Zvezdasi javite se (2005/06, 2006/07)

• Začetnik teme Začetnik teme Banci
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa i neka se cuje!
Crvena zvezda,legenda zivi
uz kapu dole,svet joj se divi
pred zvezdom su bogovi pali na teme
a zvezdas je sorta,seme i pleme.

Za zvezdu zivim,na javi,u snu
sa zvezdom bicu u dobru i zlu
uz baklje i bubnjeve uz sve oluje
sa marakane nasa pesma se cuje!
Ref:
Ja sam zvezdas,hajde budi i ti
neka se ostvare svi nasi sni
prkosno reci:Zvezdas sam ja
ponosni,hrabri delija.
Ja sam zvezdas,hajde budi i ti
bices jaci,bolji,bices srecniji
delija ima ne zna se broj,
i svaki od njih je prijatelj tvoj!

Crvena zvezda je zivot moj
trofejno nebo,suze i znoj
ni suvo zlato,novac svo blago
nista ko zvezda nije mi drago!

Na kugli postoje timovi slavni
al samo je jedan u srcu,glavi
kada je tesko uvek se seti
zvezda je najbolja na planeti!
Ref 2x

Nikada nisam bio na ovoj temi...

Budite humani!(navijaci bi trebalo da daju krv)

Burek(sa mesom)!(pred utakmicu valja da se nesto pohasa)

Ahil!(Grci su veoma cenili sport)

Mnogo dobro pivo, retko gde moze da se nadje u Beogradu:( (navijaci vole pivo)

Crkva Svetog Djordja na Oplencu(Pomozi Boze!)

Moja vikendica(Volim da navijam dok sam u vikendici)

Radio se i rostilj...(Ovo sam kupio u jednoj mesari pored stadiona)

Japanski proizvođač automobila još dve godine u Zvezdi
"Tojota" vozi u Ligu šampiona
Apsolutno smo zadovoljni produžetkom ugovora i nadam se da će nas "Tojota" odvesti tamo gde želimo, poručio predsednik "crveno-belih" Dragan Stojković Piksi

Juriš na Ligu šampiona sa novim trenerom (Dušan Bajević), novim dresovima (Najk), novim odelima (Prvi maj Pirot) i, na kraju, novim "tojotama". Naime, Crvena zvezda je juče produžila saradnju sa japanskim proizvođačem automobila na još dve godine i tom prilikom na "Marakanu" je stiglo 42 od ukupno 43 nova vozila tipa "jaris", "korola", "avensis", "lend kruzer", dok će kombi "hijacu" stići naknadno.

DŽIP ZA TRUDNICU I SEDMOBRZINAC

Milan Biševac, štoper Zvezde, iz "rava 4" uskočio je u sedlo "lend kruzera":
- Nebo i zemlja. Jak, a udoban, konforan. Svakako će prijati mojoj ženi koja je u petom mesecu trudnoće i nosi sina. Razmišljam da otkupim ovaj džip - ne krije Biševac.
S druge strane, avanzovao je i Marko Perović koji će voziti "avensis":
- Vrhunski auto. Sedam brzina. Ma, prava limuzina - oduševljen je novopečeni levi bek "crveno-belih".

BLAGOJE GEORGIJEV ODUŠEVLJEN NAVIJAČIMA

Blagoju Georgijevu, najvećem pojačanju Zvezde u letnjem prelaznom roku, nije trebalo dugo da oduševi beogradsku publiku. Bugarin je već protiv Rada pokazao da će u predstojećoj sezoni biti najvažniji šraf "crveno-bele" mašinerije.
- Pobedili smo 3:0, ali smatram da to može još bolje. Moram da priznam da su me impresionirali navijači, koji su došli u velikom broju iako je bila u pitanju prijateljska utakmica - iskren je Georgijev, koji je dobio ključeve "avensisa".

- Protekla sezona bila je od obostranog interesa. Saradnja se odrazila na rezultate jer smo dominirali u prvenstvu i kupu. Apsolutno smo zadovoljni produžetkom ugovora i nadam se da će nas "Tojota" odvesti tamo gde želimo, a to je Liga šampiona - poručio je Dragan Stojković, predsednik "crveno-belih", sa kojim se složio i generalni direktor "Tojote" za SCG Boban Radojičić .

Pobeda Zvezde u generalnoj probi protiv Rada (3:0) nije ostavila najjači utisak kod Piksija, već 15.000 navijača koji su došli na stadion i pružili fantastičnu podršku srpskom šampionu iako je u pitanju bila prijateljska utakmica:
- To je dobar nagoveštaj da će poseta u predstojećoj sezoni biti mnogo veća, a na nama je da igrama opravdamo njihovo poverenje. Navijači će tražiti da se plasiramo u Ligu šampiona bez obzira na renome protivnika, ali prvenstveno treba da preskočimo drugo kolo kvalifikacija i tako obezbedimo Kup UEFA. Bilo kako bilo, ko god da nam padne, neće mu biti ni malo lako - zapretio je Stojković.

erga:
ZVEZDA JE NAJBOLJA, A IMAM PITANJE,HOCE LI ONA IGRATI SA REAL MADRIDOM?!
A STO SE TICE PORUKE OD dvr_liberty NE BODRIMO PARTIZAN ZATO STO NAVIJAMO ZA ZVEZDU,LOGICNO,ZAR NE,STA VI MISLITE

Hoce, ako se Real Madrid kvalifikuje za LS ! :lol: :lol: :lol:

Mi bodrimo Partizan samo kad igra napolju. A bodrimo ga bas zato sto smo zvezdasi i ima nas svugde u svetu a njih je malo! :lol: :lol: Ipak je Partizan iz Srbije a mi smo nacionalisti! :lol:

I grobari su se posle kosarkaskog derbija ukljucili u tabanje pandura na ulicama posle izlaska iz hale. 12-oricu ih uhvatili. Grobari ih ranili 18. To je bila njihova podrska nama! :lol:

Mladenović potpisao za Inčeon
Dosadašnji prvotimac Crvene zvezde, Dragan Mladenović, uspešno je prošao testove i lekarske preglede u korejskom prvoligašu Inčonu sa kojim je potpisao dvogodišnji ugovor.

Mladenović je za Crvenu zvezdu odigrao 92 utakmice na kojima je postigao 13 golova. Nastupao je na 67 prvenstvenih mečeva na kojima se u strelce upisao 12 puta. U nacionalnom Kupu odigrao je osam utakmica i dao jedan gol, dok je dres Crvene zvezde nosio na 17 utakmica evropskih kupova.

U dosadašnjoj karijeri Mladenović je pored Crvene zvezde igrao za Zemun, Glazgov Rendžers i Real Sosijedad.

Novi Zvezdini dresovi

dresovi2.jpg

dresovi3.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back