S
stana
Gost
Igleda da imam hemoroide, sta da radim, kako se sa njima izboriti?Hvala..... :shock:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Igleda da imam hemoroide, sta da radim, kako se sa njima izboriti?Boles je uzrokovana slaboscu venskog sistema, neredovnim praznjenjem creva. Javlja se cesto u trudnoci. TERAPIJA; redovno praznjenje creva, toaleta, laksa nezacinjena i obavezno nezaljucena hrana, masti tipa;Hepathrombin H, Factu, Delmeson ili supozitorije.Smajnjiti sedenje. Pripada domenu kolorektalne hirurgije, znaci javiti se na pregled hirurgu, a ako se pojavi krv u stolici to uraditi ODMAH. Pozdrav. :wink:stana:Igleda da imam hemoroide, sta da radim, kako se sa njima izboriti?
Hvala..... :shock:
Dodao bih samo caj "bilax" za redovnu i olaksanu stolicu svake veceri pre spavanja> POzeljno je koristiti ga i kada prodje upala jer hemoroidi spadaju u vrstu tegobe koju je nemoguce trajno otkloniti,cak ni hirurskim putem.Tsetsa:Boles je uzrokovana slaboscu venskog sistema, neredovnim praznjenjem creva. Javlja se cesto u trudnoci. TERAPIJA; redovno praznjenje creva, toaleta, laksa nezacinjena i obavezno nezaljucena hrana, masti tipa;Hepathrombin H, Factu, Delmeson ili supozitorije.Smajnjiti sedenje. Pripada domenu kolorektalne hirurgije, znaci javiti se na pregled hirurgu, a ako se pojavi krv u stolici to uraditi ODMAH. Pozdrav. :wink:stana:Igleda da imam hemoroide, sta da radim, kako se sa njima izboriti?

Evo jednog recepta pomocu kojeg je moj suprug izlecio hemoroide.Ocisti se glavica belog krina,sitno isece i proprzi na cistoj svinjskoj masti.To se procedi i sa tom mascu mazati bolno mesto.Moram da napomenem da je on imao spoljasnje koji su cak i krvarili.Posle koriscenja ove masti potpuno su se povukli.Anonymous:PROPOLIS CEPICI TO TI JE PRIRODNO ILI MAST AKO SU SPOLJASNJI
ombre:Tsetsa:Boles je uzrokovana slaboscu venskog sistema, neredovnim praznjenjem creva. Javlja se cesto u trudnoci. TERAPIJA; redovno praznjenje creva, toaleta, laksa nezacinjena i obavezno nezaljucena hrana, masti tipa;Hepathrombin H, Factu, Delmeson ili supozitorije.Smajnjiti sedenje. Pripada domenu kolorektalne hirurgije, znaci javiti se na pregled hirurgu, a ako se pojavi krv u stolici to uraditi ODMAH. Pozdrav. :wink:stana:Igleda da imam hemoroide, sta da radim, kako se sa njima izboriti?
Moj sin od 3 god ima hemoroide koji mu izadju kad ima stolicu a posle se povuku u crevo pa je jako tesko da to vidi dr. Vodila sam ga kod decijeg lekara, a doktor mu je prepisao hepalpan mast od koje mu i nije nesto bolje.Neznam kolko to moze biti ozbiljno pa vas molim za savet. dete jede kuvanu hranu svaki dan i naravno nije ni ljuta ni zacinjena
Dodao bih samo caj "bilax" za redovnu i olaksanu stolicu svake veceri pre spavanja> POzeljno je koristiti ga i kada prodje upala jer hemoroidi spadaju u vrstu tegobe koju je nemoguce trajno otkloniti,cak ni hirurskim putem.

dr:Pa naravno da je moguce sanirati to operacijom ali verovatno situacija nije takva da bi se savetovala operacija.Kad neko ima problema sa hemoroidima onda se prvo savetuju i primenjuju mnogo manja agresivna sredstva pa tek onda operacija.
Jeli ima spoljasnje ili unutrasnje?
Da li je bilo krvarenja?Da li je radjena sklerozacija?