ixtis
Aktivan član
- Poruka
- 1.224
Što kaže ***** kad uleti u džamiju? Vidi samoposluživanje.![]()
Samo, i isključivo sa glogovim kolcem.
Evo još malo za zelenog. I svinjama je dosta zelenoga...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Što kaže ***** kad uleti u džamiju? Vidi samoposluživanje.![]()
Nije tacno jer to je nuzda i Allah je Milostiv i on oprasta grijehe.Inace da nije tako ne bi mnogi Britanci zavoljeli Allaha i ne bi poceli da klanjaju.Jestel vidjeli na onom snimku Liannu kako slusa Ezan i kako voli da klanja?
ajde Mingo zaseri nesto pa da zajedno idemo u dzehenem kad umremo
da mi drzis tamo predavanja o islamu
Mingu sad rastu zazubice. Zar nisi znao da najviše voli svinjsku glavu. Neki dan smo se najeli i napili kod njegovog dede.Samo, i isključivo sa glogovim kolcem.
Evo još malo za zelenog. I svinjama je dosta zelenoga...
![]()
Mislim da bi tebi gore od pakla bilo predavanje o islamu.![]()
Mingu sad rastu zazubice. Zar nisi znao da najviše voli svinjsku glavu. Neki dan smo se najeli i napili kod njegovog dede.![]()
Izasao Mingo na ulicu kad ono poplava, a voda mu do kolena. Ide on tako i naidje na Muju koji sprema camac
- Ajde Mingo bolan upadaj svi cemo se podavit.
- Necu ja jarane, ja vjerujem u Allaha i on ce me spasit.
- Ebo te Allah kad si glup.
Ide Mingo dalje (voda mu do struka) naidje na Haso koji ulazi u camac.
- Ulazi Mingo bolan inace gotovi smo!
- Ne, necu ja, ja vjerujem u Allaha i on ce me spasit.
- Ebo te Allah kad si glup!
Nastavi Mingo (voda do ramena) i naidje na Sulju u camcu.
- Ajde Mingo brzo ovamo, jos malo pa ce ceo grad otici u pi*du materinu!
- A ne ne... ja vjerujem u Allaha i on ce me spasiti zato sto sam njegov vernik.
- Ebo te on kad si glup!
I udavi se Mingo i stigne gore kod Allaha.
- Allahu dragi, ne razumeijem. Oduvek sam vjerovao u tebe, nikad svinjetine probo nisam nit alkohola. Samo sam jednom dupe prisao papirom. Ne kontam zasto me nisi spasao
Gleda Allah u njega i kaze
- Pa pi*da ti materina 3 puta sam poslao camac po tebe i ni u jedan nisi usao!
Alah poslao izaslanika.Kako nam se jadni Mingić zgrčio ovde, zalko mi ga bre malko.
Bemu miši kad ti ovako alah na molitvu uzvraća!
http://4.***************/_TrsKgTP5Mx8/TGtb4dQR86I/AAAAAAAABUE/umknbMG9vxw/s1600/PrayersAnswered.jpg
Alah poslao izaslanika.![]()
HRVAT,JEL' TI SE NE ČINI DA
PRETERUJEŠ, HA.....!??
Ne, ako ti ne vidiš da ćemo u narednim godinama s njima imati sve veće probleme, onda te žalim.![]()
Ne, ako ti ne vidiš da ćemo u narednim godinama s njima imati sve veće probleme, onda te žalim.![]()
Pa lijepo bi bilo da se BBB ZG okupa i dotera i da ode u Dzamiju i da se lijepo pokaje i da se pomoli Allahu i tako prijedje u Islam.