Fotografisanje koncerata!

Baka_83

Početnik
Poruka
5
Fotografisao bih neke rok svirke,ali nemam potrebnu opremu za tako nesto,s obzirom na prirodu fotke (razliciti tipovi rasvete,skakanje po bini,i ostalo).

Da li je moguce to raditi sa nekim fotoaparatom koji nije nesto spektakularno skup (do 500 e) i ako je moguce molim za predlog modela sa kojim je to izvodljivo.I uopste,sa kojim aparatom bi to bilo najbolje raditi.

Hvala unapred !
 
Ako si mislio do 5000 EVRA...onda za te pare mozes da si kupis prstojnu spravu.
Sada su pale cijene fotoaparata...uopste !
Sony, Nikon...da ne pricam.

Bitno je iz koje blizine ili daljine slikati...da bi se u odnosu na to mogao kupiti odgovarajuci objektiv...a za to ces morati izdvojiti pristojnu paricu...sve u zavisnosti od marke fotoaparata.

Premda...ako nisi najbolje spreman finansijski...moze se naci nesto polovno sto i dalje radi podjednako dobro kao i novo.
 
Tako neshto je jaaako teshko izvesti sa bilo chim shto nije DSLRi to pozeljno sto novije generacije(+stakla(objektivi) sa velikom svetlosnom mociZnachi neki optimum-Nikon D90+35mm 1.8 ili Sigma 30mm 1,4 +85 mm 1.8 ili 1.4=telo ~700 evra+objektivi prvi 200 i drugi(polovan)-250-400...Ili neki drugi aparat novije generacije sa slicnim staklima...sa kompakt/pro-sumer aparatima uslovno recheno moze-ali, uz mnogo srece, sa velikim brojem skart fotografija,uz veliko umece, odlichnu pozicju odakle se snima itd...I to je sve pod znakom pitanja koliko ce dobrih fotki(momenata) biti uhvaceno...
 
Poslednja izmena:
jeff.jpg


jeftini Fuji S1500 :)
 

Back
Top