Irski performans

Nekada je u Irskoj (a ta je država po mentalitetu jako slična Srbiji i ostalim zemljama u našem regionu) postojao običaj da se momci koji se udvaraju nekoj devojci okupe oko stola, sednu, piju viski i psuju jedni druge.

Pravilo igre bilo je sledeće: prvi momak psuje drugoga najgrđe što može, zatim ispije viski do dna čaše, a onda pusti drugog da uradi isto što i on, da bi zatim opet on psovao, ali bez ponavljanja psovki, dok bi svi okupljeni navijali. Pobednik bi bio onaj ko izgovori što više originalnijih psovki i popije više viskija, a ostane na nogama; i njemu bi pripala devojka.

Evo pokušaću da vam navedem neku psovku.

„Tvoja sestra je grbava seljačka krava koju prvo jaše đavo sve dok ne osedi, a onda je jaše celo selo.“

„Ti si ofucani seoski vrabac sa osušenim perjem koji je umislio da je ovan sa zlatnim runom da bi zajahao crnu ovcu.“

Kelti su legende! Šta mislite?

I onda krenu dvojica da se vređaju.

Guc, guc, guc.

Je li bre crknuti akrepu, gomilo vrućih gowana, je6em li ti kućnog ljubimca u ukiseljenu piččku, je li ti to još haluciniraš?

Guc, guc, guc.

Jesi ti tražio dozvolu da se mažeš kojekakvim govnima? A? Jesi li pitao da li smeš da se mažeš vaginalnim sekretom, prolivčino jedna rahitična i sklerotična? Jesi dobio dozvolu, epileptičaru jedan, sjurim ti ga raspadnutoj keruši u dušnik?

Guc, guc, guc.

Ako ti dođem tamo, razvaliću ti tu goveđu glavurdu što liči na septičku jamu, babune jedan usrani, zakoreli, zavalim ti qrrac u najlepšu kozu u štali dok joj oči ne poispadaju...

Guc, guc, guc.

Čmaru jedan zagnojeni. Je li još smrdiš na kiselinu kao zapuštena piččetina?

Guc, guc, guc.

Slinava jedna gljivo... Oližeš mi dupe hapaljivo.

Guc, guc, guc.

Kad te razvučem po fljafulji, smrdećeš ko ispovraćana krmača?!

Guc, guc, guc.

Naserem ti se u tanjir sa supom. Zapišam ti se na salvetu svaki put kad brišeš usta.

Guc, guc, guc.

Stani mirno kad ti govorim, balego jedna kravlja! Nemoj da ti raspalim šamarčinu preko pištaljke usrane, ispašće ti ta zadnja dva pokvarena zuba što imaš u glavi.

Guc, guc, guc.

Šlajmaro jedna zelena, tuberkulozna. Mirno!

Guc, guc, guc.

Prvi pada. Drugi pobeđuje.

Koji performans je6ote!

Ko hoće da me ispsuje deset puta gore od ovoga slobodno neka izvoli.
 
Tol;bt142894:
Zatvori usta kad ustaješ da ti promaja ne ubrza protok inventar a iz sedalnog izlaza :hahaha:
guc guc guc

Tol...kraljice !!!


:zcepanje:


Ps.Nastavi,mila sa guc,guc,guc..dobro ti ide !!:super:

Ja nisam vična takvom pefomansu,ali ću od sveg srca da navijam za tebe koja brani boje ženskog roda (naravno,mislim na dominantnu nam retoriku :zper:)
 
Je6o ja sliku svoju na kremi za hemoroide (onu za pasoš) i na kremi za kondilome (onu za ličnu kartu), ako se ikada budem oženio i žena me nadživi - ostaviću joj sve što imam jedino ako mi se ispiša na grob, ili u urnu u koju će da me gurnu, kako god ona bude htela; ako ne - sve, zakonski, ostaje njenom crnom mačku i njegovim švalerkama mačkama lutalicama…
 
Guc guc guc.

Ugradio sam zvonce (set zvončića) na glavić (qrrčevu glavicu), pa sad isti svira (sviraju) čim se pevec digne (a diže se na najmanji dašak vetra). Pa zvonce svira (zvončići sviraju) po ceo dan. Bolje i to nego pirsing. Đinđi rinđi, đinđi rinđi. Je6ote! Ko da mi je sedamnaest godina! Ojha!
 
Guc guc guc.

Kur (kolateralni upad ruke): “Sve što pojedem pretvori se u govna. Ljudi da li je to normalno? A kako mi rade crijeva?”

Mud (ministar unutrašnjih djela): “Uskoro, kad te uhapsimo i bačimo u prdekanu, pa onda nalupamo po bubrezima, crijeva će ti raditi savršeno: ima sva govna da pretvaraš u poparu.”
 

Back
Top