zvezdano nebo

iz svih ovih odgovora da skapiram da treba da budem upućena u horoskop nebili ili ne bi li
imala bolju strategiju za ljubav...

uf...
smajli koji se češka po glavi

ne znam kako ću to, i šta ako moj znak i njegov znak nikako po tim vašim proračunima ne mogu da se slože...

el da vam kažem utata ili da ga ipak ostavim jer će veza na kraju neminovno pući???

:?

:lol::lol::lol:

imam plavu kosu i nešto mi je dosadila...

mislila sam da se farbam u kestenjasto, ali mi treba vaše mišljenje...
važna napomena: u horoskopu sam vodolija...

A SADA STVARNO

neretko ljudi postuju o ljubavnim problemima uz naznake o horoskopskim znacima svojim i svojih partnera...

ja kad čujem

MA, ON JE LAV...
A SVI U DRUŠTVU ZNAČAJNO KLIMAJU GLAVOM MENI NIJE NIŠTA JASNO...:shock::confused:
klimnem i ja jer mi glupo da ispadnem glupa...:oops:

kakve veze ima horoskop sa ljubavlju, verujete li u to da riba i devica nikada ne mogu da budu par i slično?

..ti si omasila vodoliju za mozda par minuteka...
...vodolije su malo bolesne u vugla..nista negativno...
moje drugo ime je vodolija :lol:

zenski rakovi-najopicheniji znak samo na prvi pogled deluju da su u"oplodi me!"tripu ali istina je mnogo vishe uznemirujutja

:lol: :lol:

Ja verujem u horoskop. Ne doduse slepo i pogotovo ne u dnevni horoskop ali u globalu se slazem sa karakteristikama horoskopskih znakova. Sto me naravno nece spreciti da se "sprijateljim" sa nekim "horoskopskim neprijateljem" tj neprijateljskim znakom a bogami ni da zaratim sa "zvezdanim prijateljem" tu valjda dolazi do izrazaja onaj deo o opicenosti rakova hahahah

A volim i da gledam u zvezdano nebo sto rece Banshee :P Pogotovo leti i to u selu jer nigde nema zvezdanijeg neba nego u mom selu :)

Surovi horoskop za žene (ne nađoh za muškarce)

Rak
Luda kucka.
Nijedna zena u tom znaku nije normalna. Znate onaj tip zena koje se manijacki smeju sa grcom ludila na licu i krvavim nozem u ruci dok stoje na simsu zgrade koja je puna leseva i u plamenu i u koju policija mora da ispali dve patrone kalibra 12 sa krupnom sacmom (jer jedna nije dovoljna) da mi je eliminisali? To je racica. Nije slucajno sto je u korenu reci ludak (lunatic) mesec, tj. vladalac ovog znaka. Imate posla sa neuracunljivom osobom koja menja svoju licnost iz krajnosti u krajnost. Jednog dana se pretvara u vaseg najgoreg neprijatelja i sadistu, dok je sledeceg opet ona "stara", doduse sa blagom amnezijom sto se tice nedavnih dogadjajima kada vam je sisala krv ili bola nozem u ledja. Razlog za ove promene licnosti ne mora da postoji, vilenjaci u njihovim glavama su dovoljni sami sebi.

Ako zelite da imate tempiranu bombu pored sebe koja vam redovno eksplodira u facu na svakih par dana, samo napred. Samo ne zaboravite da postanete clan nekog lovackog drustva, trebace vam kratez, kad tad.

Hahhahaha Luda luda nego sta :lol:

Moja iskustva (zbrda zdola :lol: nemam ni jedan horoskop pri ruci):
Jarac zenski - jako kapriciozan, brzoplet, sa smislom za maltretiranje okoline :lol:
Vodolija i muski i zenski - patoloski lazovi. Ako ih pitas sta su rucali (a rucali su kupus) recice da su jeli pasulj. A zasto? To ni njima verovatno nije jasno.
Device zenski - jako proracunate, racionalne, cvrsto na svojim nogama, i uzasno pedantne.
Rakovi i muski i zenski - uzasno emotivni sa nenormalnim promenama raspolozenja, mastoviti i jako privrzeni porodici, odani.
Bikovi muski - jako teski u smislu ja, ja i samo ja pa ja, cesto duhoviti i vazda raspolozeni za drustvo, brbljivi.
Ovnovi - stabilni, tvrdoglavi, pouzdani.
Skorpije muske - svalercine, vazda spremni za flert.
Lav muski - narcis.

;)

Obavezno se ofarbaj... :)
Mislim da horoskop definise dobar deo `pocetnog kapitala licnosti`...ali od tebe zavisi kako ces to da raspodelis...Ultimativno,dolazi do kidanja svakog oblika zvezdane determinante.
Sudeci po izvorima za tu temu, svaka planeta solarnog sistema utice na jednu regiju u mozgu... Mars na amigdale,npr.. Venera na Hipotalamus..itd. Uzmimo to za cinjenicu: ako i jeste tako, sta smo mi, samo lutke na zici? Moguce je da horoskop i promena planeta utice na raspolozenje i boji bice odredjenim sugestijama, ali drzm da se svi bitniji odgovori pronalaze u nekoj vrsti sigurne svetlosti koja izbija iz centra nasih licnosti, a to bi otprilike bila- dusa. Njena energija zove se ljubav... Kad god joj se ukazuje prilika, ona biva ta koja drzi stvari pod kontrolom, pri tom mrseci konce svim horoskopima.... Neki moj zakljucak na osnovu iskustva; mislim da i `hriscani` i `paganci` ovde mogu da odmore... :) ......A sad da sacekamo Taisu... :lol:

ima nešto u tome...ja se nikad ama baš nikad nisam slagala sa ribama...nešto su mi odvratne..mada to nije bitno...ili se nađes sa nekom osobom ili ne
nekad sam bila stvarno tipična vaga (volimo harmonične odnose-WTF?) a sad se svađam non stop...možda sam dvojna ličnost????:D:D

sudeci po ovome , ti si tesko djubre.. :lol:

bicycle.gif

U horoskop zamesateljstvo uopste ne verujem. Kranji sam i skeptik za astrologiju. Dok mi neko tu ne napise drzavni standad, kodeks i pravnu kaznu za greske, nista ne priznajem. Ovako svako moze da lupa sta zeli i da se 'vadi' na lepe reci.

Leptiricu, ti bas udari po skorpijama, pa dobro... ne znas mene... a i onako me nije briga (za horoskop).

Temonosacica - ma samo se farbaj u kestenjasto, mnogo mi se vise svidja od plavusa... sigurno nisam jedini.

Moja iskustva (zbrda zdola :lol: nemam ni jedan horoskop pri ruci):
Jarac zenski - jako kapriciozan, brzoplet, sa smislom za maltretiranje okoline :lol:
Vodolija i muski i zenski - patoloski lazovi. Ako ih pitas sta su rucali (a rucali su kupus) recice da su jeli pasulj. A zasto? To ni njima verovatno nije jasno.
Device zenski - jako proracunate, racionalne, cvrsto na svojim nogama, i uzasno pedantne.
Rakovi i muski i zenski - uzasno emotivni sa nenormalnim promenama raspolozenja, mastoviti i jako privrzeni porodici, odani.
Bikovi muski - jako teski u smislu ja, ja i samo ja pa ja, cesto duhoviti i vazda raspolozeni za drustvo, brbljivi.
Ovnovi - stabilni, tvrdoglavi, pouzdani.
Skorpije muske - svalercine, vazda spremni za flert.
Lav muski - narcis.

;)

cega cu se ovdje nagledati:)

E ljudi vrti mi se jedno pitanje oko tih horoskopa danima...Iako sam neko ko veruje da ima nechega u horoskopu, ali da je potrebno ogromno znanje da bi se rastumachilo,pojavilo se jedno totalno kontradiktorno pitanje koje me zbunilo...
Kako se rachuna natalni horoskop za bliznace koji su rodjeni sa recimo 5 minuta vremenske razlike. Evidentno je da su u pitanju 2 potpuno razlichite licnosti, sa horoskopom koji je isti?
Think about that...a ja odo na astrologiju da postavim to pitanje...:lol:

E ljudi vrti mi se jedno pitanje oko tih horoskopa danima...Iako sam neko ko veruje da ima nechega u horoskopu, ali da je potrebno ogromno znanje da bi se rastumachilo,pojavilo se jedno totalno kontradiktorno pitanje koje me zbunilo...
Kako se rachuna natalni horoskop za bliznace koji su rodjeni sa recimo 5 minuta vremenske razlike. Evidentno je da su u pitanju 2 potpuno razlichite licnosti, sa horoskopom koji je isti?
Think about that...a ja odo na astrologiju da postavim to pitanje...:lol:

Ne znam kako se racuna, nisam astrolog, ali te dve osobe bi trebalo da budu slicne, posto planete za 5 minuta, ne menjaju drasticno poziciju. :-)

Ne znam kako se racuna, nisam astrolog, ali te dve osobe bi trebalo da budu slicne, posto planete za 5 minuta, ne menjaju drasticno poziciju. :-)

Sad mi razreshishe misteriju na astrologiji. Nekako komlikovano se rachuna,ni ja ne razumem bash najbolje, ali je bitno da nisam otkrila toplu vodu...:lol:

Back