- Poruka
- 37.186
Pokazali su zube ... kao što reče kapiten zabiti Benfiku u 16 metara gotov 20 minuta, sasvim solidno
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne možeš da kažeš da i tebe nisu iznenadili borbomBice bolje
Juče
Uh uhPokazali su zube ... kao što reče kapiten zabiti Benfiku u 16 metara gotov 20 minuta, sasvim solidno
NisuNe možeš da kažeš da i tebe nisu iznenadili borbom
Benfika sa pola gasa1. звезда нема навијаче какве је имала пре 10-15 година. Ово су зомбији, никаква атмосфера
2. Косово није ни поменуто колико сам испратио, толико о "Србовању" њиховом, зарад тога да их УЕФА не казни ћутали су о томе, срамота
3. Бенфика са пола гаса, неснађена, однела 3 бода, могло је и убедљивије
Ajde ima još 7 tekmiBice bolje
Juče
Na zalostAjde ima još 7 tekmi
Liga Šampiona, sklepan tim, šta uradimo uradimoNa zalost
E da mi je sad naći tvoje poruke gde si pričao da će Benfika da nas samelje ...Nisu
Benfika je daleko od velikana u ligi sampiona
Bod kod kuce je morao doc
Sta bi bilo da to bio bajern real Leverkuzen siti arsenal...
Ja?E da mi je sad naći tvoje poruke gde si pričao da će Benfika da nas samelje ...
Jednu stativu u celom poluvremenu ...Ja?
Pa ja sam igro 1x
I ovakva benfika koja je daleko od prvih 12 u ligi sampiona je lako resila
Da nije dala dva gola brzo gazila bi i dalje
Igrali s pola gasa
Imali su i stativu ne zaboravi
Ja kad vidim onog prasca od Nedića, odma' menjam kanalZasluzena pobeda Benfike... Kuknjava na RTS, citiracu razlog, "Napravili su takav format LS, da sad ako zelite da idete dalje morate da pobedjujete"(kazu gosti u studiju da je to veoma lose)....Zakljucak, nije sviran penal za Zvezdu i nije bio fail za slobodan udarac iz kog je Benfika dala gol...
Ej Aj ne daviJednu stativu u celom poluvremenu ...
Nemoj da si nerealan
Hvala na gostovanju i na lepom gestu gledanja utakmice ... pravo komšijski ...Ej Aj ne davi
Ocaj ste.
Idem cao