Blues Brothers
Elita
- Poruka
- 18.730
Ma ne samo se laze i to debelo …Правимо се мало луди?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma ne samo se laze i to debelo …Правимо се мало луди?
Да се оградим, ни они, а и Вучић је могао да направи митинг на јарињуJesu krenuli opozicionari iz Beograda ( Stop nasilju) autobusima da Ga obidju i traže puštanje iz pritvora i hitno lečenje ili im je samo želja da nasilno ruše legitimnog predsednika.
Ко тврди да се лаже? Знаш нешто поуздано?Ma ne samo se laze i to debelo …
Poenta je ta da je ovo laz ! Ovaj opis se zove nanosenje teskih telesnih povreda i nema sanse da se to desi kod policije Kosova. Mozda je dobio neki samar, lakat medju rebra i to je to…Поента је да су дечка урнисали, тукли по међуножју, толико су га тукли да се унередио, то је буквално
Да... Иначе, у жутој кући су продавали пилеће органеPoenta je ta da je ovo laz ! Ovaj opis se zove nanosenje teskih telesnih povreda i nema sanse da se to zataska kod policije Kosova. Mozda je dobio neki samar, lakat medju rebra i to je to…
Ово је твоја конструкција или?Poenta je ta da je ovo laz ! Ovaj opis se zove nanosenje teskih telesnih povreda i nema sanse da se to desi kod policije Kosova. Mozda je dobio neki samar, lakat medju rebra i to je to…
Logika i donekle poznavanje delovanjaОво је твоја конструкција или?
Шта ти још логика каже? Обожавам логику.Logika i donekle poznavanje delovanja
Jedi spice od jabuka da razvijes logiku. Izgleda da ti trakira logika …Шта ти још логика каже? Обожавам логику.
Ma ja. Gdje bi policija terorističko, narko para države to uradila.Poenta je ta da je ovo laz ! Ovaj opis se zove nanosenje teskih telesnih povreda i nema sanse da se to desi kod policije Kosova. Mozda je dobio neki samar, lakat medju rebra i to je to…
On jeste Srbin nije morao da uzima pravoslavlje. Krv te čini Srbinom ,a ne religija. Bilo je dovoljno samo da promeni ime i prezime.https://www.republika.rs/amp/hronika/hronika/438801/kosovo-vesti-dusan-obrenovic-pretucen
https://www.b92.net/info/vesti/inde...0&nav_category=640&nav_id=2342147&version=amp
Душан Обреновић, наш суграђанин са КиМ, толико је претучен да се унередио. Нису га могли препознати колико су га зверски претукли.
Унутрашња крварења, хематоми у глави... Душан је у врло критичном стању.
Толики су га тукли да се унередио у гаће. Замислите колико су га зверски тукли.
Он не иначе рођен као Муслиман, али се вратио на Православље пре неку годину. Рођен је Митровчанин.
Закључај темуMa ja. Gdje bi policija terorističko, narko para države to uradila.
Jedi spice od jabuka da razvijes logiku. Izgleda da ti trakira logika …
Ма он је урадио то јер он зна што је то урадио, има свој разлог. Његова ствар свеједноOn jeste Srbin nije morao da uzima pravoslavlje. Krv te čini Srbinom ,a ne religija. Bilo je dovoljno samo da promeni ime i prezime.
Meni više liči na Božju kaznu.Ма он је урадио то јер он зна што је то урадио, има свој разлог. Његова ствар свеједно
А Шиптари су га казнили додатно због тога
За душана? Па шта је он Богу згрешио да ја и ти знамо па да мислиш да га кажњава на овај зверски начин?Meni više liči na Božju kaznu.
ПојасниMeni više liči na Božju kaznu.
Kusturica je na visokom položaju. Gnev se obično svali na obične ljude.Значи Кустурица је имао среће
Немој грешити душу и спрдати се са несрећом. Замисли да је то твој пријатељ, кум, брат?Alahov gnev.
Krivo ste me shvatili. Ja najoštrije osuđem ovaj čin nasilja.Немој грешити душу и спрдати се са несрећом. Замисли да је то твој пријатељ, кум, брат?