zzzvvvvvrrrrrr........

zauzeto:
Ne javljam se na mobilni svog muza, osim ako on bas to trazi...
I obrnuto...
Inace mrzim kad se neko drugi javi na mobilni koji nije njegov...

takodže
i zabole me q kad sam kod kuće
nisam tu: kad jedem, spavam, u wc-u sam, radim nešto važno (visim na netu)
ma pazi kad mi je na početku življenja zajedno doneo mob u wc :shock:
NISAM TU, baš me briga, nek zvoni do sutra...( a ima i opcija da prestane da zvrnda, silent, sagovornik čuje kako zvoni, a on ne zvoni, samo svetli crveno kad stisnem tu opciju posle 2 zvrnda :P )

e, ali kad neko od kolega ode na 1 ili 2 h a ostavi tel podešen na najjače zvrndanje, ponda odbijam poziv . reject majek ti ga spalim :twisted:

MRZIM KAD MI SE NEKO 2. JAVI, A NE PREDSTAVI SE da je drugi lik, nego pita, sasluša, sve po redu....:twisted:

ne dam svoj mob, bre, nikome!
Osim kad mu treba, naravno, nema kredita i sl. :D

bg_girl:
... zvoni MOBILNI telefon vaseg muza/decka/brata/sestre ili druge bliske osobe - da li cete se javiti vi?

i da li vas nervira, ili smatrate da je OK, ako nekoga zovete na mobilni, a javlja se neka druga osoba?

evo, licno se ne javljam na tudje mobilne i ponekad me zaista izbezumljuje kada mi se neka druga osoba javi na mobilni osobe koju trazim

naravno trenutno mi je u glavi jedna odredjena osoba, koja se redovno javlja na 'tudje telefone' :lol: - stoga i ova tema

Nikad se nisam javila na tudji mobilni a pogotovu ne od decka. Smatram to prilicno nekulturnim i ne volim to. E sad, ako od tog drugog dobijes dozvolu da se javljas to je nesto sasvim drugo, mada meni je i tada bezveze pa ostavim da odzvoni do kraja.

moj mobilni i moj kompjuter su samo moje vlasnistvo i niko nema pristupa tome,mrzim cak i kad mi uzmu telefon i gledaju po folderima...toliko sam vaspitana da ni ne gledam sta oni gledaju jer je nekulturno buljilti u telefon dok neko nesto na njemu radi PA CAK I AKO JE TO MOJ TELEFON !!! ali pizdim !
niti se javljam niti gledam u tudje mobilne...

bg_girl:
... zvoni MOBILNI telefon vaseg muza/decka/brata/sestre ili druge bliske osobe - da li cete se javiti vi?

i da li vas nervira, ili smatrate da je OK, ako nekoga zovete na mobilni, a javlja se neka druga osoba?

evo, licno se ne javljam na tudje mobilne i ponekad me zaista izbezumljuje kada mi se neka druga osoba javi na mobilni osobe koju trazim

naravno trenutno mi je u glavi jedna odredjena osoba, koja se redovno javlja na 'tudje telefone' :lol: - stoga i ova tema

Verovatno se tucas sa zauzetim/ozenjenim. E pa sad, ne moze i jare i pare.

Nikada se ne javljam na tudji telefon i niko ne sme ni moj tel. da pipne. Ko je zvao, zvace opet! A kada njega zovu naculjim usi prvih par sekundi da cujem sa kim prica, posle se iskljucim ni ne slusam. mrzim da razgovaram telefonm kad je jos neko u istoj prostoriji, to nije to, sva sam nekako zvanicna, ne volim da bilo ko slusa sta pricam. I mrzim kada me neko koje u prostoriji samnom, nakon zavrsenog razgovora pita e ko je to bio...sta kaze????poludim od toga!

Nikad se ne javljam, iako uvek pogledam ko zove (ko je pitao za žensku radoznalost:oops: ); ustvari javim se kad baš dobro znam tog ko zove, pa mi bezveze da se niko ne javi. I ja redovno trčim po kuću i nosim mu telefon:roll: I u WC:razz: :lol:
Moj tel. kad zazvoni a nisam u blizini, on se pravi da ga ne čuje:lol: Da ne bi i on trčao po kući. Jedino ako nam telefoni zvone baš noću, onda on zna da se javi na moj ili ja na njegov; i redovno kažemo upozoravajućim glasom da ovaj drugi SPAVA:x Mislim, čisto da znaju koliko su kulturni ti koji zovu... Inače ne gasimo telefone, ne znam zašto, uopšte nemamo tu naviku:?
Da, meni ne smeta da mi se neko javlja na telefon, mada to stavrno retko ko uradi; baš kad ja ne mogu, pa kažem... Pogotovo na nepoznate brojeve, nek' se javi ko god hoće.
Ali MRZIM kad mi se javi neko drugi na telefon kad ja zovem. Jednom se neki lik javio na momkov telefon i dan-danas nas zeza: Sta radila moja mica:lol: Ma, mrzim kad ni ne kaže da nije on.

Što se tiče prisluškivanja, ne smeta mi ni da me neko sluša šta pričam, ali me izluđuje ako posle toga komentariše. Moja mama; redovno kad završim razgovor pita - kako to pričaš; šta si rekla to i šta još; i tako... Mislim, ako već slušaš, bar prećuti posle; nego kao - nisam baš SVE čula, pa mi sad prepričaj to što sam propustila:roll:

MRZIM KADA ZOWEM NEKOGA A JAWI SE NEKO DRUGI!!!:twisted::twisted::twisted:
nije mi jasno kako ih nije sramota...
ili josh gore bash pre neki dan shaljem ja drugarici poruku i sa njenog moba odgowara mi neka druga dewojka(znam je ali swejedno) kao "e de si shta radish ima neshto nowo.Xxx"
I josh se potpisala...ej ljudi ona se potpisala... :shock::shock::shock:
I posle pitam ja tu drugaricu chiji je telefon jer ona zna da owa pishe poruke u njeno ime...a owa nema pojma...:roll:
Ja bih se naljutila kad bi se neko jawio na moj mob umesto mene...to mi je bash bezweze...

HeBePoBaTaH_:
Nemam pojma sad ko koga zove i odakle, ali kad te neko zove iz Amerike ili iz Europe, pa propustiš poziv, piše samo da je poziv propušten bez broja. Oni preko, ako ti zoveš bez identifiklacije poziva u lokalnom saobračaju (wow:lol: ), mogu da znaju tvoj broj sa mreže 064 ili 063, naime, oni dobijaju listing poziva svakog meseca, dolazne i odlazne 8-)

netacno!!!!:roll:

kada te neko zove iz evrope sa mobilnog, ima mogucnost da ostavi broj nesakriven ili da ga sakrije (mislim, to moze kada zove bilo gde). ako te zove sa govornice onda ce ti samo pisati da si imao poziv, ali ne i broj.

e ako ti zoves nekoga u evropi, njemu ce izaci broj, osim ako tvoja mreza podrzava tu opciju za sakrivanje broja ( akod nas je ne podrzavaju sve mreze), pa ti sakrijes broj.

sto se tice listinga, i to je netacno.recimo od ove 4 mreze u A (0664,0699,0676,0660), samo jedna salje listing poziva zajedno sa racunom a cak i tada su zadnja dva broja u vidu zvezdica ( **). sve ostale mreze to ne rade, osim na tvoj zahtev.:wink:

e ne odgovorih na temu.....

na njegov mob se javljam kada on ne moze da se javi. na moj tel se on javlja kada ja ne mogu. kada sam u jugi koristim YU kartice pa pre nego ugasim ovaj austriski obavezno preusmerim na njega, pa se tada, normalno, on javlja na sve meni upucene pozive. i on kad god je sprecen da se javlja, preusmerava na mene....to je to, i po meni je ok!

@Jovana77
Šta ti meni tačno - netačno. Nemoj da te ošamutim sad.
Nisam pominjao A, nemam pojma za te brojeve, nikad video u životu, stvarno ne znam ko te i odakle zove. To za ID i poslednja dva broja, to je glupost. Ne vide, ako ja neću da se vidi, a listinge dobijaju po potrebi ili stalno, zavisi. Može i meni TeleSom da da listing, i da proveri pozivara, to nema veze. Istina, ja nemam nikog u A, štajerskim republikama, bivšim sovjetskim izdancima, Albaniji, Makedoniji i mnogim drugim zemljama. Pričam o svojoj mreži u Srbiji. Korsnik sam 064 i 063, i to je moje iskustvo.
Evo ti telefon moje ex ljubavnice, pa je pozovi kada dođeš kod babe u Srbiju
+991416...8-)

HeBePoBaTaH_:
@Jovana77
Šta ti meni tačno - netačno. Nemoj da te ošamutim sad.
Nisam pominjao A, nemam pojma za te brojeve, nikad video u životu, stvarno ne znam ko te i odakle zove. To za ID i poslednja dva broja, to je glupost. Ne vide, ako ja neću da se vidi, a listinge dobijaju po potrebi ili stalno, zavisi. Može i meni TeleSom da da listing, i da proveri pozivara, to nema veze. Istina, ja nemam nikog u A, štajerskim republikama, bivšim sovjetskim izdancima, Albaniji, Makedoniji i mnogim drugim zemljama. Pričam o svojoj mreži u Srbiji. Korsnik sam 064 i 063, i to je moje iskustvo.
Evo ti telefon moje ex ljubavnice, pa je pozovi kada dođeš kod babe u Srbiju
+991416...8-)

ma koga bre ti da osamutis aaaaaaaaaaaaaaaaaa????????????????:roll:

ma ja samo rekla....pominjao si pozive iz evrope pa reko da ti kazem, da znas....

a to za slanje listinga (doduse bez poslednja dva broja je) je stalna praksa jedne od navedenih mreza. mislim ono, bas je bezveze, ali oni ti uz racun obavezno salju listing svih poziva, i svih poruka koje si poslao, sa tacnim datumom i vremenom poziva/slanja SMS-a!

a hvala za broj, bas cu je pozvati:lol:

evi:
Ja se licno javim na tudj telefon samo kad taj neko nije u situaciji da odgovori na poziv pa me zamoli da ja to uradim... a isto tako se neko javi na moj kad ja nisam u mogucnosti. U sustini ako to neko radi namerno naravno da me nervira i da mi se to nedopada, ali ako nije u mogucnosti da se javi pa zamoli nekog drugo to mi je ok.

isti slucaj...

Back