ZVEZDA

Mogu li ja sad nesto da kazem (kao Grobar)...

Svi su me zajebavali posle ispadanja Partizana od Tikve... treba li ja sad da skacem od radosti sto je komsinica ispala (kao sto ste vi radili)? Covjece... i meni je iskreno krivo sto se sve onako reziralo...! zadnje sekunde... brooka! Bili su igraci izmoreni, to im se na faci vidjelo...!
Bice bolje kad se ponovo budete takmicili do godine u grupama UEFA ;-)

Valter Zenga je promašen slučaj!!! Dramani i Mudrinić dva balvana od kojih se odbija lopta nisu smeli da uđu u igru kad je trebala lopta da se sačuva što duže u posedu. A izveo je Mladenovića koji je odigrao fenomenalno. Ne mogu da verujem kakve je loše izmene izvršio. Zvezda je zaslužila pobedu sa 3-4 gola razlike, ali džaba ti sve... Oni koji su trebali da stanu na loptu su se usidrili na nekih 20m od gola. Prvenstveno mislim na Kovačevića i Milovanovića. Ma neću više da razmišljam o tome.
Volim bre Partizan, ali mi je krivo zašto je Zvezda ispala na ovakav način. Bar da je izgubila ljudski bilo bi bolje, a ovako...

ljudi, bilo kako bilo - IDEMO DALJE!!! ovo je mlada generacija, nemaju iskustva, bice bolje! u to sam siguran! nema price o sreci i nesreci - ovo je cisto neznanje kako privesti utakmicu kraju... kovacevic pravi prekrsaj u 93min42sec?! cemu to??? on je jedan od glavnih krivaca sto se ovako zavrsilo...

pozzz

marco3dx:
ljudi, bilo kako bilo - IDEMO DALJE!!! ovo je mlada generacija, nemaju iskustva, bice bolje! u to sam siguran! nema price o sreci i nesreci - ovo je cisto neznanje kako privesti utakmicu kraju... kovacevic pravi prekrsaj u 93min42sec?! cemu to??? on je jedan od glavnih krivaca sto se ovako zavrsilo...

pozzz
Gde dalje? Pa zar je dalje prodaja igrača? Žigić, Kovačević, Dudić i ko zna ko još. A gde su zamene? Da nije možda zamena Mudrinić sa 29 godina i Dramani koji ne zna da zaustavi loptu?
Isti slučaj i u Partizanu. Prodati Vukčevića. Ej, bre... :mad: :mad: :mad:
Ma usrane motke samo pomažu.

marco3dx:

pozzz

Neće nikada imati iskustva, a zašto. Ne zato jer su loši igrači, nego zato što jedva odigraju dve godine zajedno(preterah možda i jednu godinu), a onda se sklapa nov tim, a ovaj se proda na istok.To važi za sve naše timove. Alex.L

Звездо туго моја преголема...:cry:

...екипа је солидна, кад би остали још годину дана било би ОК, али сам чуо раније да је Жига већ капарисан на лето, а данас и да Ковачевић иде у Немачку већ на зиму...а оног Драмана бих одмах послао међ' мишеве...они их ионако скупљају.

Ljudi koja je Zengina logika da u utkmicu ubacuje Dramana koji je odigrao samo 2-3 utakmice za celu sezonu,a cesto nije sedeo ni na klupi. Ne razumem. Mada nije Draman kriv. Koja mu je logika da ubacuje onog konja Mudrinica...ejjjj! Ko je i sta je taj Mudrinic...BOGALJ! Tim treba delimicno da se renovira preko zime,a za sledecu sezonu kompletno da se promeni. Od sadasnjih igraca mozda 4-5 najvise mogu da ostanu u klubu...ostali magla!
Steta sto smo dobro igrali.Nismo imali srece. Da smo makar pukli 3-0 pa da mi ne bude zao,a ovako...Ma generalno nismo za bolje,kada nas dere jedan Tromzo i to onako lagano,sta ima da trazimo dalje.

bas tako, kad nisu uspeli da oderu drugu postavu strazbura koji je, da tuga tuga bude veca, poslednji u franc ligi, nisu ni zasluzili prolece u evropi! zenga je 50 posto kriv, zbog izmena... trebao je samo kovacevica zameniti koji je odigrao uzas losu partiju i zigica zbog povrede i to je to!!! kakav mudrinic, kakav draman???

Biševac je po meni dežurni krivac,pa igraš fudbal čitav život i ne možeš jebenu loptu da izbiješ,ja to

ne shvatam kakav maler su doživeli 10 sekundi do kraja..................I stvarno nije trebao da menja

dobitnu kombinaciju"ON"kao veliki trener(tj.ne trener nego igrač)trebao je to da zna.

Ljudi izneo bih nekoliko cinjenica :
1.Jedan covek nam je dao dva gola.
2.Taj covek ima 18 god.
3.Visok je 170 cm.
4.Oba gola je dao glavom!??
5.Iz prekida kada je cela odbrana postavljena!?????

Stojkovic-kriv je za oba gola,za prvi sto nije izasao na loptu na 5 metar,a za drugi sto je izleteo u prazno
Bisevac-kiksara teska,ispalio nas je i protiv Bazela i protiv Rome,jedan od glavnih kandiata za metlu na zimu
Dudic-na svom nivou kao i uvek,mnogo gubimo time sto ove zime verovatno ide
Lukovic-solidan,mada zna on i bolje
Basta-po meni najbolji igrac Zvezde,to je i pokazao sinoc
Kovacevic-ja bi njega proterao iz Zvezde!!!on je za oranje njiva a ne za fudbal,isto kao i za Bisevca -Metla
Milovanovic-nije se video na terenu,uvek je bio samo veliki talenat i nista vise
Jankovic-veliki igraci se pokazu u velikim mecevima,a on to nikada nije uradio
Djokaj-utakmica karijere,sto je zamenjen???
Mladenovic-solidan,mada mnogo petlja sa loptom
Zigic-nije mu bio dan,ali da je ostao u igri do kraja mislim da ne bi primili gol
Zenga-Solidan trener,ali je sad stvarno zajebao stvar,izvodeci Zigica i Djokaja

shalle87:
Ljudi izneo bih nekoliko cinjenica :
1.Jedan covek nam je dao dva gola.
2.Taj covek ima 18 god.
3.Visok je 170 cm.
4.Oba gola je dao glavom!??
5.Iz prekida kada je cela odbrana postavljena!?????

Stojkovic-kriv je za oba gola,za prvi sto nije izasao na loptu na 5 metar,a za drugi sto je izleteo u prazno
Bisevac-kiksara teska,ispalio nas je i protiv Bazela i protiv Rome,jedan od glavnih kandiata za metlu na zimu
Dudic-na svom nivou kao i uvek,mnogo gubimo time sto ove zime verovatno ide
Lukovic-solidan,mada zna on i bolje
Basta-po meni najbolji igrac Zvezde,to je i pokazao sinoc
Kovacevic-ja bi njega proterao iz Zvezde!!!on je za oranje njiva a ne za fudbal,isto kao i za Bisevca -Metla
Milovanovic-nije se video na terenu,uvek je bio samo veliki talenat i nista vise
Jankovic-veliki igraci se pokazu u velikim mecevima,a on to nikada nije uradio
Djokaj-utakmica karijere,sto je zamenjen???
Mladenovic-solidan,mada mnogo petlja sa loptom
Zigic-nije mu bio dan,ali da je ostao u igri do kraja mislim da ne bi primili gol
Zenga-Solidan trener,ali je sad stvarno zajebao stvar,izvodeci Zigica i Djokaja
Na sve ovo bih dodao jednu opasku. Na snimku kod prvog gola se lepo vidi da Žigić koji se vratio da pomogne odbrani nije pratio nijednog igrača, a dvojica su mu bili iza leđa. Kada ga je preletela lopta ta dvojica su bili u stopostotnoj šansi koju nisu promašili. Tako da krivicu ne bih svaljivao na Stojkovića već na Žigića. Ako se već vratio da pomogne što to nije i uradio.
Da podsetim da je zahvaljujući Žigiću Đorđević na pretposlednjem derbiju postigao izjednačujući gol. Hvala mu zbog toga! :-D

PLESsitnihDEMONA:
Ljudi koja je Zengina logika da u utkmicu ubacuje Dramana koji je odigrao samo 2-3 utakmice za celu sezonu,a cesto nije sedeo ni na klupi. Ne razumem. Mada nije Draman kriv. Koja mu je logika da ubacuje onog konja Mudrinica...ejjjj! Ko je i sta je taj Mudrinic...BOGALJ! Tim treba delimicno da se renovira preko zime,a za sledecu sezonu kompletno da se promeni. Od sadasnjih igraca mozda 4-5 najvise mogu da ostanu u klubu...ostali magla!
Steta sto smo dobro igrali.Nismo imali srece. Da smo makar pukli 3-0 pa da mi ne bude zao,a ovako...Ma generalno nismo za bolje,kada nas dere jedan Tromzo i to onako lagano,sta ima da trazimo dalje.
E, stvarno da ste bar pukli sa 3-0 pa da vas malo zayebavam, a ovako iako ste zbog gluposti vaših igrača i trenera to zaslužili ne mogu. Jer sam bio i sam šokiran posle kakve igre ste ispali. ;)
Ma nek ide život dalje. Artmedija, Tromzo, Makabi, Strazbur - kako su to moćne ekipe. :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D

ne,to je bio Bisevac,a sad je Kovacevic uzeo loptu njihovom i ovaj ovan svirao faul,oni priblize loptu za 10 metara od mesta gde je "napravljen" faul...centarsut,Bisevac da prebaci glavom u gol aut,na drugoj saceka glavom Gameiro ili tako nesto...inace jedan od nizhih igraca na terenu-170cm i jos je 87. god....
BICE BOLJE
Svaka cast momcima koji su otisli odavde da ih bodre,bravo DELIJE(stop indijancima)!!!
Prave DELIJE bice na Severu u subotu..

mislim,pa sto sad ovolika paljba na kovacevica???faulirao,a vi od toga napraviste ko da je maltene dao autogol zvezdi i to namerno..odbrana je kriva,i krivi su za sve poraze i sramotu zvezde u evropi...odbrana i zenga...a i pixi,njega ne zaboravite...svasta je obecavao,a nikoga nije doveo...

Back