[font=Fixedsys]1. Ne treba voziti Porse i onda me odvesti u stracaru u getu.[/font]
[font=Fixedsys]2. Ne treba izgovoriti nista od navedenog:[/font]
[font=Fixedsys]a) Samo cu gurnuti glavic![/font]
[font=Fixedsys]b) Jel' ovo znaci da mi neces dati?[/font]
[font=Fixedsys]c) Ne moramo da koristimo kondom, nikad pre nisam imao problema."[/font]
[font=Fixedsys]d) Kako, bre, neces da se mazimo?[/font]
[font=Fixedsys]e) Drugari mi nikada nece verovati![/font]
[font=Fixedsys]f) Postideo bih sve muskarce sa kojima si radila.[/font]
[font=Fixedsys]g) Nestalo mi je para. Gde ti je torbica?[/font]
[font=Fixedsys]h) Ovi seksi aparati su kao novi.[/font]
[font=Fixedsys]i) Moramo biti tihi. Mama mi spava.[/font]
[font=Fixedsys]j) Sise su ti tvrde kao kod moje sestre.[/font]
[font=Fixedsys]k) Kunem se da kamera nije ukljucena[/font]
[font=Fixedsys]l) Pa moja bivsa je to radila.[/font]
[font=Fixedsys]m) Ako je policija reci im da nisam kod kuce.[/font]
[font=Fixedsys]n) Nije vise zarazno.[/font]
[font=Fixedsys]3. Ne treba cuvati svoje mrtve kucne ljubimce preparirane u foliji u zamrzivacu.[/font]
[font=Fixedsys]4. Ne treba mi govoriti da prestanem da pusim, pijem, gutam pilule, ili da gledam realiti shou[/font]
[font=Fixedsys]5. Ne treba imati nijedan od navedenih predmeta u svojoj kuci:[/font]
[font=Fixedsys]a) solarijum za lice[/font]
[font=Fixedsys]b) sredstvo za ispiranje debelog creva u tus kabini[/font]
[font=Fixedsys]c) kremu za hemoroide na polici sa lekovima[/font]
[font=Fixedsys]d)Obroke koje je pripremila majka, u frizideru, u plasticnoj kutijici sa nalepnicom dana u nedelji.[/font]
[font=Fixedsys]e) Postere Trejsi Lords, Rona Dzeremija u spavacoj sobi, ili bilo koje druge ***** zvezde koja je napisala knjigu i moze da mi bude konkurencija[/font]
[font=Fixedsys]f) prljav ves koji je savijen i naslagan na gomili[/font]
[font=Fixedsys]g) sminku bivse devojke posle vise od 6 meseci[/font]
[font=Fixedsys]h) vise bundi od mene[/font]
[font=Fixedsys]6. Ne treba da ste u mogucnosti da gurnete veci vibrator od mene.[/font]
[font=Fixedsys]7. Ne treba da imate svetlu liniju u obliku tange na dupetu.[/font]
[font=Fixedsys]8. Ne treba da prdi kad je sa mnom, cacka nos, baca slince, place na prvom sastanku, ili jos necuvenije, gurne ruku u gace, pomirise, a onda me poljubi dok mu lice smrdi na dupe.[/font]
[font=Fixedsys]9. Ne treba da se pretvara da mu se omaklo. Ovo se odnosi na ljubitelje analnog, koji pokusavaju da ga gurnu svakog sledeceg zamaha.[/font]
[font=Fixedsys]10. Mogu da ostave dasku na WC solji podignutu. Al' ne treba da je spuste pa da je zapisaju.[/font]
[font=Fixedsys]

[/font]
Pošalji link