Zvučnici ne rade

Ok,probaću pa ću javiti.
Ali kad idem na SoundMax Setup Wizard Jack Configuratio i podešeno na 5.1 Speekers pa na opciju test nema nikakvog tona ali kad podesim Stereo Headphones imam ton na slušalicama …

Al sam digao prašinu oko zvučnika ne namerno ali su mogli da se ovde i vide razni doduše dobronamerni predlozi za rešenje mog nazovi problema.
SVE JE O K, zvučnici rade kao što su i radili…
Prošla mi je kućna slava Sv. Jovan i sad sam seo za komp. da Vam kažem u čemu je fazon…
Pa ne mogu ni da rade kad su mi bile uključene slušalice…zar NE.
Mahinalni propust…
Hvala i izvinete me…

Al sam digao prašinu oko zvučnika ne namerno ali su mogli da se ovde i vide razni doduše dobronamerni predlozi za rešenje mog nazovi problema.
SVE JE O K, zvučnici rade kao što su i radili…
Prošla mi je kućna slava Sv. Jovan i sad sam seo za komp. da Vam kažem u čemu je fazon…
Pa ne mogu ni da rade kad su mi bile uključene slušalice…zar NE.
Mahinalni propust…
Hvala i izvinete me…
ko kaže da ne mogu da rade zvučnici dok su ti slušalice gore?
meni rade ja na zvučnu imam 5 izlaza od kojih svi mogu da sviraju za sebe i jedan ulaz za mikrofon

Mozda ima pasivno pojacalo na zvucnicima,pa kad utakne slusalice ne rade...
Sad mi nije jasno, mislio sam da sam provalio razlog zašto nisu radili. Imam Subwooder ali kad bocnem slušalice do kraja komp. se zaledi, pa moram da ga Restartujem i Jovo nanovo, mislim pustim neki Audio ili Video fajla i imam zvuk na zvućnicima, Da to nebi uvek radio, bocnem slušalicu do pola onda nije Stereo zvuk ali imam ton i na zvučnicima i slušalicama…Zvučnici su 5.1, stari doduše ali vrše funkciju…

Back