C
CaLiMeRo
Gost
Nikad se ne javljam na tuđi mobilni telefon.
Ponekad ni na sopstveni.
Ponekad ni na sopstveni.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
zauzeto:Ne javljam se na mobilni svog muza, osim ako on bas to trazi...
I obrnuto...
Inace mrzim kad se neko drugi javi na mobilni koji nije njegov...
bg_girl:... zvoni MOBILNI telefon vaseg muza/decka/brata/sestre ili druge bliske osobe - da li cete se javiti vi?
i da li vas nervira, ili smatrate da je OK, ako nekoga zovete na mobilni, a javlja se neka druga osoba?
evo, licno se ne javljam na tudje mobilne i ponekad me zaista izbezumljuje kada mi se neka druga osoba javi na mobilni osobe koju trazim
naravno trenutno mi je u glavi jedna odredjena osoba, koja se redovno javlja na 'tudje telefone' - stoga i ova tema
bg_girl:... zvoni MOBILNI telefon vaseg muza/decka/brata/sestre ili druge bliske osobe - da li cete se javiti vi?
i da li vas nervira, ili smatrate da je OK, ako nekoga zovete na mobilni, a javlja se neka druga osoba?
evo, licno se ne javljam na tudje mobilne i ponekad me zaista izbezumljuje kada mi se neka druga osoba javi na mobilni osobe koju trazim
naravno trenutno mi je u glavi jedna odredjena osoba, koja se redovno javlja na 'tudje telefone' - stoga i ova tema
chokolada:Ja se javljam samo ako znam ko je i ako on nesto radi, naprimer tusira se. Inace ne.
Supertajni:Znači moram da vodim računa kad zovem........dobro da znam...............:-D
HeBePoBaTaH_:Nemam pojma sad ko koga zove i odakle, ali kad te neko zove iz Amerike ili iz Europe, pa propustiš poziv, piše samo da je poziv propušten bez broja. Oni preko, ako ti zoveš bez identifiklacije poziva u lokalnom saobračaju (wow ), mogu da znaju tvoj broj sa mreže 064 ili 063, naime, oni dobijaju listing poziva svakog meseca, dolazne i odlazne 8-)
HeBePoBaTaH_:@Jovana77
Šta ti meni tačno - netačno. Nemoj da te ošamutim sad.
Nisam pominjao A, nemam pojma za te brojeve, nikad video u životu, stvarno ne znam ko te i odakle zove. To za ID i poslednja dva broja, to je glupost. Ne vide, ako ja neću da se vidi, a listinge dobijaju po potrebi ili stalno, zavisi. Može i meni TeleSom da da listing, i da proveri pozivara, to nema veze. Istina, ja nemam nikog u A, štajerskim republikama, bivšim sovjetskim izdancima, Albaniji, Makedoniji i mnogim drugim zemljama. Pričam o svojoj mreži u Srbiji. Korsnik sam 064 i 063, i to je moje iskustvo.
Evo ti telefon moje ex ljubavnice, pa je pozovi kada dođeš kod babe u Srbiju
+991416...8-)
evi:Ja se licno javim na tudj telefon samo kad taj neko nije u situaciji da odgovori na poziv pa me zamoli da ja to uradim... a isto tako se neko javi na moj kad ja nisam u mogucnosti. U sustini ako to neko radi namerno naravno da me nervira i da mi se to nedopada, ali ako nije u mogucnosti da se javi pa zamoli nekog drugo to mi je ok.