Dejstvo leka - biocil

moj soprug e oboleo od adenokarcinom pluce ,momentalno e pod hemoterapie i alternative.
Pie caj od ajducke trave zvace idurot,pie caj od rastavice-konsko opavce,lek biocil uzima mlecsa medom...
Molim ako ima neko ko zna vise o ove bolesti da mi isprati poruku/
Inace soprug nema nikakve siptome ima fleke na pluca i pravena mu je kompjuterska biopsija i je utvrdeno da ima ovu opaku bolest
Unapred blagodaram.

нашла сам ово о биоцилу. ;)
Praćen od strane ljekara preparat je pokazao izuzetno dobre rezultate u tretmanu malignih tumora pluća, jetre, bubrega, želuca, debelog crijeva, prostate, mozga, kao i kod ženskih reproduktivnih organa materice, jajnika i dojki. Koriste ga i pacijenti sa malignim oboljenjima kože (melanoma malignum) i bolesnici sa limfoproliferativnim oboljenjima (m. Hodgin, non Hodgin, Leukoze..)
Obzirom da je preparat apsolutno čist u smislu da ne sadrži nikakve hemikalije, aditive, konzervanse može da se koristi istovremeno sa bilo kojom medicinskom terapijom.

Poslednja izmena:
E ovako..
Moj prijatelj (23god),obolio je od tumora,ne tako strasnog..nakon sto je izvadjen,poceo je opet rasti,kupili smo mu biocil,oni su garantovali 10000% potpuno ozdravljenje,medjutim,par dana poslje je umro,to jeste..danas oko 16h je umro..moja duznost je da kazem da su prevaranti koji su uzeli 600 eura,za neku travu iz vrta..ne mogu da zamislim kakve osobe mogu na takav nacin krasti ljudima novac,umjesto da zavrnu rukave pa zarade na posten nacin,ali sta ocekivati od crnogoraca..a moracu i da objavim sliku naseg razgovora na mail..grozota!! ljudi,svima srecno ozdravljenje! cuvajte se crnogoraca! zasto smo toliko naivni kad smo ocajni :dash:

Знате како, лек за рак није пронађен.
Све што се користи као терапија, званична или незванична, може и не мора да помогне.

Не браним тог који је продао вашем пријатељу тај неки препарат, само износим чињенице.

Back