Powerslave
Primećen član
- Poruka
- 724
E, u kakvom je stanju marakana, jel su sredili one rupetine, nastale na koncertu colica?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kad je Zvezda dobila kaznu zbog njenih navijaca napolju? A ja sam upravo primetio obrnuto. Da mnoge od vas danas na Marakani nije briga za Zvezdu vec da dolazite na utakmicu da pravite sranja jer nemate kuci sta da radite pa dolazite da se ispraznite!blockhead:Ma lako je spreciti nekoga na Marakani da zapali baklju,ali kako to uraditi na gostovanjima kad dodju gastosi da prave sranja.Primetio sam da njih nije mnogo briga za Zvezdu vec iskoriste tada priliku da se isprazne jer tamo na zapadu retko imaju priliku da prave sranja.
Gledam priloge na Delije.netv.v.ilic:Kad je Zvezda dobila kaznu zbog njenih navijaca napolju? A ja sam upravo primetio obrnuto. Da mnoge od vas danas na Marakani nije briga za Zvezdu vec da dolazite na utakmicu da pravite sranja jer nemate kuci sta da radite pa dolazite da se ispraznite!Gledam priloge na Delije.net
ko nije gledao tekme protiv porta i atalante,bili smo malo agresivniji nego proteklih sezona,mali napredak u pas igri,medjutim pravimo jako opasne greske u defanzivi,shto na sredini shto direktno u odbrani...lako otvaramo opasne kontre...o tome mora da se povede racuna..barkos prosek,bronovicki ok,molina deli lopte do jaja i to je to...
samo ne shvatam da majmun trisovic ne da molini da izvede korner
istina nije mu dao ni burza,ali sa one strane i nije bila pozicija za molinu
ali kreten trisovic....
jbg
protiv porta kao shto znas imali smo i penal i stativu,nismo bili losi,ali su i oni bili do jaja
a protiv atalante smo uglavnom mi napadali,ali su nam metnuli na znanje i iskustvo
i imali su par kontri
Barkos??? Hehe protiv ja mislim atalante je imao jedan sasvim solidan prodor po strani,usao u kazneni dobro ubacio...mislim ok ali je imao i jednu extra sansu(istina sviran ofsajd),sa par metara glavom promasio gol
generalno nije bas tolika katastrofa
e sad...videcemo,vreme ce pokazati
Recimo da je tako (mada mislim da su " Delije turisti" tu odigrali glavnu ulogu), uporedi sa brojem kazni koje smo dobili na Marakani.shurik'n:Одензе,Корк......

27. jul 2007. | Izvor: Beta, zvanicni sajt | MR
Karte za Levadiju od 300 do 800 din
Ulaznice za duel fudbalera Crvene zvezde i estonske Levadije prodavaće se od ponedeljka po cenama od 300 do 800 dinara, objavljeno je na sajtu beogradskog kluba. Ulaznice za severnu i južnu tribinu koštaće po 300, za istočnu 600, a za zapadnu 800 dinara. Utakmica će se igrati u sredu, 1. avgusta od 20.15.
Ulaznice će se u ponedeljak i utorak prodavati na blagajnama stadiona Crvene zvede od 10 do 18. sati. Na dan utakmica, ulaznice će se prodavati od 10 sati do početka duela.
Glavni sudija duela biće Austrijanac Bernard Bruger, a pomagaće mu zemljaci Norbert Švab i Rene Zehner.Delegat utakmice biće Beri Brajt iz Engleske, dok je sudijski posmatrač Nikolae Grigoresku iz Rumunije.
Iz beogradskog kluba objavljene su i cene pretplatnih karata za utakmice Meridijan Superlige Srbije koje će, po ceni od 1.500 dinara za severnu, 4.000 za istočnu i 5.000 za zapadnu tribinu, moći da se kupe od ponedeljka. "VIP" ulaznice za sva takmičenja koštaće 120.000 i 200.000 dinara.
Каже се МАФИЈАШКУ!!!Rainbow Six:Opet Englez delegat!!!
Stavite poll na sportsku stranicu: na koliko ce Zvezda biti iskljucena poslJe utakmice sa Levadijom? 1 godina, 2 godine, 3 godine, 5 godina, zauvek?
Fuuuj mater im ***** onu UEFOVSKU!!!
Isto kao i komšije prošle godine!!!DELIJE HN:Бога ми,имамо доста играча на репертоару!

мислим да су радови завршени.Powerslave:E, u kakvom je stanju marakana, jel su sredili one rupetine, nastale na koncertu colica?
Pa to je isto!!!DELIJE HN:Каже се МАФИЈАШКУ!!!
v.v.ilic:Recimo da je tako (mada mislim da su " Delije turisti" tu odigrali glavnu ulogu), uporedi sa brojem kazni koje smo dobili na Marakani.![]()
:wink:DELIJE HN:мислим да су радови завршени.

shurik'n:У ранијим постовима сам истакао да за мене бакље,димне бомбе,топовски удари нису прекршај.То по мени доприноси бољој атмосфери и атрактивности саме утакмице.
Поздрав за Илкета:wink:

фала!shurik'n:Нису,терен је изузетно лош.Гледао сам на утакмици Хајдук-Леирија где је трава ,па и терен у целини изрован,трава жута.Мислим да ће тек за 3 коло бити спреман.Мало су и врућини утицале на немогћност довођења терена у пристојно стање.
Велики поздрав за Новљанина![]()
![]()
Rainbow Six:Ok!! Smo se neko vrijeme malo suzdrži od pirotehnike jer bi se veoma lako moglo desiti da je trošimo samo na tekmama na JNA, u Kuli isl.!!!![]()
![]()
![]()
;-):wink:shurik'n:...Поздрав матори;-)
Hvala na pozdravu.shurik'n:У реду ја нећу рећи да су Делије цвећке.Против Запрешића телефон у главу усташком тренеру(иначе са запада),велика бакљада на Одензеу,у Корку мања али исто.Није сва кривица на Делијама са севера.У ранијим постовима сам истакао да за мене бакље,димне бомбе,топовски удари нису прекршај.То по мени доприноси бољој атмосфери и атрактивности саме утакмице.
Поздрав за Илкета:wink:
Rainbow Six:danas je Levadija igrala prvenstvenu utakmicu protiv Tulevik Viljandia
5:0
Golove dali :
Tihhon Sisov 30
Indrek Zelinski 40
Nikita Andreev 57
Marius Dovydenas 86
Nikita Andreev 90
На срећу, представници Уефе су тај гест схватили као шалу, па је из седишта европске куће фудбала изостала било каква реакција.