Zvezda serije Ričer Alan Ričson se priseća pokušaja samoubistva nakon seksualnog napada

Sensei

Master
Moderator
Poruka
70.635
Alan Ričson je otkrio da je pokušao samoubistvo nakon što je bio žrtva višestrukih seksualnih napada.

„Obesio sam se“, rekao je glumac, koji se pojavio u serijama kao što su „Blue Mountain State“, „Smallville“ i „Black Mirror“, a trenutno glumi u „Reacher-u“ Prime Video-a

Njegov pokušaj samoubistva se dogodio na tavanu njegove kuće u Encinu u Kaliforniji sa zelenim produžnim kablom. „Sve se dogodilo tako brzo, a ja sam visio tamo“, priseća se on.

Međutim, Ričson je u poslednjem trenutku doneo odluku da se podigne pre nego što se onesvestio nakon što je video viziju svojih sinova, Kalema, 11, Edana, 10, i Emorija, 8, u srednjim 30-im.

„Smireno su me zamolili da to ne radim i rekli mi da žele da budem ovde, živ i deo njihovih života“. Sinove deli sa svojom ženom od skoro 20 godina, Ketrin Ričson.

1714339566541.png
 
Poslednja izmena:
Njegov pokušaj samoubistva usledio je nakon godina seksualnih napada koji su ga pratili iz manekenske industrije u svet glume i "slomili" ga, objasnio je za THR.

„Postoji vrlo malo isplativih kvaliteta za rad u [modelskoj] industriji. Budimo iskreni, to je kao legalizovana trgovina seksom“, tvrdi on. „Industrija nije regulisana, a nadaleko je poznata tajna da ako ste angažovani na poslu, u suštini bivate prosleđeni fotografu da bi vas prodali.

1714341538353.png
 
Jedan navodni incident doveo je oca troje dece da zauvek napusti svet manekenstva.

„Bio sam rezervisan za snimanje za ovog veoma poznatog fotografa“, sećao se on. „Poslali su me u hotelsku sobu da snimam aktove uz obećanje da će mi, ako budem snimao, ponuditi veoma unosnu kampanju za časopis i liniju odeće. Taj tip me je seksualno napao.”

1714341903382.png
 
Kasnije, kada je uspešno prešao u televizijsku i filmsku industriju, još jedan razorni udarac doveo je do pogoršanja njegovog mentalnog zdravlja.

Ričson je rekao da je ceo dan bio na poslovnim sastancima sa osobom sa kojom je bio partner za filmski fond u koji su polagali velike nade, ali stvari su se pokvarile kada mu je njegov partner pretio.

„Dala mi je ultimatum da dođem u njenu sobu i rekla da će, ako to ne učinim, uništiti posao i uništiće mene tako što će nazvati TMZ da tvrdi da sam je seksualno napao“, tvrdi on.

Iako su se pretnje izjalovile, bivši maneken je bio slomljen onim što se dogodilo. „Bio sam super depresivan i nisam znao kako da se snađem u tome“, objasnio je on. Nedugo zatim pokušao je samoubistvo.

1714342179242.png
 

Back
Top