dont panic,haj mi posalji servisnu dokumentaciju
i nek neko odgovori jeli dobro sipati KIPEROL 20 od INE kao LHM

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pjer-citroen:ali i jedna kletva za kraj- da Bog da ti zena vozila citroena!!!!!!!!
MONTE KRISTO:evo i ja sad videh temu pa se javljam .
za neki dan je pune cetri godine kako vozim bx 1.9 d .
zadovoljan sam njim .
pogotovo sto se tice potrosnje , komfora , udobnosti .
planirao sam da ga vozim jos godinu dana pa ide na prodaju da bih kupio neki mladji model .
naravno , opet citroen .
kod mene je prosao dosta teske uslove eksploatacije i zadovoljio me je .
imao sam i ja nekih kvarova ali nista strasno a i neki su bili posledica ljudskog faktora .
nije mi bas jasno zasto se pojedinci zale da su skupi delovi .
mislim da su cene delova u rangu sa ostalim automobilima .
cak su pojedini delovi i jeftiniji nego kod ostalih kola .
samo mi pomalo curi LHM na puzu volana ili glavi volana , ne znam tacno kako se to zove ,
pa bih da pitam ako mi neko moze dati odgovor , da li moze da neko drugo ulje
zameni LHM ?
Uzas koji recnik.MONTE KRISTO:slusaj bre majmune , voleo bih da ti se najebem sestre !
ostavi mi adresu gde i kad ?
ne podnosim necivilizovane svinje a ti si bas to !
ok ?
cekam te .
Zvuci pomalo neverovatno. Ako je i istina, u cemu je fora? Kakve veze ima alkohol sipan u ulje sa curenjem i gde naci toliki alkohol?sinedin07:Kad curi ulje treba dosuti cistog alkohola oko pola litre.
To je proveren lek.
Moj komsija je godinama radio u Francuskoj kao mehanicar u citroenu.
Njegov sin nam je rekao za tu foru. I stvarno deluje.
Curenje prestane za par dana.
Nacky:Pa ako je fora u tome da alkohol ocisti sistem, onda je bolje ubaciti hidrowash. Tecnost za ciscenje hidraulike iskljucivo za citroene i nije skupo cini mi se 5l oko 20 tak eura. Izbaci se staro ulje iz posude za LHM i posuda se ocisti. Posle toga se ubaci ova tecnost i tako se vozi oko 1000km. Posle toga se posuda isprazni (prospe se tecnost i sva prljavstina) i ponovo se ubaci LHM. Ali LHM vremenom gubi viskoznost, pa je i zbog toga preporuceno da se mijenja. Ali ako je istina da je majstor koji je radio u citroenov servis rekao da se ubaci alkohol, onda bi i to moglo da se ubaci svake dvije godine. S time sto ce se LHM mijenjati svake cca 3 godine.