Javite se profesori informatike

Pa reforme u obrazovanju koje će po mom mišljenju napraviti od nas glup narod.S druge strane, neznam dali radiš u prosveti pa i dali će te dotaći i to što ćeš možda ostati bez posla ako kojim slučajem radiš u srednjoj školi. Prosto neznam dali to nikog nezanima ili možda drugi imaju neke informacije koje im daju neki spokoj. Ako imaju neka ih podele samnom.
 
Smatram da su sve te reforme prave budalastine i izivljavanje "tamo nekih" koji sede, donose nove zakone i pravila i primaju platu dovoljnu za nekoliko porodica da zive...
No... vidi se da radim u prosveti... jel?
Evo, moje misljenje: kao nesto pokusavaju, a ni oni ne znaju sta, jer sve sta menjaju, nakon godinu-dve vracaju na staro, da ne kazem da jos i snizavaju kriterijume :!:
Primer: engleski jezik u nizim razredima osnovne skole. Doneli su Zakon da samo prof. engl. mogu da ga predaju, ili onaj ko je polozio B2. E, posle, ne treba ti B2, a sad sam skoro procitala iz ministarstva dopis da u sledecoj skolskoj godini Engleski jezik mogu predavati i ucitelji(ce) i pedagog skole :shock: ... ima ih tamo na spisku (dobro nisu i spremacice nabrojali).
Tako, da se vise ne "trzam" na reforme. Ni na sta nismo u mogucnosti da uticemo, ostaje nam samo da vidimo sta ce biti i da se ne nerviramo unapred, jer ko zna sta ce biti... :?:
 
Kako nisi u mogucnosti da utices ni na sta? Jesi, jesi. Samo uci decu ono sto treba da nauce, a u planu i programu nek pise sta 'oce. Ja jos pamtim casove iz osnovne kod nastavnika koji su predavali na svoj nacin ( znaci pravu istoriju a ne samo ono sto pise u knjigama!), a onima sto rade samo po planu i programu se ni imena ne secam.
A za ove sto menjaju zakone sveke godine je motka! Samo sto su prosvetari nekako kilavi, plase se za radna mesta, pa samo cute i slusaju. Bezveze.
 

Back
Top