Miki 75
Ističe se
- Poruka
- 2.839
Mladost se bori protiv zla. Da se više nikad ne ponovi da lopovi pokradu 95% sredstava i ubiju 15 ljudi. Bore se i za tebe, shvatićeš to jednog dana kad ti prestanu donacije.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mladost se bori protiv zla. Da se više nikad ne ponovi da lopovi pokradu 95% sredstava i ubiju 15 ljudi. Bore se i za tebe, shvatićeš to jednog dana kad ti prestanu donacije.
Aj se menjamo sa racun hahaMladost se bori protiv zla. Da se više nikad ne ponovi da lopovi pokradu 95% sredstava i ubiju 15 ljudi. Bore se i za tebe, shvatićeš to jednog dana kad ti prestanu donacije.
Нисам бот само пишем истину а ИСТИНА НЕМА ЦЕНУ !
Ја знам да Звицер преко својих људи позива на протесте јер му гори под ногама и јер је суђење његовој групи у току , циљ је дестабилизација и урушавање система и поредка
ауторска тема
Када су извели државни удар 5 Октобра 2000 године у томе су осим политичара и појединих припадника безбедности , полиције и војске учествовали и криминалци .
Криминалци су имали активну и веома важну улогу у немирима и насиљу које је настало тог дана , није тајна да су они организовали упаде у станицу полиције и отимачину оружја , крађе разне врсте ..активно су учествовали и у батинању поштених полицајаца који су тога дана бранили институције СР Југославије .
Некада су ти кримналци пре свега били повезани и одани Ђинђићу и Коштуници а данас су криминалци одани опозцији , опет оној истој досовској опозцији јер се власт обрачунава са њима и отежавам им њихове криминалне активности ..
Звицер данас преко својих опозционера позива на протесте у понедељак , он је данас и најопаснија особа не само по безбедност председника Србије , него и по безбедност грађана .
Надам се да ће држава Србија имати снаге да се обрачуна са њим и са свима онима које он са собом предводи а много их је и опасни су ..
Позивају на крв , на обојену револуцију , на дестабилизацију , позивају на смрт државе .
Позивају на смрт институције да би могли даље да раде своје прљаве послове а да их нико за то не потражује и не хапси , за то имају гаранцију од досовске опозције .
ауторска тема
Када су извели државни удар 5 Октобра 2000 године у томе су осим политичара и појединих припадника безбедности , полиције и војске учествовали и криминалци .
Криминалци су имали активну и веома важну улогу у немирима и насиљу које је настало тог дана , није тајна да су они организовали упаде у станицу полиције и отимачину оружја , крађе разне врсте ..активно су учествовали и у батинању поштених полицајаца који су тога дана бранили институције СР Југославије .
Некада су ти кримналци пре свега били повезани и одани Ђинђићу и Коштуници а данас су криминалци одани опозцији , опет оној истој досовској опозцији јер се власт обрачунава са њима и отежавам им њихове криминалне активности ..
Звицер данас преко својих опозционера позива на протесте у понедељак , он је данас и најопаснија особа не само по безбедност председника Србије , него и по безбедност грађана .
Надам се да ће држава Србија имати снаге да се обрачуна са њим и са свима онима које он са собом предводи а много их је и опасни су ..
Позивају на крв , на обојену револуцију , на дестабилизацију , позивају на смрт државе .
Позивају на смрт институције да би могли даље да раде своје прљаве послове а да их нико за то не потражује и не хапси , за то имају гаранцију од досовске опозције .
Već gospodare.криминалци позивају на протесте јер желе да уруше државу и да њојме загосподаре .
Uuuuuu... kokain je zeznuta stvar.људи који су орагнизовали продају кокаина из Јужне Америке .. сви из Аранђеловца а суди се и групи полицајаца Љуба Миловића који је у бекству
Takoe.То је мафија којој не одговара јака и стабилна Србија а та мафија има своје људе који за њу раде ..то што је држава показала снагу да се обрачуна са њима , због тога је сада нападају ..не Вучића , не СНС , него државу Србију првенствено .
ауторска тема
A zašto tek sad, nakon 12 godina apsolutne vlasti??председник Вучић има моје поштовање јер је одлучио да се супростави банди коју чине полицајци , припадници безбедности...
A zašto tek sad, nakon 12 godina apsolutne vlasti??
Ma šta ću im ja, stiže im pomoć iz Zagreba.Mladost se bori protiv zla. Da se više nikad ne ponovi da lopovi pokradu 95% sredstava i ubiju 15 ljudi. Bore se i za tebe, shvatićeš to jednog dana kad ti prestanu donacije.
Pa i on zna da je prerano, al’ šta će, mora čovek.A zašto tek sad, nakon 12 godina apsolutne vlasti??
I dotična država može sve, samo ne može da vidi kako je susedi potkopavaju. Poltroni, kao i DOS i Zloba.Takoe.
Država - to je Vučić.
Kako se samo usudjuju da rovare protiv Vučića, tj države?
Šta kaže na to direktor carine - Luka Bojović?
Ja kad bih sreo Mr.Bina i ja bih se fotkao sa njim pa posle vi pričajte na slici Stojko vlasnik windows 11 pro navijač Crvene Zvezde, poznat Krstinoj moderaciji a Mr.Bin će naravno specijalno zbog moderacije da kaže kako me ne poznaje. ProstoPogledajte prilog 1664080
Ministar policije, Aleksandar Vulin, fotografisan je zagrljen sa Vladimirom Kovačevićem Kovačem, nekadašnjim vođom navijača Fudbalskog kluba Rad i licem hapšenim za nelegalno nošenje oružja, objavio je portal Nova.rs. Ministar Vulin je potvrdio da je fotografija nastala u ponedeljak na koncertu Riblje čorbe, ali negira da zna ko je pored njega na slici.
Tekst:direktno.rs
https://direktno.rs › vesti › cume-u...
"Čume uz Zoraninu pomoć postao vlasnik osam hektara državnog ...
https://www.google.com/url?sa=t&sou...AQFnoECB8QAQ&usg=AOvVaw1UK_4Py8lFF0H_ch93mBWp
Uvek sam se pitao ko su glupanderi koji veruju u Vučićeve nebuloze.Ma šta ću im ja, stiže im pomoć iz Zagreba.
Pogledajte prilog 1664354
Pogledajte prilog 1664353
Pogledajte prilog 1664355
I Titov SKOJ je dobijao podršku sa istog mesta, tad je bila jedino bitna borba protiv Kralja Aleksandra…
Pogledajte prilog 1664356
Pogledajte prilog 1664357
Bez lupetanja o “plaćanjima”. AV ide a tvoj Čeda se ne vraća.Uvek sam se pitao ko su glupanderi koji veruju u Vučićeve nebuloze.
Ti naravno ne veruješ u ove gluposti, ali si plaćen da ih širiš.
Đilas će ti vladati.AV ide a tvoj Čeda se ne vraća.
Stigla redovna linija iz ZG ka BGD-u i iz nje izašlo 5 ljudi. 5 ljudi koji su smrt za SrbijuMa šta ću im ja, stiže im pomoć iz Zagreba.
Pogledajte prilog 1664354
Pogledajte prilog 1664353
Pogledajte prilog 1664355
I Titov SKOJ je dobijao podršku sa istog mesta, tad je bila jedino bitna borba protiv Kralja Aleksandra…
Pogledajte prilog 1664356
Pogledajte prilog 1664357