Manipulacija decom na gej paradi?

Pa ni oni iz porodicne setnje nisu nista bolji,dece koliko hoces.

Debilni potez sa obe strane,em sto mesaju decu u to,em sto ih izlazu direktnoj opasnosti(u porodicnoj setnji su seckali i "huligani,a za paradu ponosa je svima jasno)

Породична шетња је нешто здраво. Бори се за бракове, рађање, опстанак србске нације.

Zanimljiv komentar, smeta ti što se u porodičnoj šetnji nalazi... porodica?
Da.
Da deca imaju kapacitet da sama prosude o tako skakljivoj temi,uz pelene bismo po rodjenju dobijali i pravo glasa.
Da li je to.....slucaj?

Породична шетња је нешто здраво. Бори се за бракове, рађање, опстанак србске нације.
Naravno,i ja sam sve na to mislila kad sam imala pet godina.
Cista manipulacija.

Da.
Da deca imaju kapacitet da sama prosude o tako skakljivoj temi,uz pelene bismo po rodjenju dobijali i pravo glasa.
Da li je to.....slucaj?

Naravno,i ja sam sve na to mislila kad sam imala pet godina.
Cista manipulacija.

Аха, значи кад ја изађем са девојком, ја манипулишем? ****** која си ти ... нећу да завршим реченицу

Аха, значи кад ја изађем са девојком, ја манипулишем? ****** која си ти ... нећу да завршим реченицу
Pa ako je tebi devojka desetogodisnje dete,onda si i manipulator i pedofil.

Sad,kojim si logickim sledom dosao do takvog zakljucka?

@klon tema-hm,zanimljivo pitanje:)

Pa ako je tebi devojka desetogodisnje dete,onda si i manipulator i pedofil.

Sad,kojim si logickim sledom dosao do takvog zakljucka?

@klon tema-hm,zanimljivo pitanje:)

Види овако да ти објасним нешто. Ја ако имам дете које је малолетно, ја одговарам за његове поступке. Ту нема манипулације.

Iz heteroseksualne veze se rađa dete, koje zatim može da šeta ili se igra sa svojim roditeljima i od njih uči i stiče saznanja o okruženju. Iz homoseksualne veze ne može ništa da se rodi, pa tako ni da šeta i uči o životu.
Може понеко гоФно да одшета у канализацију ако не постане пролив од погрешног коришћења природних ресурса.

Back