Skydancer
Elita
- Poruka
- 23.426
Nije Taci ulovio zlatnu ribicu, pa da mu ispunjava zelje. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Prođe dan skoro. Je l' priznato Kosovo?
Priznao Tadic !Uspesni pregovori!Kosovo drzava ima svoj grb,pecat,granicu sa Srbijom koju je uspostavila Tadiceva policija......sve to lepo overeio Borko u Briselu u Tadicevo ime....Nego, je li priznato Kosvo danas, nesto nisam u toku?
Ne znam ni gde da cujem i vidim, svi razlicito tumace vesti, valjda ce biti nesto konkretno?!
Nego, je li priznato Kosvo danas, nesto nisam u toku?
Ne znam ni gde da cujem i vidim, svi razlicito tumace vesti, valjda ce biti nesto konkretno?!
Prodje dan, Taci se nesto zeznuo.![]()
Nego, je li priznato Kosvo danas, nesto nisam u toku?
jeste biljo priznato je
tadic je priznao granice kosova kao nezavisne drzave, priznao je carinu kosova, dozvolio da kosovo ucestvuje na medjunarodnim skupovima kao nezavisna drzava, priznao je registarske tablice tzv republike kosova i dozvolio je siptarima da otvore ambasadu u beogradu imas vise o svemu tome ovde
http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2012&mm=02&dd=24&nav_category=640&nav_id=585315
Danas jesteJos nije, a ka`ce ne znamo!
Vidim, Tihi, teze mi je nego kad su ga proglasili nezavisnim, oni su mogli, mi nismo smeli, imam vise sad sam sela, ali, da samo prikupim snage, mater im po sto puta, nek me hapse boli me uvo, dokle vise, dokleeeeeeeeee, e samo da bi vladao?jeste biljo priznato je
tadic je priznao granice kosova kao nezavisne drzave, priznao je carinu kosova, dozvolio da kosovo ucestvuje na medjunarodnim skupovima kao nezavisna drzava, priznao je registarske tablice tzv republike kosova i dozvolio je siptarima da otvore ambasadu u beogradu imas vise o svemu tome ovde
http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2012&mm=02&dd=24&nav_category=640&nav_id=585315
E, da znas!samo biljo da pamtimo i da spremamo osvetu
doci ce nas trenutak i nase vreme a kad dodje ne smemo imati milosti
ne smemo im oprostiti i trebamo ih kazniti onako kako je karadjordje nekad kaznjavao sve srbe izdajnike i sluge turaka.,