zenska odbojka...

Пре свих Ања Спасојевић, Ивана Ђерисило и Јелена Николић, не зна се која је од које лепша, а уз то све три кидају. Такође Весна Читаковић, Ивана Нешовић, Марта Дрпа, Сања Ханушић, Весна Томашевић, Драгана Илић, Марија Мратинковић...

Можда сам мало и субјективан, али ипак мислим да ће Звезда и ове године узети првенство, јер у плеј-офу увек играју боље него у лиги, ако ништа друго, оно због навијача.
 
vidi se da si dosta subjektivan,pa skoro sve omiljene igracice su igrale u zvezdi... :D
mislim da ce zvezdi biti tesko da ove godine osvoji titulu,ipak postar ima kvalitetniji tim...
kada si spomenou drganu ilic,gde je ona i kako igra ove sezone?
 
Шта ја да радим кад је Звезда увек имала најлепше играчице :)

Шалу на страну, мислим да неко са Звездиним дресом увек има бар за нијансу вечи мотив, само име ти већ носи победнички менталитет са собом. Наравно, иста ствар је са Јединством које је девет пута заредом било шампион, али чини ми се да су за ову годину премладе и са прекратком клупом, упркос томе што имају предност домаћег терена све до краја.

Гага Илић игра у УКАМ Мурсији, али се нешто и није прославила, обзиром да је трећи блокер и углавном греје клупу. Уђе тек понекад на сервис или блок.
 
stvarno nije bilo odavno odbojke i red je sto je neko zapoceo na tu temu.Evo play off je poceo i izgleda bice zanimljivo.Mislim da ce Postar i Jedinstvo igrati u finalu a sto se tice muskaraca to ce biti Vojvodina i Buducnost
pozzzz
 

Back
Top