gost 248950
Buduća legenda
- Poruka
- 31.229
ja kad sam čula ovu pesmu, bukvalno sam se zaljubila u nju.Ana je umetnik u pravom smislu te reči. Živi muziku.
i onda sam spamovala na tviteru neprestano sa njom, pre par godina xD
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja kad sam čula ovu pesmu, bukvalno sam se zaljubila u nju.Ana je umetnik u pravom smislu te reči. Živi muziku.
I ja sa njom ludovala na tviteru. Doduše ne samo sa njom. Trovala sam ih muzikom.ja kad sam čula ovu pesmu, bukvalno sam se zaljubila u nju.
i onda sam spamovala na tviteru neprestano sa njom, pre par godina xD
možeš i mene da truješ na tviteru, ne bih se bunila lolI ja sa njom ludovala na tviteru. Doduše ne samo sa njom. Trovala sam ih muzikom.
Odustala od njega pre skoro godinu dana. Suviše trovača, sredovečnih selfara željnih pažnje i mnoštvo gluposti. Nije tviter ni blizu onoga što beše nekad. Za moj ukus...možeš i mene da truješ na tviteru, ne bih se bunila lol
pa ništa, onda da te zadržimo ovde što dužeOdustala od njega pre skoro godinu dana. Suviše trovača, sredovečnih selfara željnih pažnje i mnoštvo gluposti. Nije tviter ni blizu onoga što beše nekad. Za moj ukus...
El mogu ja?možeš i mene da truješ na tviteru, ne bih se bunila lol
naravno, B.El mogu ja?
Ovo je potpuno luuudiiilooo. Hvala!
Koliko volim ovog coveka...
Vrhunski pevac, nedovoljno cenjen u mejnstrimu, ali prilicno (makar u alternativi) uticajan jos od 90ih..jer vecina zna samo za FNM,Koliko volim ovog coveka...