- Poruka
- 46.232
Css levo čas desno... Ko osica je...Vamos aranđel Di Marija, mešaj po levoj strani.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Css levo čas desno... Ko osica je...Vamos aranđel Di Marija, mešaj po levoj strani.
Mora tako ... napad i samo napadDobar sut
Problem je što ne može celu tekmu tako. Sat vremena, maxCss levo čas desno... Ko osica je...
Našo sam neki haker tv.ruAko imaš Arenu Cloud, onda možeš .. a ovako siguran sam da ima negde da se gleda
Nalog na rts planeti napravi i tamo imas rts uzivo. Ako si u Srbiji.Jel ima na netu da se gleda?
Ja bacio TV pre 20 godina, tačnije 21
Totalno zaboraviška, radi i ovaj haker.RU TVNalog na rts planeti napravi i tamo imas rts uzivo. Ako si u Srbiji.
Bitno da su se u živom zidu uvatili za yaya i da se golman sagnuo da ga ne udari lopta
Voli Terza tako da popali publikuTo je ta zvezda,posle Barija najaci tim Terzić
Ko kostić nekada... Ni da mrdne bar...Bitno da su se u živom zidu uvatili za yaya i da se golman sagnuo da ga ne udari lopta
Ovakav šut se ne bran iKo kostić nekada... Ni da mrdne bar...
Napusti sahranu!Ajde nije tolko loše
Dinamo je primio 9
Da nema skidanja gaca pre utakmice,zvezda bi se namucila i u pojedinim utakmicama domaceg prvenstva.pa nije to radnički niš.
Ma nemoj.Ovakav šut se ne bran i
Banujte sve Grobare do kraja utakmice.Da nema skidanja gaca pre utakmice,zvezda bi se namucila i u pojedinim utakmicama domaceg prvenstva.
Tako je i pok. Miha prevario golmana Bajerna ... krenuo u pogrešnu stranu i gotovoMa nemoj.
Bio je u toj strani i hteo je u suprotnu stranu... Krelac pa zna i budala da ce sutirati bas u tu stranu gde je golman