Prvo,nije on los igrac,ali nije nikakva klasa niti Ronaldinho,vec prosecan igrac,koji 2-3 godine pre Malte nije nigde igrao,bio je rezerva(a nisi rezerva samo ako si los ili losiji,puno tu ne ljudskih i ljudskih stvari ima).Drugo on je imao menadzera koji ga je odveo i koji je uzeo 5000 eura za njega od Maltezana,a ja vise nemam Menadzera jer me letos prevario kad smo bili u Austriji,a kod njega su mi ostali cd-ovi sa snimcima od poslednje dve godine...Tako da ne mogu da im posaljem nista...Moci cu od sadasnjeg kluba da im posaljem (ako se i sa njima ne posvadjam jer su mi vec duzni novac) ali to je tek sredinom Juna,a i nce vise niko da kupi igraca na osnovu snimka,dok uzivo ne vide ne kupuju nista...Ja sam 01.07. slobodan igrac i ni jedan klub u koji bi presao ne placa obestecenja,zato onaj ko bi mi zavrsio probu u nekom klubu bi kao nagradu dobio novac koji bi taj klub dao "na ruke" (tako se zargonski kaze kad dodje igrac za kog ne placaju obestecenja,pa mu daju odredjenu svotu novca,a u ovom slucaju bi to bilo 3000-5000 eura u zavisnosti od toga koliko i kako oni "zagrizu") koji bi taj klub dao.Sve papire zavrsavaju oni,a boravisna dozvola za njih nije nista...Kao sto sam naveo ranije bilo je nasih igraca koji su igrali za Reprezentaciju Malte,dobilji drzavljanstvo,neki zive tamo jos,neki su otisli u druge zemlje...Nisam ja odlucio da mora Malta vec znam da tamo prolazim sigurno,a lep je novac,lepo vreme,plus cela prva liga im se igra na 3 stadiona,sto znaci da nema putovanja i gostovanja u nekim vukojjebinama.Plus bi mogao da radi i uzmem dodatni novac,a ako budem bio dovoljno dobar sto da ne i zaigram za njihovu zemlju,to se dodatno placa plus cena mi je veca i mogu da odem u bilo koju zemlju EU da igram,pa bi recimo ako odem u Italiju da igram Trecu ili Cetvrtu ligu zaradjivao vise nego na Malti i napredovao...