Резултати посете српске делегације Турској на помолу....

КУРЂЕЛ

Primećen član
Banovan
Poruka
668
http://www.mondo.rs/s170605/Kosarka/Turci_ulazu_u_Partizan.html
Turci ulažu u Partizan?!
Najtiražniji turski sportski list "Fanatik" objavio je da poznati proizvođač piva "Efes Pilsen" pregovara sa čelnicima srpskog šampiona.
v170605p0.jpg

Da li će Partizan u narednu sezonu - ili narednih nekoliko sezona - ući lišen finansijskih briga koje su ga u prošlosti sprečavale da zadrži svoje najbolje igrače i sastavi još konkurentniji tim?

Ako je verovati veb sajtu turskog "Fanatika", to bi lako moglo da se dogodi, pod uslovom da kompanija "Efes Pilsen" uspešno završi pregovore o ulaganju sa rukovodstvom crno-belih!

Svetski poznati proizvođač piva, koji se u tekstu naziva "lokomotivom turske košarke u poslednjih 30 godina", po usvajanju novog, rigoroznog zakona više neće moći da ulaže u sport, niti da se reklamira na sportskim borilištima u svojoj zemlji.

Istanbulski Efes, standardni učesnik Evrolige, u tom slučaju bi bio ugašen, dok bi istoimena kompanija potražila nove načine da se probije do potrošača širom Evrope.

Kako piše "Fanatik", prva želja "Efes Pilsena" je saradnja sa Partizanom, dok je "plan B" vezan za moskovski CSKA.

List povlači paralelu, da je Partizan ove sezone otišao na Fajnal for Evrolige sa budžetom od četiri miliona evra, dok Efesu to nije pošlo za rukom iako je raspolagao sa 25-30 miliona.

"Fanatik" tvrdi da su obavljeni prvi razgovori sa predsednikom crno-belih Predragom Danilovićem, a da kao posrednik u njima učestvuje i legenda Partizana Vlade Divac, sada prvi čovek nacionalnog olimpijskog komiteta.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Једни иду у Турску......Харис долази у Србију......:per:
Види се напредак у сарадњи ових земаља....Само се питам....
Да то неко не продаје ПАРТИЗАН....онако на кварно....?
;)
 

Back
Top