal beograda, da uzme iz bukuresta, sofije i budimpeste sta moze , naravno i iz sarajeva i zagreba , to nikako zaboraviti i razvaliti svoju ekonomiju kroz to uvecanje..
To je jedini čovek koji ne radi za UDBU.
Onako kako Gospodar te budće Države, Gospodin Aleksandar Vučić bude smatrao Prikladnim, tako će se zvati!Koje biste ime dali toj hipotetičkoj državi? Ja bih joj dao ime ,,Ujedinjena Srpska Federacija".
ĐIlasovi plaćenici bi bili glavni robijaši u toj Budućoj Državi!Tako bi nazvali logor za neistomisljenike u toj drzavi, i terali ih da nose rukave specijalne boje, kada dobiju propusnicu da izadju iz logora.
Ako bi kojim slučajem došlo do ujedinjenja srpskih političkih entiteta na Balkanu (Srbija, Crna Gora, Republika Srpska/BiH) koje bi bilo ime te države? Mislim da ime ,,Jugoslavija" ne dolazi u obzir već da bi se takva hipotetička država morala drugačije zvati i u sebi sadržati ime ,,Srbija".
Koje biste ime dali toj hipotetičkoj državi? Ja bih joj dao ime ,,Ujedinjena Srpska Federacija".
Velika Srbija, samo ss tako može zvati!Ako bi kojim slučajem došlo do ujedinjenja srpskih političkih entiteta na Balkanu (Srbija, Crna Gora, Republika Srpska/BiH) koje bi bilo ime te države? Mislim da ime ,,Jugoslavija" ne dolazi u obzir već da bi se takva hipotetička država morala drugačije zvati i u sebi sadržati ime ,,Srbija".
Koje biste ime dali toj hipotetičkoj državi? Ja bih joj dao ime ,,Ujedinjena Srpska Federacija".