Najbolji Film Ikad Gledan

E sad filmovi :

KOMEDIJE (IMA IH MNOGO I ODBUKVALNO SVIH SE UPIS*M U GACE OD SMEHA) :

-AMERICKA PITA SVA TRI DELA VALJANJE BOLJE RECENO PLAKANJE OD SMEHA !!!

-STA SAM SKORO GLEDAO A DA BELKINJE, BOAT TRIP (GLEDAJTE GA OBAVEZNO), KEGUR JACK (ONAKO SIMPATICAN), I JOS MNOGO I MNOGO KOMEDIJA ...

PAZI SAD HORORI, NAUCNA FANTASTIKA :

- OSMI PUTNIK (SVA CETIRI DELA DOSTA JAKA)

- KOCKA (I JEDAN I DVA ODLICAN JE)

- PETAK TRINESTI, NOC VESTICA, DAN POSLE SUTRA, POSLEDNJA EKSKURZJA, I JEDAN DOMACI MADA NIJE NI BLIZU OVIMA TT SINDROM I LAZVIRINT (KAD NEMAMO NISTA BOLJE) ITD ITD.........

E SAD LJUBAVNE GLUPOSTE I OSTALI ZENKI FILMOVI :

- 50 POLJUBACA ZA PAMCENJE (JEDINI PROKLETI LJUBAVNI FILM KOJI SAM GLEDAO A DA MI SE SVIDEO)

I JOS AKCIJE :

- NA VRHU

- RAZBIJAC ITD ITD OTD

POZDRAV OD INSPECTORA !!! 8)

Kad_LupimLupim:
joockey:
Kad_LupimLupim:
Em je bilo X ovakvih tema em je pitanje glupo do bola.
Ako nemas nista pametno da kazes jer negledas filmove posto ih nikad ne razumes bar nemoj da miniras temu...dogovoreno???
Ok, necu nista vise da kazem, samo cu da ti skrenem paznju: otvorio si jednu temu i dobio 9 razlicitih odgovora i samo dva ponovljena. I koji je film najbolji? Butterfly Effect?
Ko mala deca, nije tvoj najbolji, nego moj! Ajde bar zaredjajte argumente, zasto je najbolji! Mada ja kazem opet ce to da ispadne mrtva trka. Prava umetnicka dela se ne mogu porediti, onda ne bi bila umetnicka.
A, da ne budem partybreaker evo mog favorita: Titanic, zato sto mnogo dira u srce, a pritom nema patetike, sistematskih happy endova i shablona. Covek je jednostavno hteo da isprica jednu dirljivu pricu.
Pa sad ti meni pricaj o filmovima.

O kom "Titanicu" pricamo??? Pa ceo film je jedan veeeeliki pateticni cliche. Film malo veze ima sa umetnoscu- ulozena je golema kinta i tu kintu je trebalo vratiti. Tu onda nema umetnosti, samo predvidljivo podilazenje masovnom ukusu.

Ko je rekao da je Titanik najbolji film, najbolje bi mu bilo da vise ovaj forum ne posecuje :)
Najveca i najodvratnija glupost ikad snimljena.

Od jedne od najvecih svetskih katastrofa, napraviti cistu komercijalu i jeftinu ljubavnu pricu je sramota.
I jos kad vidim nekoga da place kad gleda Titanik...dodje mi da povracam.

Al' dobro koga briga za film kad su oni digli kintu.

@kul
Ma hajde kul platili su ga dosta, pa da još i nije komercijala, verovatno bi propali...
Meni se film svideo, mada ne toliko da ga gledam po 6-7 puta (kao neke moje drugarice :lol:)

PS. kul zašto ne pišeš više "serbian (latin)"?

PA da su ga dali pravim reziserima ne bi sigurno napravili komercijalu od 2 sata dosadnog programa i 1 sata nekvalitetne programa.
A sto se tice gledanja odgledao sam ga 1 i jedva sam ostao budan i od tada nikad vise.

A drugo, nisu morali uopste da naprave "srceparajucu" ljubavnu pricu od koje ce svi gledaoci da liju suze...kao na jeftine Latino-americke serije.
PS. Nemam pojma, Serbian "Latin i "Cyrilic" koristim samo kad kucam nesto i to drugima, za sebe uvek koristim qwerty

Kad_LupimLupim:
Ja sam rekao Titanik. Jel ima neki problem? Ne vol'te ljubavne price? Ajde onda koja to ljubavna prica valja i ne tera coveka u san?
A sto se tice rezisera, predpostavljam da ne valjaju ni Aliens, ni Ambis, ni Terminator 2 ?
Ne kazem da ne volem ljubavne price. To je OK, ali postoji neka razlika izmedju dobre i lose ljubavne price. Reci mi samo da li gledas latino-americke serije? Sve su one ljubavne price.
A drugo, kao sto rekoh ipak je sramota napraviti onako nesto od jedne od najvecih nesreca na svetu.

Sto se tice James Cameroona iskreno receno ne svidjaju mi se nesto narocito njegovi filmovi. Za Terminatore 1 i 2 ne mogu reci nista, jer ne volim tu vrstu filmova, tako da bi to bio subjektivan sud.
Ovih ostalih se ne secam nesto narocito, gledao sam ih davno...

Ih, samo jedan? :? Pa ne moz' to tako. Ima ih dosta najboljih. Ali to je vec drugo pitanje, je l' da? Nesto kao ona lista od 10 omiljenih. Dobro onda neka bude "Nebo nad Berlinom". Samo zato sto sam ga opet juce pogledala.

Back