Zvezda: Ratni vojni invalidi besplatno na istočnu tribinu

Smarti

Buduća legenda
Moderator
Poruka
32.839
Predsednik FK Crvena zvezda Svetozar Mijailović, u emotivnom izlaganju, izrazio je zadovoljstvo zbog potpisivanja ugovora i nastavka humanih akcija


1565985216335.png


Fudbalski klub Crvena zvezda potpisao je danas ugovor o saradnji sa Udruženjem ratnih vojnih invalida Srbije o saradnji na osnovu kojeg će članovi tog udruženja imati slobodan ulaz na istočnu tribinu stadiona „Rajko Mitić“.

Predsednik FK Crvena zvezda Svetozar Mijailović, u emotivnom izlaganju, izrazio je zadovoljstvo zbog potpisivanja ugovora i nastavka humanih akcija.

- Potpis ugovora proizilazi iz činjenice da Zvezda posvećuje veliku pažnju ljudima koji su bili i ostali na braniku otadžbine u situacijama kada se branila sloboda - rekao je Mijailovićnovinarima na stadionu „Rajko Mitić“, koji je bio na ivici suza.

On je dodao da klub želi na ovaj način da im omogući da gledaju Zvezdu i uživo navijaju.

Željko Vasiljević, predsednik Udruženja ratnih vojnih invalidima Srbije, zahvalio se Crvenoj zvezdi što je, kako je istakao, prepoznala interes kreiranja novih puteva i ponašanja u društvu.

- Crvena zvezda je pokazala da je najveća i preuzela na sebe veliku ulogu, da kreira nove odnose u društvu. Odnos države i društva ranije bio je na niskom nivou, a da ovakve stvari pokreću da ide na bolje. Najveći broj ljudi navija za Zvezdu i hvala joj što smo dobili posebna mesta na istoku - zaključio je on.

Ratni vojni invalidi već od utakmice protiv Čukaričkog 24. avgusta moći će da prisustvuju utakmicama na stadionu Crvene zvezde.

http://zurnal.rs/fudbal/zvezda/8408...nvalidi-besplatno-na-istocnu-tribinu?lang=lat
 
Svaka cast!!!

vucela se toga nije sjetio.Neka. Svaka cast, kada me budu zvali iz udruzenja moracu da se zahvalim ali ja nemam sta da trazim na istoku rupe, vec da cekam da ode vazura vucela i debil vuletic pa da i mi dobijemo iste privilegije.

Uvek me zapadne da "izvisim".

KOD BENEFICIJA ZA INFO STAN u BgBORCI SU 50 % MANJE PLACALI JOD OD 1993!!!
A mi u Ns ni danas ni dinar umanjenja!!!Nista ostaje mi da cekam da i bagra nasa uvede ove zvezdine povlastice za borce srbije.

Bravo zvezdo
 
Poslednja izmena od moderatora:

Back
Top