Зверски претучен млади Душан са Косова - толико су га тукли да се унередио

Jesu krenuli opozicionari iz Beograda ( Stop nasilju) autobusima da Ga obidju i traže puštanje iz pritvora i hitno lečenje ili im je samo želja da nasilno ruše legitimnog predsednika.
Да се оградим, ни они, а и Вучић је могао да направи митинг на јарињу

Поента је да су дечка урнисали, тукли по међуножју, толико су га тукли да се унередио, то је буквално
Poenta je ta da je ovo laz ! Ovaj opis se zove nanosenje teskih telesnih povreda i nema sanse da se to desi kod policije Kosova. Mozda je dobio neki samar, lakat medju rebra i to je to…

Poenta je ta da je ovo laz ! Ovaj opis se zove nanosenje teskih telesnih povreda i nema sanse da se to zataska kod policije Kosova. Mozda je dobio neki samar, lakat medju rebra i to je to…
Да... Иначе, у жутој кући су продавали пилеће органе

Poenta je ta da je ovo laz ! Ovaj opis se zove nanosenje teskih telesnih povreda i nema sanse da se to desi kod policije Kosova. Mozda je dobio neki samar, lakat medju rebra i to je to…
Ma ja. Gdje bi policija terorističko, narko para države to uradila.

https://www.republika.rs/amp/hronika/hronika/438801/kosovo-vesti-dusan-obrenovic-pretucen

https://www.b92.net/info/vesti/inde...0&nav_category=640&nav_id=2342147&version=amp

Душан Обреновић, наш суграђанин са КиМ, толико је претучен да се унередио. Нису га могли препознати колико су га зверски претукли.

Унутрашња крварења, хематоми у глави... Душан је у врло критичном стању.

Толики су га тукли да се унередио у гаће. Замислите колико су га зверски тукли.

Он не иначе рођен као Муслиман, али се вратио на Православље пре неку годину. Рођен је Митровчанин. :(
On jeste Srbin nije morao da uzima pravoslavlje. Krv te čini Srbinom ,a ne religija. Bilo je dovoljno samo da promeni ime i prezime.

On jeste Srbin nije morao da uzima pravoslavlje. Krv te čini Srbinom ,a ne religija. Bilo je dovoljno samo da promeni ime i prezime.
Ма он је урадио то јер он зна што је то урадио, има свој разлог. Његова ствар свеједно

А Шиптари су га казнили додатно због тога

Ма он је урадио то јер он зна што је то урадио, има свој разлог. Његова ствар свеједно

А Шиптари су га казнили додатно због тога
Meni više liči na Božju kaznu.

Немој грешити душу и спрдати се са несрећом. Замисли да је то твој пријатељ, кум, брат?
Krivo ste me shvatili. Ja najoštrije osuđem ovaj čin nasilja.

Back