Zvuk za muk

Najdosadniji tip fine teme je nova tema sa muzikom na koju ćemo svi da nalepimo link i to je to.
Vi kao autor treba da se postarate da ovu muzičku temu podignete na viši nivo.
Neka svako ima zadatak da napiše nešto uz pesmu, posveti drugom članu ili tebi...
Inače je mnogo sličnih tema, ima i nekih koje su postale navika, kad god bi da podeliš pesmu ideš na određenu temu.
Dakle, nemoj da se i ova tema pretvori u još jednu copy-paste kategoriju.
Pesma random, možda ni njega ne volite, ali... ja ga volim!
Primetila si da smo na ovoj temi samo ti i ja komunicirale? Pa...
wtf?
Mogle smo i na pvt otići. :rotf:

Najdosadniji tip fine teme je nova tema sa muzikom na koju ćemo svi da nalepimo link i to je to.
Vi kao autor treba da se postarate da ovu muzičku temu podignete na viši nivo.
Neka svako ima zadatak da napiše nešto uz pesmu, posveti drugom članu ili tebi...
Inače je mnogo sličnih tema, ima i nekih koje su postale navika, kad god bi da podeliš pesmu ideš na određenu temu.
Dakle, nemoj da se i ova tema pretvori u još jednu copy-paste kategoriju.
Pesma random, možda ni njega ne volite, ali... ja ga volim!
Primetila si da smo na ovoj temi samo ti i ja komunicirale? Pa...
wtf?
Mogle smo i na pvt otići. :rotf:
Hahaha... Neka smo mi nama žive,zdrave i komunikativne. Nadam se da ću dobiti još muzičkih predloga sa komunikacijom ili bez. Bitno da naleti nešto što do sada nisam čula. Treba mi sveže krvi.

Hahaha... Neka smo mi nama žive,zdrave i komunikativne. Nadam se da ću dobiti još muzičkih predloga sa komunikacijom ili bez. Bitno da naleti nešto što do sada nisam čula. Treba mi sveže krvi.
Šta tražiš, to i nađeš!
Pitanje je... koliko si sebična i koliko je ova tema koju si otvorila samo za tebe, a koliko je za sve...
Kao što rekoh-ovakvih tema je mnogo, mora nešto još, nešto drugo, nešto malo inventivnije.
Muzika nas spaja i povezuje, ali... ništa kao komunikacija ne radi posao.
Za tebe:

Šta tražiš, to i nađeš!
Pitanje je... koliko si sebična i koliko je ova tema koju si otvorila samo za tebe, a koliko je za sve...
Kao što rekoh-ovakvih tema je mnogo, mora nešto još, nešto drugo, nešto malo inventivnije.
Muzika nas spaja i povezuje, ali... ništa kao komunikacija ne radi posao.
Za tebe:
Tebi...

Back