Novi Balkanski rat 2016. god,

gost 261081

Poznat
Poruka
7.081
Novi rat na Balkanu: Velika Albanija protiv balkanskih zemalja

Obrt pred nama: 2016. godine balkanske sile zajednički udaraju na Albance!

Jugoslav Petrušić, kontroverzna ličnost iz proteklih decenija, je na gostovanju u emisiji Ćirilica najavio novi rat za Kosovo koji će se dogoditi do 2016 godine. Petrušić je doslovce izjavio:

„Puštanje na slobodu Ante Gotovine i Ramuša Haradinaja nije samo oslobađanje njih od ratnog zločina. To je pitanje da se ne vidi šta će se desiti ovde. U naredne godinu, dve do tri. Oslobađanje Haradinaja i Gotovine nije stvar ratnih zločina.

2016 godine, ja sam Vama najavio još pre 4 godine da će opet da dođe do rata na Kosovu. Ne mi (Srbi). Ne. Nego će ratovati Grci, Bugari,

Makedonci i mi zajedno protiv Albanaca. I ja ne mogu da opišem Albancima šta ih čeka. Ko što sam rekao muslimanima u Bosni šta ih čeka.

Ovo nije stavr toga da li se mi volim ili se ne volimo. Ovo je stvar matematike i tako nešto mora da se desi.

Na ovim teritorijama prave novi palestinski problem, a ljude iz Izraela hoće da prebace na naše teritorije. Znači, Izrael i momentalno Srbija su dve najokupiranije zemlje na svetu.“

Taj deo se nalazi oko 12-og minuta video priloga. Pogledajte i sami…

Ajme meni, novi Tetka Nata Milosrdni Andjeo na vidiku... Ali ovoga puta nece da bombarduju samo strateske ciljeve... Nego ce da gadjaju humane ciljeve. Na 100 tisuca mrtvih pravoslavaca. I treba, stoko bez repa, neradna i lazurska.... :ok:

_nobody_

1. То се може догодити само ако утицај Америке буде много слабији него што је сада.
2. Што би Бугарска ратовала против Албанаца ?

Bugari smatraju Makedonce Bugarima sa govornata mana, a Makedoniju bugarskom teritorijom na osnovu toga sto je makedonska sadasnja teritorija bila deo velike bugarske u vreme cara Samuila.

Doslo je vrijeme da pocnemo podmazivati nasa oruzja.

:rotf::rotf::rotf:

albanski-nastavnik-1.jpg

Bugari ako bude htjeli ratovati,oni ce biti sa Albancima,hebiga,interesi im se poklapaju.

bugari ce ratovati protiv albanaca jer smatraju da je makedonija njihova a na nju pravo polazu i albanci.

glavna partija u makedoniji VMRO-DPNE je probugarska partija.

Bugari ce taj rat iskoristiti da proteraju albance osvoje makedoniju i asimiluju je u sastav Bugarske kao sto su to uradili sa pirinskom makedonijom.

bugari ce ratovati protiv albanaca jer smatraju da je makedonija njihova a na nju pravo polazu i albanci.

glavna partija u makedoniji VMRO-DPNE je probugarska partija.

Bugari ce taj rat iskoristiti da proteraju albance osvoje makedoniju i asimiluju je u sastav Bugarske kao sto su to uradili sa pirinskom makedonijom.

Ма договорили би се Бугари с Албанцима.

Зато ће на крају награбусити само возачи формуле 1...
Кад остали схвате колико је сати.
Шиптари ће добити по гузици као Швабе 45-е.
Није да оћемо, него морамо.
А што се мора, није тешко...

Иначе, за дежуре провокаторе: од 12.05 до 15.00 добро послушајте.
А онда лупајте глупости.
Шиптари ће на крају морати да добију по пич.ци, ако не од нас, онда од уранијума.
Како год - сами су тражили.
Нека ми Бог опрости, али није ми их жао.

Зато ће на крају награбусити само возачи формуле 1...
Кад остали схвате колико је сати.
Шиптари ће добити по гузици као Швабе 45-е.
Није да оћемо, него морамо.
А што се мора, није тешко...
Ti neces garant,ti si gradjanin BiH.

Back