pikax
Buduća legenda
- Poruka
- 34.490
Breskvica je kić i šund. Ovo je dobar film. Potvrdićeš 2037.Kao sto i sa Breskvicom nema veze, sve ti je to deo istog paketa moia ti
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Breskvica je kić i šund. Ovo je dobar film. Potvrdićeš 2037.Kao sto i sa Breskvicom nema veze, sve ti je to deo istog paketa moia ti
Više bi se vi mučili znajući da ne možete da pročitate, a odgovor je sigurno lansiran, što bi rekao TBF.Ima opcija da nekom uskratis da kuca, tj da moze samo da gleda, ko Tantal, i bas se dosetim neki dan 'mogli smo ligamenta dubacimo da gleda i da se nervira'
Neka dođu ovde, sad sam nervozna.Više bi se vi mučili znajući da ne možete da pročitate, a odgovor je sigurno lansiran, što bi rekao TBF.
Бан је у твојим рукама. Знаш шта мораш да урадиш, за све ће бити времена касније. Ништа не пропушташ.Pa opet. Nije loše uvesti malo samokontrole. Uozbilji se pobogu.
Propustila sam Dunav danas da bih učila. Eskiviraju me i oni da bih učila. A vidi me...hahahaБан је у твојим рукама. Знаш шта мораш да урадиш, за све ће бити времена касније. Ништа не пропушташ.
Побогу! Уозбиљи се!
Срам те било!Propustila sam Dunav danas da bih učila. Eskiviraju me i oni da bih učila. A vidi me...hahaha
U životu nisam bila neozbiljnija.Срам те било!
Неће Дунав нигде, а ни форум, узми ту књигу!
To sa godinama dolazi.U životu nisam bila neozbiljnija.
Тек ћеш да будеш, зато ватај задњи воз и завршавај то док још ниси посве подетињила.U životu nisam bila neozbiljnija.
Истина.To sa godinama dolazi.
Neka, dobro je toNeka dođu ovde, sad sam nervozna.
dobro, vidim da si se raspojasala
primakni miša na moj, ili čiji hoćeš, avatar- pisaće (ako taj nije zabranio, tj. podesio da ne može da se vidi)Ne vidim ničiji profil. Ne znam ni kada je bila tu poslednji put.
Ja te razumem. Da je gubljenje vremena, jest.Pa opet. Nije loše uvesti malo samokontrole. Uozbilji se pobogu.
Svi ste zabranili. Nikog ne vidim.primakni miša na moj, ili čiji hoćeš, avatar- pisaće (ako taj nije zabranio, tj. podesio da ne može da se vidi)
a btw, baš me zanima kako ti danas ide učelje
Valjda u meni još uvek postoji i zrnce razuma. Hvala ti.Ja te razumem. Da je gubljenje vremena, jest.
Zapravo postoji način da sebi "deaktiviraš" nalog i trajno si zaprečiš logovanje, ali ne budem ti rekao dok dobro ne razmisliš.