Vidi punu verziju : Sta mislite o Josh Harnettu???
Josh Harnett
Da li ste ovog glumaca primjetili u filmovima :lol: ????
Kladim se da jeste, jer ovog savrsenog amerikanca nije tesko uociti visokog 1.93cm, smedje kose i smedjih ociju (odlicna kombinacija!!!) :D . Inace rodjen je u San Francisku 21.07.1978.god. a odrastao je u St. Paulu u Minesoti. Filmovi u kojima je glumio su : Pearl Harbor, Black Hawk Down (Pad crnog jastreba), 40 dana i 40 noci, Hollywood Homicide (Holivudski panduri) ,Wicker Park (Druga zena), Sin City, Lucky Number Slevin (Dobitna konbinacija), The Black Dahlia.............
Pa javite mi da cujem sta mislite o ovom decku!!!!!!!! ;)
http://i91.photobucket.com/albums/k303/sanjap/050.jpghttp://i91.photobucket.com/albums/k303/sanjap/hartnett-josh-photo-xxl-josh-hartne.jpg
Da li te zaista, ali ZAISTA zanima shta mislim o Djoshi Hartnetu?
Da li te zaista, ali ZAISTA zanima shta mislim o Djoshi Hartnetu?
pa zanima :) -iznesi svoje misljenje ako hoces.Na tebi je!
[QUOTE=LePiaf]Da li si sigurna???[/QUOTE
da 100%-bilo to lose ili dobro!!!
hanibaI77
25.05.2006., 22:11
ko je to? :shock:
bundeva
25.05.2006., 22:18
sjajan glumac...najbolji mi je u moonlight tiger...legendarna ljubavna scena sa julijom brinet
AntunTun
25.05.2006., 22:19
nisam gledo nijedan od nabrojanih...
josh harnett
Kladim se da jeste,jer ovog savrsenog amerikanca nije tesko uociti visokog 1.93cm,smedje kose i smedjih ociju (odlicna kombinacija!!!):D .Inace rodjen je u San Francisku 21.07.1978.god. a odrastao je u St. Paulu u Minesoti.Filmovi u kojima je glumio su : Pearl Harbor,Black Hawk Down (Pad crnog jastreba),40 dana i 40 noci,Hollywood Homicide,Wicker Park,Sin City,Lucky Number Slevin.............
Mislim da su mu ovo najbolje osobine i treba još više da radi na njima.
ja misum daj on najdobar glumac šampion prvak
najdobar tepač
w.witch
26.05.2006., 00:29
ja misum daj on najdobar glumac šampion prvak
najdobar tepač
Jas mislam deka je on najdobar glumec sampion najdobar tepac
Jesam li omasila?
nesi.al ovo je u moju izvedbu
sam imam neku plašnju das nestavi u struju.tako je umreo brusli
w.witch
26.05.2006., 01:01
Da ,da,znala sam ja da to ne moze da izvede cistokrvni,mora biti malo mesano...
Ili lupam?
ma šta je ovo.ko ona tema na svaštaru di moraš d postaviš pitanje u svakem postu
ne lupaš.nema gurbeta koj nie čistokrvni mešanac
gde ideš na more?
šalim se.nemora da odgovoraš
Znam ko je. Mojoj drugarici je sladak. Meni ne bas.
goldfish
26.05.2006., 02:40
ja gledala Pearl Harbor,Black Hawk Down i 40 dana i 40 noci, al opet ne mogu da se setim ko je lik .....ko da je bitno :roll:
sta sad..... kao mi treba da kazemo da je on sinonim sav. muskarca ili sta ?? :confused:
storm cloud
26.05.2006., 10:39
josh harnett
Kladim se da jeste,jer ovog savrsenog amerikanca nije tesko uociti visokog 1.93cm,smedje kose i smedjih ociju (odlicna kombinacija!!!) :D .Inace rodjen je u San Francisku 21.07.1978.god. a odrastao je u St. Paulu u Minesoti.Filmovi u kojima je glumio su : Pearl Harbor,Black Hawk Down (Pad crnog jastreba),40 dana i 40 noci,Hollywood Homicide (Holivudski panduri) ,Wicker Park,Sin City,Lucky Number Slevin (Dobitna konbinacija).............
Ако је тачно то за висину, што ми је просто невероватно, јер су сви холивудски метар и жилет, онда може да прође. ;)
goldfish
26.05.2006., 13:59
nadjoh na googleee.....ma mislim o njemu da nikako ne prolazi, ni kao sav.muskarac, a narocito ne kao glumac
fuj to :lol:
°bejbica°
26.05.2006., 14:11
http://img82.imageshack.us/img82/3540/joshhartnet4zx.jpg (http://imageshack.us)
http://img99.imageshack.us/img99/9641/details129dr.th.jpg (http://img99.imageshack.us/my.php?image=details129dr.jpg)
°bejbica°
26.05.2006., 14:13
Ако је тачно то за висину, што ми је просто невероватно, јер су сви холивудски метар и жилет, онда може да прође. ;)
Visok je bre, ali bolji je Ashton Kutcher i vislji je Storm :D
chika_doktor
26.05.2006., 14:19
sve najbolje...xexexexexex
storm cloud
26.05.2006., 14:29
Visok je bre, ali bolji je Ashton Kutcher i vislji je Storm :D
Ко, Кучер виши од 193? Чисто сумњам! Он ми делује као препотентни празноглавац. :roll:
°bejbica°
26.05.2006., 14:34
http://img144.imageshack.us/img144/2742/akutcher3oq.jpg (http://imageshack.us)
To da je prepotentan stoji, ae samo reci da ne izgleda dobro ;)
Za visinu su u pravu.Praznoglavac samo 188 cm :mrgreen:.
Mada mi je delovao vislje :roll:
storm cloud
26.05.2006., 14:38
Ма леп је он, само шупаљ.
°bejbica°
26.05.2006., 14:39
Zamolicemo ga da samo cuti :mrgreen:
Za oko je dooobar :D
storm cloud
26.05.2006., 14:41
Лековит чак ;)
neutralno
26.05.2006., 16:27
JOSHUA??? :cool:
Pa on je jedan od najpopularnijih, i definitivno najintrigantnijih, mladih glumaca danasnjice!!! Jos nisam naisla na negativan review o njemu :-D Taj veo shy guy-a, koji ga neprestano prati, mu zapravo jako dobro pristaje. Cini se zaista kao veoma pristojan mladi muskarac koji ima postovanje prema drugima (sto je oldfashioned danas, pogotovo za Hollywood), i koji je prikupio postovanje za sebe (sto je jos cudnije jer on ima tek 27!!!).
Jedva cekam da vidim koji mu je sledeci potez u karijeri, i koji likovi ce da ga zaintrigiraju pa da ih interpretira i nama, s ove strane tog magicnog ekrana.
Go Josh!!!!!
josh
Sanja je ladno otvorila josh jedan nick da bi Djoshu nahvalila na sopstvenoj temi. Go Sanja!!!
°bejbica°
26.05.2006., 16:37
Provaljena je :mrgreen:
neutralno
26.05.2006., 16:47
Mislim da je doslo do neke zabune.... Ja nisam Sanja!
sta sad..... kao mi treba da kazemo da je on sinonim sav. muskarca ili sta ?? :confused:
Pa da! A ova naša jača forumska polovina mora da dostigne njegove osobine. Ako misle da budu savremeni da urade sledeće: ko nema 193 cm - hitno da poraste! :D
Sanja je ladno otvorila josh jedan nick da bi Djoshu nahvalila na sopstvenoj temi. Go Sanja!!!
Sta je ovo!?! Zasto bih se pojavila pod drugim imenom kada sam rekla sto sam imala za reci???!!!!!! :roll: :?: :?: :?:
storm cloud
27.05.2006., 01:48
Pa da! A ova naša jača forumska polovina mora da dostigne njegove osobine. Ako misle da budu savremeni da urade sledeće: ko nema 193 cm - hitno da poraste! :D
Одавно им то говорим. :mrgreen:
srećica
27.05.2006., 02:10
a sta tebi znaci sto cemo mi da kazemo?
jao...meni se ovaj bas svidja...
frozen1982.
27.05.2006., 04:09
Znam samo da je glumio sina Dzejmi Li Kertis u Noc veshtica H 20.....znaci ujak mu Majkl Majers.:)
Izgleda ko tip sto reklamira mushke gace.
a sta tebi znaci sto cemo mi da kazemo?
:confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: Ovo je FORUM i mislila sam da ljudi ovdje izlazu svoja misljenja a svako ima drugaciji pogled na svjet......meni to nista ne znaci samo hocu da vidim razmislajnja drugih.
Pa šta sad ne valja? Evo raspisali smo se na tri strane...Razmislili smo o Đoši i rekli smo ti. Što si sanjop sad ljuta na nas? :D
Pa šta sad ne valja? Evo raspisali smo se na tri strane...Razmislili smo o Đoši i rekli smo ti. Što si sanjop sad ljuta na nas? :D
Ma taman posla-nemam se razloga ljutiti :-D !!!Znas li kako mogu umetniti sliku ovdje-ne razumijem njihovo objasnjenje?Please javi mi-unaprijed hvala :)
Znas li kako mogu umetniti sliku ovdje-ne razumijem njihovo objasnjenje?Please javi mi-unaprijed hvala :)
pa ubaciš URL slike i zatvaraš sa
Ukoliko su slike iz tvog računara, možeš ih uploudovati sa ove adrese:
www.tinypic.com ili www.imageshack.us
http://joshhartnett.com/gallery/displayimage.php?pos=-4117
http://joshhartnett.com/gallery/displayimage.php?pos=-1552
bezveze mi je ,,,, nista specijalno....
Gledam ga u ovom Slevinu.. na momente mi se ucini da je Benicio Del Toro .. mladji jeste,.. ali mi isti tip?
snowflower
08.06.2006., 22:53
MMMMMMMMMmmmmmmmmmmmmmmMMMMMMMMMMMMmmmmmmmmmmm
Cista desetka za Josha Harnetta
mala_nish
09.06.2006., 03:29
josh harnett
Kladim se da jeste,jer ovog savrsenog amerikanca nije tesko uociti visokog 1.93cm,smedje kose i smedjih ociju (odlicna kombinacija!!!) :D .Inace rodjen je u San Francisku 21.07.1978.god. a odrastao je u St. Paulu u Minesoti.Filmovi u kojima je glumio su : Pearl Harbor,Black Hawk Down (Pad crnog jastreba),40 dana i 40 noci,Hollywood Homicide (Holivudski panduri) ,Wicker Park,Sin City,Lucky Number Slevin (Dobitna konbinacija).............
obozavam ga! imam neki njegov veliki poster gde je on u nekom sakou od zmijske koze.......os da se menjamo? :)
Gost118
12.06.2006., 18:37
Pa, dobro, mogla bih da ga pohebem...
PLESsitnihDEMONA
15.06.2006., 16:42
Koji lik je glumio u Jastrebu? Gledao sam jastreba i Ridjana ,ali nisam spazio ovog glumca. :lol: :lol:
Jel on na plakatu za film Pad crnog jastreba? Ako jeste imam taj plakat!
Koji lik je glumio u Jastrebu? Gledao sam jastreba i Ridjana ,ali nisam spazio ovog glumca. :lol: :lol:
Jel on na plakatu za film Pad crnog jastreba? Ako jeste imam taj plakat!
Da, on je na plakatu za taj film-kako ti se cini film? :)
http://i91.photobucket.com/albums/k303/sanjap/black_hawk_down_004.jpg
Evo jos slika iz tog filma....
http://i91.photobucket.com/albums/k303/sanjap/black1.jpg
Evo Joshovih slicica ;-)
http://i91.photobucket.com/albums/k303/sanjap/hartnett-josh-photo-josh-hartnett-6.jpg
http://i91.photobucket.com/albums/k303/sanjap/Venecia.jpg
Odushevio me u 40 dana 40 noci :D
Da,nije los taj film mada po mom ukusu ima on i boljih filmova-Lucky Number Slevin je odlican film,njegov lik je fenomenalan u tom filmu!Jesi li ga gledala?
http://i91.photobucket.com/albums/k303/sanjap/006.jpg
....zanimljivo.....
chypawa_18
07.10.2006., 19:27
josh harnett
Kladim se da jeste,jer ovog savrsenog amerikanca nije tesko uociti visokog 1.93cm,smedje kose i smedjih ociju (odlicna kombinacija!!!) :D .Inace rodjen je u San Francisku 21.07.1978.god. a odrastao je u St. Paulu u Minesoti.Filmovi u kojima je glumio su : Pearl Harbor,Black Hawk Down (Pad crnog jastreba),40 dana i 40 noci,Hollywood Homicide (Holivudski panduri) ,Wicker Park,Sin City,Lucky Number Slevin (Dobitna konbinacija),The Black Dahlia.............
http://i91.photobucket.com/albums/k303/sanjap/050.jpg
sanjap, imash bash sladak avatar, ta glumica je preslatka, a Dzosh je stvarno extrra, extra, extra............. najsladji........
Silent Bob
07.10.2006., 19:28
Do sad nisam imao pojma ko je on, a nesto ni sad nisam upoznat... dakle, jedino sto mogu da mislim o njemu je da ima spojene obrve...
Da,nije los taj film mada po mom ukusu ima on i boljih filmova-Lucky Number Slevin je odlican film,njegov lik je fenomenalan u tom filmu!Jesi li ga gledala?
Ne,nisam..a mozhda i jesam..ako mozhesh u kratkim crtama o chemu se radi...? :?
Mozhesh i na pp..da ne bagujemo temu.. :D
chypawa_18-hvala na komentaru,da avatar je slika glumice Julie Stiles,i ja nju volim,jeste simpaticna i jedinstvena...Na tu sliku sam naletila sasvim slucajno,znas ono kada surfas bezveze po netu i tako skines neke slikice koje ti se vidjaju a ova njena slika je bas zanimljiva,ima andjeosko lice i sminka mi se svidja,sve je super ispalo!A za Josha je jedna moja drugarica rekla da je "medenjak" - kako sam se slatko nasmijala...
Silent Bob-da sad ima spojene obrve....ne znam bas,ali svako ima svoje misljenje i pravo da ga izrazi kako god zna i moze,zar ne?!?!!!
Ne,nisam..a mozhda i jesam..ako mozhesh u kratkim crtama o chemu se radi...? :?
Mozhesh i na pp..da ne bagujemo temu.. :D
To ti je onaj film gdje glumi sa Lucy Liu,Morgan Freeman,Bruce Willis.....on se nalazi izmedju dva mafijaska klana i jadniku nikako ne ide.Treba da skupi hrpu novaca i duguje mafijaskim glavesinama a na kraju ispadne sve obratno,da je on to smjestio da bi dosao do tih starijesina da bi ih ubio zato sto su mu oni u proslosti ubili roditelje.....
Sve u svemu,film je zanimljiv,dok ga gledas izgubljen si, tek na kraju povezes sve konce.Ako budes imala vremena,pogledaj ga-neces pozaliti.Zove se Lucky Number Slevin - nasi su ga preveli kao Dobitna konbinacija!
lidija51
08.10.2006., 00:03
obozavam ga,on mi je jedan od omiljenih glumaca,stvarno je med pravi,ja sam ga primijetila u filmu *O*,a onda sam pretrazila cio internet za njegovim slikama i biografiom.Pogledajte slike,necete zazaliti!!!!!!!!!!!!!!!!!!
pozz ode LIDIJE iz PG
E Lidija,to je jedini film koji nisam pogledala od dosada svih filmova u kojima je glumio (jos nisam vidjela ovaj novi "The Black Dahlia" sa Scarlett Johansson),a cini mi se da je taj film dobar,tinejdzerski tip filma,on tu glumi negativnu ulogu,je li tako?!A sto se tice slika...meni su njegove slike uvijek zanimljive ;-) !
Silent Bob
08.10.2006., 01:51
Silent Bob-da sad ima spojene obrve....ne znam bas,ali svako ima svoje misljenje i pravo da ga izrazi kako god zna i moze,zar ne?!?!!!
Naravno, tome i forum sluzi, zar ne?
Inace, iako nije tema, al ajd' najbolji glumac svih vremena po mom misljenju je Steve Buscemi.
Naravno, tome i forum sluzi, zar ne?
Inace, iako nije tema, al ajd' najbolji glumac svih vremena po mom misljenju je Steve Buscemi.
Tako je Silent Bob :) !!!!!!!!!!!!!!!!!
A to je onaj glumac sto je glumio u filmu "Armagedon" onog astonauta iz Rusije?Jos sam ga gledala negdje,zapravo u mnogo filmova i serija ali se ne mogu sada sjetiti gdje sve.......
Breaking, Benjamin
08.10.2006., 12:22
Tako je Silent Bob :) !!!!!!!!!!!!!!!!!
A to je onaj glumac sto je glumio u filmu "Armagedon" onog astonauta iz Rusije?Jos sam ga gledala negdje,zapravo u mnogo filmova i serija ali se ne mogu sada sjetiti gdje sve.......
Ne bre, nije rus, vec onaj mrshavi amer, nije ni za pljunuti prelepom dzoshu, po izgledu.
http://www.vh1.com/shared/media/images/movies/people/b/buscemi_steve/150x223.jpg
Josha pamtim samo po 'wickers parku', ostale filmove nisam gledao, a kada se emituje 'pearl harbour' obavezno ugasim televizor i izvuchem ga iz napajanja.
Bobi, stivija volish jer je frik, ne bih rekao da je toliko dobar glumac, koliko je chudan glumac. Kao Walken recimo..
Najbolja uloga, je po meni, iako vrlo kratka ona iz filma 90-tih sa Sandlerom, gde ovaj glumi retardiranog tipa Bilija.
Glumi onog snajperistu koga bili zove kako bi mu se izvinio shto ga je maltretirao u srednjoj, i ovaj ga precrta sa liste za odstrel :D
Onda sam ga pomijesala sa tim rusom,znam da je glumio u tom filmu.A jeste cudan,ima buljave oci a Walken...taj je prica za sebe,bas je poseban glumac a uloge mu uvijek neke odvratne....valjada ga reziseri biraju bas upravo zbog njegovog ljigavog izgleda!
"Pearl Harbor" je meni jedan od najdrazih filmova,samo mi Ben Afleck kvari atmosferu kada se pojavio ponovo....a valjda je tako moralo biti!
-ne znam taj film gdje glumi snajperistu,nije mi poznato.......
Breaking, Benjamin
08.10.2006., 13:31
Gledaj, 'pearl harbor' je nevidjeno umobolno japanomrzachko istorijojebachko filmsko neostvarenje.
To je toliko veliko sranje od filma da je to strashno.
Dovoljno je samo reci da u njemu glumi i ben aflek i eto ti kompletne predstave koliko je to veliko sranje od filma. Toliko sranje ne bi mogao da is***** ni dzin.
Christopher walken je shkola za ova dva pedera, walkena i harnett-a. Walken je chudan, ali uloge su mu jake, on ima taj...shmek, ima muda. Ben ima pizdu a Josh se drogira.
Hahaha
Ja sam chak bio blag, ko zna shta che ti bobi napisati.....
Ok,sta god da napise...spremna sam to procitati!Svako ima svoje misljenje a svi smo razliciti pa...meni iskreno Walken neodgovara,ne volim takve negativne uloge a i to neko mora odglumiti
A sto se tice Josha,ne gledam ga ja po ulozi samo u Pearl Harboru,ima on i drugih uloga,realnijih.....
Silent Bob
08.10.2006., 13:46
Bobi, stivija volish jer je frik, ne bih rekao da je toliko dobar glumac, koliko je chudan glumac. Kao Walken recimo..
Najbolja uloga, je po meni, iako vrlo kratka ona iz filma 90-tih sa Sandlerom, gde ovaj glumi retardiranog tipa Bilija.
Glumi onog snajperistu koga bili zove kako bi mu se izvinio shto ga je maltretirao u srednjoj, i ovaj ga precrta sa liste za odstrel :D
Naravno da ga volim zato sto je frik.
Inace, na taj sam film sasvim slucajno naisao pre neka dva-tri meseca na Sinemaniji. To je onde kad Sendler glumi nekog bogatasa koji mora da ide opet u srednju skolu, pa kad shvati da je pogresio zove sve one koje je kad je isao "regularnu" u srednju skolu maltretirao, da im se izvini.
Mr. Walken je prica za sebe. Meni se strasno svidja kako je odglumio Hessena u Bezglavom Jahacu. Uglavnom su njegove uloge psihoticne, ali svi znaju za Walkena, a malo njih za Buscemia (po imenu i prezimenu) zato vise gotivim Buscemia...
E, da. Pearl Harbour je zlocin protiv filmske trake na kojoj je snimljen.
banegad
08.10.2006., 14:24
harnet je go **** od glumca
on ustvari i nije glumac
podseca me na mariju karan i katarinu radivojevic
daju im tekst i udri samo
***** glumu u sisama je posao
u sisama je kapital
cak je i jedna ljubinka klaric za njega glumacka elita
ma sve je pocelo sa onim jebenim met dejmonom
taj lik je sve zasro
i ben aflek isto tako
a masa se lozi na njih
o sendleru, stileru, braci vilson, kuceru, vonu, snajderu necu da trosim reci
jedino mi je iz te ekipe vil ferel interesantan
E Bane daj jos malo ispisi svoje misli,tako sam se SLATKO ismijala da stvarno ne pamtim kada sam se poslednji put tako smijala da su mi suze krenule...... :lol: trebala bih ti se zahvaliti na tome........ :lol: :lol: :lol:
Breaking, Benjamin
09.10.2006., 06:03
Ljubinka Klaric....hmmm....mislim da bolje glumi kada je naga
Dejmon....hmm..mislim da bolje glumi kada sam sebi napishe scenario
Aflek se treba drzati dejmona.
Stiler i Sandler su slicni, kreteni ali ih volim.
Bratja vilson... treba isetji nos od ovena i njime probosti ovog mladjeg.
Kutcheru nikada ne sme niko dati ulogu, ozbiljne prirode! To moze izazvati krah ove dimenzije!
Vince vaahn mi je smeshan, na losh nachin.
Rob snajder je kao onaj C3PO iz star wars, ima bezopasnu fatzu i samo nesto prica, ajde, neka prodje.
Kris katan je dobru ulogu napravio u 'A night at the Roxburry', mislim, zabavio me je.
Vil farel je jednostavno smeshan, poput Leslija Nilsena iz mladjih dna, jednostavno je smeshno koliko je ozbiljan.
Harnett, ima mnogo toga da dokaze, njegova uloga u perl harboru je komichna, poput celog filma, ali razumem da je sve to, ceo projekat uradjen za kintu, blockbuster za mase, zato mu dajem josh koju shansu.
Ko je ta Ljubinka Klaric?Vidjela sam njenu sliku i nije mi poznata!
zoranpetrovic84
10.10.2006., 14:53
E Bane daj jos malo ispisi svoje misli,tako sam se SLATKO ismijala da stvarno ne pamtim kada sam se poslednji put tako smijala da su mi suze krenule...... :lol: trebala bih ti se zahvaliti na tome........ :lol: :lol: :lol:
Nova si na forumu...:D :D
Jeka#26
10.10.2006., 17:31
Simpatican je pomalo.
Nova si na forumu...:D :D
Pa......ova tema je bila u drugom "odjeljku" pa su je prebacili - a ni ovaj "odjeljak nije los!!! :D ;) Sada cu ja njega da istazim :-D
http://img141.imageshack.us/img141/2842/0082rd.jpg
Zamrla ova tema pa da je malo oživimo...
Nego, vratio nam se Josh na velike ekrane! :lol: Tooooo se čekalo! ;-)
Da li je neko gledao nešto od njegovih najnovijih filmova? The Black Dahlia ili Resurrecting the Champ?
Golden Roxy
11.07.2007., 02:39
Ume ponekad dobro da glumi....
Nije lep,zgodan...ali simpa..
Zna ti on svoj zanat! :lol: Dobar je, dobar...
DeMeNtOr
11.07.2007., 16:20
Najbolji mi je u Lucky Number Slevin
Jeste, dobar je taj film, svidja mi se radnja, sve je tako zapetljano i nemas pojma gdje se nalazis a na kraju sve dodje na svoje mjesto! :-) On je tu sve dobro odglumio, dobro je odradio svoj posao kao i ostali clanovi glumacke ekipe!
P.S. - dobara ekipa glumaca! ;-)
Jeca_90
13.07.2007., 00:23
Dobar glumac,posebno mi se svideo u Otelu,iako je tu bio negativac,stvarno je odlicno odglumio,kao i u Perl Harboru:)
Therese
13.07.2007., 00:35
Izgleda normalan decko,za razliku od vecina hollywooodskih zvezda...Pearl Harbour je THE BEST
VIRGINIJA
13.07.2007., 01:40
Meni, on malo lichi na Nikolu Zigica.Ne znam,mozda tripujem.Ali je stvarno mnoooogo simpa.Mislim da je njegov film:"Druga zena "oborio sve rekorde,u emitovanju na tv-u.Salim se.Ali jesu jedno vreme bash preterali sa prikazivanjem tog filma.
Hvala svima sto ste se javili na ovu temu! :-D
Upravo zbog te svoje jednostavnosti mi se i svidja, istice se u masi laznih osmjeha i glume u zivotima slavhih i tipicnim ponasanjem takvih istih.......
Dobar glumac,posebno mi se svideo u Otelu,iako je tu bio negativac,stvarno je odlicno odglumio,kao i u Perl Harboru:)
Jedini taj film nisam gedala... a bas bih ga voljela pogledati. Da, citala sam na netu da je on tu negativna uloga ... jos jedan vise razlog zasto bih ga voljela pogledati! ;) :lol:
Sunflower girl
20.07.2007., 02:13
Aaaa...Josh...Obozavam ga, super je lik...Svidja mi se taj njegov decacki izgled, nikad ne bih rekla da ima 28 g...Ima zavodljiv osmeh...extra je zgodan...pravi shmele ;-) ...Jel ste gledali Fakultet straha ? Tu je odlican :-D , i prvi put sam ga gledala u tom filmu...Dobri su mu i Druga zena, Pearl Harbor, 40 dana i 40 noci...
Nikad chuo za ovog glumcahttp://www3.b92.net/ipb_images/style_emoticons/default/huh.gif
Aaaa...Josh...Obozavam ga, super je lik...Svidja mi se taj njegov decacki izgled, nikad ne bih rekla da ima 28 g...Ima zavodljiv osmeh...extra je zgodan...pravi shmele ;-) ...Jel ste gledali Fakultet straha ? Tu je odlican :-D , i prvi put sam ga gledala u tom filmu...Dobri su mu i Druga zena, Pearl Harbor, 40 dana i 40 noci...
Slazem se sa tobom u svemu sto si napisala!!! :lol:
Da, gledala sam The Faculty, mada mislim da je meni bio prvi film u kojem sam ga vidjela Halloween H20: 20 Years Later. ;) Neki dan sam gledala Wicker Park odnosno Druga zena i bas sam uzivala u filmu, jeste da sam ga gledala i prije ali ... svejedno mi je bilo fino pogledati taj film.
Jesli li gledala Lucky Number Slevin? To je isto odlican film!
Nikad chuo za ovog glumcahttp://www3.b92.net/ipb_images/style_emoticons/default/huh.gif
Evo sada si cuo za njega! ;)
DeMeNtOr
08.08.2007., 00:16
Bas me zanima kakav ce da bude ovaj novi njegov horor 30 Days of Night,trailer ne izgleda lose.
http://www.imdb.com/title/tt0389722/
kathy55
02.09.2007., 14:52
Dobro glumi i mnooogo dobro izgleda,
samo mi nije jasno sta ce mu ona Scarlet Johannson;)
Bas me zanima kakav ce da bude ovaj novi njegov horor 30 Days of Night,trailer ne izgleda lose.
http://www.imdb.com/title/tt0389722/
Da i ja jadva cekam da vidim taj film, gledala sam i ja trailer i svidja m ise, nesto drugacije od njega! ;)
Dobro glumi i mnooogo dobro izgleda,
samo mi nije jasno sta ce mu ona Scarlet Johannson;)
U pravu si sto se tice prvog djela ali sta fali Scarlet? Ona mi djeluje bas da je na zemlji i kao sasvim normalna djevojka ali oni vise nisu zajdeno.:-(
Quiet Rebel
28.10.2007., 12:39
Mislim da dobro izgleda, a za glumu stvarno ne znam. Definitivno nije anti-talenat, ali mi treba jos vremena da ga skroz procenim kao glumca.
Samo nek bira uloge i bice sve ok :) Simpa je momak! I u glavnom snima ok filmove za sada.
Meda Božanin
06.11.2007., 02:56
Mozda jos uvek nije ni 'ovo' ni 'ono', mozda je samo tek ispod proseka ali zato ima jednu od najlepsih ribica Amerike... Scarlet Johanson
nick_the_quick
07.11.2007., 22:27
Daj vise,naucite da se kaze i pise hartnett,a ne harnett...