moze li homoseksualac postati hetero?

salbo_pismena

Ističe se
Banovan
Poruka
2.767
Da li ste culi nekada za tako nekakav slucaj?
Problem jeste sto doticni nikada nije bio sa zenom
,,takodje ..doticni je poludeo za devojkom cim je video i upoznao
i kada su se zblizili ..pili kafe ..on se nekako trapavo udvarao
..itd...nikako da dodje do konacnog obracuna,,,
poverio joj se da se nikad nesto nije zaljubio posebno (a i kako bi kada gleda muskarce)
mada okolini je jasno sta se desava izmedju njih
i ,onda je jedno vece ,ona mu uzela telefon i saznala ..da se prci sa muskima
ali onda je on jos vise zbunjivao svojim i dallje interesovanjem za nju ...prozdire je ocima.
..JA SAM JE SAVETOVALA DA MU SE FIZICKI NASLONI NA NJEGA I PRIBLIZI
ali rezultat je bio da je on gurao ili bezao
od dodira..
..pa mi je na pamet palo da vidim da li neko zna nekakv slican slucaj
on od okoline krije da se hvata sa muskarcima

i šta su postigli elektrošokovima?

Искрено да ти кажем, немам појма. Човек више није био низашта. Али, сам се пријавио на тада експерименталну терапију јер је осећао неку врсту кривице, да није као остали. Шта знам, могу из свог хетеро угла да пишем.

Post'o biljka, ha !?

Скоро.

Mislis na elektrokonvulzivnu terapiju? Koja je naucna emisija u pitanju?

Јој, да ме убијеш не знам име емисије. На дискавери каналу, нешто да ли је то болест или се рађају хомосексуални. Па су приказивали снимке из 60-их или 70-их година а запамтио сам јер ништа није било цензурисано (струја није баш пријатна кад се прикачи на главу).

Скоро.

Јој, да ме убијеш не знам име емисије. На дискавери каналу, нешто да ли је то болест или се рађају хомосексуални. Па су приказивали снимке из 60-их или 70-их година а запамтио сам јер ништа није било цензурисано (струја није баш пријатна кад се прикачи на главу).

Sada se sve radi pod anestezijom, tako da pacijent nije svestan. Posle budjenja oseca se dezorjentisanost, mucnica, moze da dodje do privremenog gubitka pamcenja i ima jos nekih nus pojava. Mislim da znam. U sustini sve te emisije govore o tome kako se oni radjaju takvi, a to nije tacno.

Sada se sve radi pod anestezijom, tako da pacijent nije svestan. Posle budjenja oseca se dezorjentisanost, mucnica, moze da dodje do privremenog gubitka pamcenja i ima jos nekih nus pojava. Mislim da znam. U sustini sve te emisije govore o tome kako se oni radjaju takvi, a to nije tacno.

Е то, браво. Емисија је новијег датума а СЗО знамо какав став има по том питању тако да не сумњам да је смишљено направљена.

pa ima kad su oni kineyi valjda, pa je jedan zatrudneo sa zenom... neki film od tih
sad ne znam el ga to chini biseksualcem taj snoshaj, ovaj se napio
moze valjda u biseksualce
ali seksualnost je po meni tanka stvar al ne mozes nekog siliti na neshto nije digitalna seksualnost ali nema siljenja

jedino ako zivis na homo nacin ti si neka alternativna manjinska grupa pa ti je mozda i jednostavnije da se drzis toga, tj preci ces u obicne ako imas jake razloge i zbog organizacije? mada ako ti bash prekipi valjda ce da te zabole, al svako ce da te pita de si bio sta si radio

ok postoje i ti kao tolerantni

Гледо сам неку научну емисију. Може, али су га доктори пржили електро шоковима. Није више био педер...у ствари није био ништа после тога.

da ima i u hausu ta epizoda
al po meni ako vec imas konflikt oko toga znachi da oces i suprotne negde, vecina tih gejeva valjda nema problem s tim nego sa okolinom
a ako se mislish onda moze ovo al nije da ti je i ovo svejedno? ma ko zna
mozda je samo u odustajanju od hetero veze i ides ka istopolnoj :( i onda se toliko naviknes nema nazad al nije da su ti ovi gadni

Е то, браво. Емисија је новијег датума а СЗО знамо какав став има по том питању тако да не сумњам да је смишљено направљена.

SZO je zauzela stav 90tih pod pritiskom, kao sto je i u slucaju pandemije isto zauzela stav, pa je Srbija nakupovala vakcina sumnjivog kvaliteta. SZO je davno izgubila kredibilitet.

Ne radjaju se takvi?
Slusala sam izlaganje nekog psihologa...ona je tvrdila da se ta orijentacija javlja dok je beba u stomaku, ako je majka odbojna prema ocu
da beba pocinje da se priklanja muskoj strani...tako nesto.

Back