"zxiweti punim plutima"

Bratislav90

Poznat
Banovan
Poruka
8.889
elem pun mi qratz ljudi koji zhiwe punim plutjima. Koji tje uwek da pricxaju kako im je zhiwot ispunjen, kako im je super, i koji tje narawno uwek gledati samo da njima bude super, newezano od toga da li im je stwarno super ili ne.
Dakle pitanje, sta to uopsxte znacxi zxiweti punim plutjima? Jel mozhemo uopsxte zhiweti punim plutjima, bez da stalno pricxamo kako zhiwimo istim :mrgreen:.
Gde god da pogledam, neki trend ispunajwanja swojih nagona/potreba sta li, je u porastu.
Swe neki nasmejani ljudi, kao nesxto rade owo ono.
Jel to stwarno tako ili?? Na koju foru tolika masa ljudi "zhiwi punim plutjima"?

Poruka
17.135
elem pun mi qratz ljudi koji zhiwe punim plutjima. Koji tje uwek da pricxaju kako im je zhiwot ispunjen, kako im je super, i koji tje narawno uwek gledati samo da njima bude super, newezano od toga da li im je stwarno super ili ne.
Dakle pitanje, sta to uopsxte znacxi zxiweti punim plutjima? Jel mozhemo uopsxte zhiweti punim plutjima, bez da stalno pricxamo kako zhiwimo istim :mrgreen:.
Gde god da pogledam, neki trend ispunajwanja swojih nagona/potreba sta li, je u porastu.
Swe neki nasmejani ljudi, kao nesxto rade owo ono.
Jel to stwarno tako ili?? Na koju foru tolika masa ljudi "zhiwi punim plutjima"?

Ja kad sam napisao ovo ziveti zivot punim plucima u sastavu iz srpskog jezika meni je profeosrka to podvukla i napisala da je recenica prazna, glupa, suvisna, nepotrebna .....:lol:

pa se pitam cemu ovo :D

:manikir:

V

Gost
Poruka
6.669
Ako masa zivi punim plucima, onda je sve u redu..
Ako je ta masa vecina a iz prilozenog se cini da jeste onda jos bolje..
Ako je to vecina onda je i drzava u dobrom stanju kada moze priustiti takav zivot svojim sugradjanima..

Naravno, punim plucima znaci: opijanje i seh vikendima posle idilicne radne nedelje.
Jer da bi drzava imala i dala, neko mora i da zaradi..
Jednom godisnje tu je veliki odmor, da se drustvo odmori i letuje u nekoj od pristupacnih lokacija..
Tada se stice najvise mogucnosti za zivot punim plucima jer tamo vlada divljina. Mozes se opustiti i lumpovati do zore. Naravno to podrazumeva prasence, opijanje i seh po mogucnosti neobavezan..

Posle toga se vraca u mirnu svakodnevnicu sa zeljnim iscekivanjem vikenda za jos jedno opijanje u nizu i seh. Ko ne moze stici do tih ideala, nazalost pada u depresiju a samim tim postaje smor za ljude oko sebe..
Zato pamet u glavu, opijanje i seh, puna pluca..

ler

Obećava
Poruka
61
pa masa zivi punim plucima na foru: moram i ja ziviti punim plucima ako necu da ispadnem papak!
dakle niko ne zivi, to je samo film u kojem glumci kada i kuci dodju posle set-a nemogu da se iskljuce iz uloge!
Fuj...... al stas.... neka neka, nista nije djaba..........zato kada ih safata prava reala ima da se zapale!