- Poruka
- 3.703
Volim prirodu i muziku. Nabavila sam kompilaciju zvuci prirode. Najvise volim zvuke urbanih cetvrti, ali uzivam i u Zalasku Sunca na Vankuverom. Pre sam se opustala uz muziku vodopada i zvuke prasume. Koje zvuke u prirodi volite? 8)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Volim prirodu i muziku. Nabavila sam kompilaciju zvuci prirode. Najvise volim zvuke urbanih cetvrti, ali uzivam i u Zalasku Sunca na Vankuverom. Pre sam se opustala uz muziku vodopada i zvuke prasume. Koje zvuke u prirodi volite? 8)
Kad pisham u jedno te istu tacku....
"Prvo susti pupot letnje kise,
A posle se cuje jos vise!
Pa zubori kao nabujala reka,
Joj dif,jos te i tresenje ceka"
Kad pisham u jedno te istu tacku....
"Prvo susti pupot letnje kise,
A posle se cuje jos vise!
Pa zubori kao nabujala reka,
Joj dif,jos te i tresenje ceka"
Ja sam cula da si ti dok si bila u kuci velikog brata komponovala zvuke za prirodu..?...:grin:
To nije istina. Ja jesam komponovala "Cetiri godisnja doba", ali nisam to sto ti mislis. 8)
Ja volim da čujem Cigane kako se svađaju ispred prodavnice... Čak i u ove hladne dane, pivo je ta magična stvar, taj generator kriza i radosti te zajednice.8)
Ovo je najbolji komentar koji sam procitala!