Zabava za celu porodicu - domaci strip

gibica

Veoma poznat
Poruka
14.820
zzcp.jpg


Džon, njegova supruga Džeki i njihova deca Džefri i Dženi su porodica Smit, porodica koja lovi demone. Naravno, ne treba zaboraviti ni njihovo simpatično kuče Džoa.

„Zabava za celu porodicu“ donosi zabavu, kako porodici Smit dok tamani demone tako čitaocu dok čita ovaj duhovit i odlično nacrtan strip. Izdeljen na 3 dela donosi i tri različita crtača u svakom od njih kao i 3 različite priče međusobno povezane u celinu. Smitovi su četvoročlana porodica kojoj je posao ubijanje demona – zombija, vukodlaka i ostalih karakondžula. Poseduju čitav arsenal oružja za te potrebe. Taj posao ih ne sprečava da svo vreme zbijaju šale i zabavljaju se. Porodica dobija dojave o nastanjenju demona na određenim mestima tako da se čini da je i okolina upoznata sa njihovim postojanjem. U nultom broju čitaoci se nešto više upoznaju sa najmlađim članom porodice Džefrijem koji zbija šale na račun svoje sestre koju u šali naziva „mađarska Ciganka koju su našli kraj kontejnera i usvojili“. Džonu, kao centralnoj figuri porodice, je takođe posvećeno nešto više pažnje u ovom stripu, gde on na jedan ozbiljan način objašnjava ko su demoni koje lovi. U suštini, Džon i jeste najozbiljniji lik otkačene porodice, retko zbija šale i reklo bi se da svoj „posao“ shvata preozbiljno. Što i ne čudi, obzirom da kaže kako demone lovi decenijama.

Autor teksta : goksi
 
ZABAVA ZA CELU PORODICU #11

zzcp11cover.jpg


Posle broja 10, Smitovi su na optuženičkoj klupi! Organizacija lovaca na čudovišta sumnja da je neko od njih prerušeni demon... i u pravu je! Plus, Legenda o Bombiju, vanbračnom potomku Bambija i Zombija!

qqbrkw.jpg


Na prvih nekoliko stranica bacite pogled ovde :

http://rapidshare.com/files/284886204/ZZCP_11.pdf

Moze da se kupi i na Lavirintovom štandu na Salonu stripa, kao i ostala Lavirintova izdanja.
 
Poslednja izmena:
Procitao sam 11-ti broj ZZCP-a !

Odlican epizoda, kako vreme odmice price su sve bolje i bolje.
Bas kad je bilo najzanimljivije broj se zavrsio, jedva cekam nastavak!

@Weljko94 Prica sa Bombijem super, on se pominje i u proslom broju u prici o manje poznatim cudovistima! Ja ne uzimam Karmu, ali planiram da pocnem. Koliko ima strana Zivotinjska Karma?

@Cheese & Strip Master

ejhq2o.jpg
 

Back
Top