- Poruka
- 29.307
Kako vidite odnose ove dve buduce drzave,medjusobno i kako vidite njihov polozaj unutar Srbije i Hrvatske?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nikakva Herceg-Bosna neće biti dio Hrvatske zato jer to građani Hrvatske ne žele, i nikakva RS neće postati dio Srbije zato jer to ne žele građani Srbije.
Nikakva Herceg-Bosna neće biti dio Hrvatske zato jer to građani Hrvatske ne žele, i nikakva RS neće postati dio Srbije zato jer to ne žele građani Srbije.
RS ce se odvojiti od BIH, a Herceg-Bosna nema sanse, hrvati su razjedinjeni totalno oko toga
A i iskreno puca mi ona stvar za njih
RS ce se verovatno ujediniti sa Srbijom posle referenduma
Za pocetak sram te bilo i tebe i tvoje istomisljenike.
A zasto si protiv postojanja Herceg Bosne?
Ajde kazi iskreno.
Znam da si Hrvat nisi Musliman.
Srbi iz Srbije zele da im se prisajedini Republika Srpska.To ne zele manjine u Srbiji.
Prosto - zato sto vise mrze Srbe nego sto vole sopstveni narod, pa ne zele Herceg-Bosnu zbog Republike Srpske
To treba nauka da izucava, taj mentalni sklop
Za pocetak sram te bilo i tebe i tvoje istomisljenike.
A zasto si protiv postojanja Herceg Bosne?
Ajde kazi iskreno.
Znam da si Hrvat nisi Musliman.
Srbi iz Srbije zele da im se prisajedini Republika Srpska.To ne zele manjine u Srbiji.
Циљ им је да им цела БиХ буде интересна сфера - модификована НДХ филозофија, месићевског формата.
Узимањем 'само' Херцег Босне, тај би им се сан распао у тисућу комада.
![]()
U moru tvojih lazi i gluposti ova je medju prvih 10 sigurno![]()
Nisam uopće protiv postojanja Herceg-Bosne, dapače, mislim da je to jedino pravedno.
Protiv sam toga da HB postane dio RH.
Identično kao što Srbijanci nemaju ništa protiv RS, dapače, ali ne žele je kao dio Srbije.
Prosto - zato sto vise mrze Srbe nego sto vole sopstveni narod, pa ne zele Herceg-Bosnu zbog Republike Srpske
To treba nauka da izucava, taj mentalni sklop
Циљ им је да им цела БиХ буде интересна сфера - модификована НДХ филозофија, месићевског формата.
Узимањем 'само' Херцег Босне, тај би им се сан распао у тисућу комада.
Za razliku od tebe, ja znam da mišeljenje forumaša s Krste nije prosječno mišljenje stanovnika Srbije.
Nisi odgovorio zasto?
To ce reci referendum u Srbiji kad dodje vreme.
Za razliku od tebe, ja znam da mišeljenje forumaša s Krste nije prosječno mišljenje stanovnika Srbije.
To ce reci referendum u Srbiji kad dodje vreme.
Mrzim pokvarene budale, a ne Srbe, pa ako si budala i Srbin, onda mrzim budalu Srbina, jel sad malo jasnije?