BiH - moguće opcije u budućnosti

pa polako,prvo treba revidirati neke stvari,npr Drvar vratiti rep,Srpskoj,videti koje jos opstine zele prisajedinjenje rep.Srpskoj,i onda se lepo odvojiti,sto mi njima da poklanjamo teritorije,i da se vrati rep.Srpska na 70% teritorije,ko ih **** plus izlaz na more

- - - - - - - - - -

a za herceg Bosnu,koga briga..

Nikakva Herceg-Bosna neće biti dio Hrvatske zato jer to građani Hrvatske ne žele, i nikakva RS neće postati dio Srbije zato jer to ne žele građani Srbije.

Za pocetak sram te bilo i tebe i tvoje istomisljenike.
A zasto si protiv postojanja Herceg Bosne?
Ajde kazi iskreno.
Znam da si Hrvat nisi Musliman.

Srbi iz Srbije zele da im se prisajedini Republika Srpska.To ne zele manjine u Srbiji.

Oni u hrvatskoj vazda kasne sa politickom mislju i sponzajom stvarnosti. Zbog njih cemo i cekamo u toj tamnici naroda zvanoj biH dok se sjete onoga sto i vrapci znaju.
Tako je i bilo i u SFRJ dok su beogradske glave padale za demokratizaciju u KPJ 50tih 60tih i 70tih, oni su se tek sjetili s kraja 80tih.

Ajde kazi iskreno.

Srbi iz Srbije zele da im se prisajedini Republika Srpska.To ne zele manjine u Srbiji.

Prosto - zato sto vise mrze Srbe nego sto vole sopstveni narod, pa ne zele Herceg-Bosnu zbog Republike Srpske

To treba nauka da izucava, taj mentalni sklop

Prosto - zato sto vise mrze Srbe nego sto vole sopstveni narod, pa ne zele Herceg-Bosnu zbog Republike Srpske

To treba nauka da izucava, taj mentalni sklop

Циљ им је да им цела БиХ буде интересна сфера - модификована НДХ филозофија, месићевског формата.

Узимањем 'само' Херцег Босне, тај би им се сан распао у тисућу комада.

Ajde kazi iskreno.

Nisam uopće protiv postojanja Herceg-Bosne, dapače, mislim da je to jedino pravedno.
Protiv sam toga da HB postane dio RH.

Identično kao što Srbijanci nemaju ništa protiv RS, dapače, ali ne žele je kao dio Srbije.

Циљ им је да им цела БиХ буде интересна сфера - модификована НДХ филозофија, месићевског формата.

Sa cime da ga uzmu?Njih je ukupno oko cetiri ipo miliona a Muslimana skoro dva i to muslimana koji tonu u fundamentalizam.Koji narod to moze da apsorbuje u tom odnosu.To je samounistenje.
Mislim da nije to u pitanju.

Tako nesto, mada za vaskrsenje nove NDH treba im zajednistvo muslimana i Hrvata u BIH, a toga ne da nema vec se mrze nevidjeno

Od nove NDH nema nista i znaju oni to, zato se bore za celovitu BIH jer im vise odgovara da puste svoje niz vodu nego da im Srbi budu tu pored Zagreba

Back