Alekasandar2
Iskusan
- Poruka
- 5.546
Ко је овај човек из САД, и како се нашао као заступник БиГ пред међународним судом правде?
1982-1990 члан "Амнести интернешнела"
тада прети да ће да тужи Амнести јер "има убачених америчких и британских агената са циљем да се нанесе штета Палестинцима"
- Саветник ПЛО, Палестинске Ослободилачке Организације.
- Саветник Чеченске "Републике Ичкерије".
- Радио на мирењу Либије и САД
- Подржавалац Моамера Ел Гадафија
- Почасни грађанин БИХ
-.Саветник Алије Изетбеговића
- Залаже се за независност Хаваја
последњи ангажман професора Бојла је био заступник БиХ у предмету против Србије
најновији пројекат господина Бојла је
- ПЕТИЦИЈА ЗА ОСНИВАЊЕ СУДА УН ЗА СУЂЕЊЕ ЧЛАНОВИМА БУШОВЕ АДМИНИСТРАЦИЈЕ ЗБОГ ГЕНОЦИДА НАД ИРАЧКИМ НАРОДОМ
http://libr.org/plg/ict.php
Сада, ми је све јасно, зашто је БиХ изгубила процес против Србије. Босанци су стварно најгкупљи на свету.
За свог заступника су изабрали човека који је цео свој радни век провео иритирајући САД и ЦИА-у, а последњи ангажман где тражи да се суди Бушу је "ексер у сандук БиХ"
Вала, да су Муслимани узели радована Караџића за заступника боље би прошли!
Сајлент Боб, сећаш се када сам ти јучераске одговорио шта је псоледица 11. септембра? Ево види сад...
1982-1990 члан "Амнести интернешнела"
тада прети да ће да тужи Амнести јер "има убачених америчких и британских агената са циљем да се нанесе штета Палестинцима"
- Саветник ПЛО, Палестинске Ослободилачке Организације.
- Саветник Чеченске "Републике Ичкерије".
- Радио на мирењу Либије и САД
- Подржавалац Моамера Ел Гадафија
- Почасни грађанин БИХ
-.Саветник Алије Изетбеговића
- Залаже се за независност Хаваја
последњи ангажман професора Бојла је био заступник БиХ у предмету против Србије
најновији пројекат господина Бојла је
- ПЕТИЦИЈА ЗА ОСНИВАЊЕ СУДА УН ЗА СУЂЕЊЕ ЧЛАНОВИМА БУШОВЕ АДМИНИСТРАЦИЈЕ ЗБОГ ГЕНОЦИДА НАД ИРАЧКИМ НАРОДОМ
http://libr.org/plg/ict.php
Сада, ми је све јасно, зашто је БиХ изгубила процес против Србије. Босанци су стварно најгкупљи на свету.
За свог заступника су изабрали човека који је цео свој радни век провео иритирајући САД и ЦИА-у, а последњи ангажман где тражи да се суди Бушу је "ексер у сандук БиХ"
Вала, да су Муслимани узели радована Караџића за заступника боље би прошли!
Сајлент Боб, сећаш се када сам ти јучераске одговорио шта је псоледица 11. септембра? Ево види сад...