Звезде Гранда нова сезона!!!!!!!

Muzička kuća "Grand produkcija" ne napušta Pink, već planira da u saradnji sa ružičastom televizijom pokrene satelitski kanal koji će se naći u total paketu sa ostalih 16 Pinkovih programa
MUZIČKA kuća "Grand produkcija" ne napušta Pink, već planira da u saradnji sa ružičastom televizijom pokrene satelitski kanal koji će se naći u total paketu sa ostalih 16 Pinkovih programa. Sve "Grandove" emisije će i ubuduće biti emitovane na televiziji Željka Mitrovića.

- "Grand produkcija" sa Pinkom ima čvrst petogodišnji ugovor do 2015. godine - navodi se, između ostalog, u saopštenju direktora "Granda" Saše Popovića, povodom spekulacija da ova produkcijska kuća namerava da prekine saradnju sa "ružičastima". - Želimo da istaknemo da su odnosi čelnika "Granda" i "Pinka" i poslovno i privatno na najvišem mogućem nivou i da ćemo i posle isteka ovog ugovora nastaviti saradnju koja na jesen ulazi u petnaestu godinu zajedničkog poslovanja. Ono što "Grand produkcija" jedino želi da pokrene jeste otvoreni satelitski kanal koji bi služio našim pevačima da lakše promovišu svoje nastupe u regionu, Evropi, Americi i Australiji. Naravno, i to radimo u saradnji sa Željkom Mitrovićem.
NOVOSTI
 

Back
Top