linux instalacija i ostalo pride

LedStorm

Zainteresovan član
Poruka
254
Ima li neki dokoni Novosadjain da bi se druzio malo samnom...
Imam Suse10 trudim se da radim na linuxu ali mi ne ide.
Niti mogu da instaliram Mplayer niti se vise secam kako idu komande iz safe moda za istaliranje Gforce VGA. niti sam ikad mogao instalirati modem (INTEL(R) 536EP V.92)

Tako da ako stvarno ima neko dokon, ljubim ga u .... heheheheh
dobro nisam bas toliko srecan 8)
 
jesi li probao po domaćim forumima ?
Toliko je bilo reči o I536 da je sramota da nisi ništa našao :D

upustvo za instalaciju mplayera je objašnjeno u README fajlu (ako ga instaliraš iz source-a), a može da se nađe i rpm paket ... a raznih objašnjenja ima i po netu ...

pogledaj recimo linuxo.net tu imaš brdo odgovora ...
 
e hvala jos jednom ...

( Post kada sam ti poslao bio sam frustriran racunarom, ladno mi se ubagovao firewall i poceo da blokira sve stranice. deblokada je trebalo da bude laka, jednostavno umanjis sigurnost do nule i izbrises sve sa liste blokiranih satova i programa , ne moze da ne uspe, i meni je ovo odradilo, ali sledeci put kada je poceo da blokira imao je fajlova na block listi ali nije bilo komande za brisanje grrr... zatim sajt mi je dao nalog za aktivaciju, a zatim je izbrisao nalog, sledecu registraciju koju sam pustio nisam dobio ni nalog na mail. od sve muke otisao sam offline da igram Masquarade posto me je zezalo jos par sajtova, igra jednostavno, pojacao ja ili smanjio (multimedia tast.) volume bi se dodatno smanjivao, resetujem komp, nista... znaci poludeo sam... da dodam + da sam serviser racunara to je bilo stvarno da poludis!!! )
 

Back
Top