Зверски претучен млади Душан са Косова - толико су га тукли да се унередио

gost 434892

Veoma poznat
Poruka
12.912
https://www.republika.rs/amp/hronika/hronika/438801/kosovo-vesti-dusan-obrenovic-pretucen

https://www.b92.net/info/vesti/inde...0&nav_category=640&nav_id=2342147&version=amp

Душан Обреновић, наш суграђанин са КиМ, толико је претучен да се унередио. Нису га могли препознати колико су га зверски претукли.

Унутрашња крварења, хематоми у глави... Душан је у врло критичном стању.

Толики су га тукли да се унередио у гаће. Замислите колико су га зверски тукли.

Он не иначе рођен као Муслиман, али се вратио на Православље пре неку годину. Рођен је Митровчанин. :(

Poslednja izmena od moderatora:
Душан Обреновић, наш суграђанин са КиМ, толико је претучен да се унередио. Нису га могли препознати колико су га зверски претукли.

Он не иначе рођен као Муслиман, али се вратио на Православље пре неку годину. Рођен је Митровчанин. :(
- Sinoć sam kasno angažovan od strane porodice, i posetio sam ga u policijskoj stanici u južnom delu Mitrovice. Dušan Obrenović je strašno pretučen juče od strane Kosovske policije prilikom hapštenja, a kako on kaže i prilikom uvođenja u policijsku stanicu. On je zadobio razne povrede glave, posekotine, poderotine, hematome po glavi. Srašno i brutalno je pretučen. On je tolko pretučen da se skoro da izvinete gotovo uneredio. On mi je sinoć rekao da su ga tukli i ovde u opštinskog zgradi kada su ga uhapsili - rekao je Miljković.

On je dodao da se Obrenoviću na teret stavlja krivično delo "pozivanje na otpor i ugrožavanje lica pod međunarodnom zaštitom".

- Ja razumem da neko može biti osumnjičen uhapšen, ali da bude onako pretučen, onako zverski pretučen... obim putem pozivam međunarodni zajednicu, pozivam policiju, pravosuđe, da imaju jedan uvid da vide šta se radi i da se ovome stane na kraj. Molimm vas da svi razumere da je Dušan Obrenović jedan mlad čovek koji je bio tu da izrazi jedan miran protest, ali da onako bude pretučen u 21. veku niko ne zaslužuje. Pregledan je od strane lekara, i čak je i lekar koliko sam uspeo da pročitam napisao da je potrebno konsultovati hirurga. Nisam siguran da je hirurg konsultovan - dodao je Miljković.

Miljković je naglasio da je upravo krenuo da obiđe Obrenovića i da vidi u kakvom je stanju i da li od sinoć nije zadobio nove povrede.

Kako je dodao, Obrenoviću je određeno policijsko zadržavanje od 48 sati a od tužioca zavisi da li će biti izveden pred sud.

Zalosno... Nadamo se da ce sve biti uredu...i da ce nasilje sto pre prestati....Nebitno je koje je covek vere...I moj prijatelj je rodjen kao pravoslavac, ali se vratio veri svojih predaka, na visebozacku religiju, paganizam....
Ма није проблем у вери, него су уништили дечка од батина јер је Србин. А додатно су га "кажњавали"јер је прешао са ислама.

Ко зна какве ће здравствене последице имати након таквог пребијања да се готово унередио и да га нико не може препознати

i mene jednom keva kad izmlatila pre 30 i kusur godine i ja isto tako…😳😳😳
По теби видим да
није било довољно.

Срам те било
спрдаш се са Србином кога је пребио окупатор свете Српске земље.
А ти такав са кукавичким ставом.

https://www.b92.net/info/vesti/inde...0&nav_category=640&nav_id=2342147&version=amp

www.republika.rs/amp/hronika/hronika/438801/kosovo-vesti-dusan-obrenovic-pretucen

Strasno!

Zanima me hoce li u petak protest da ukljuci i protest za zastitu OVOG MLADICA, ili se Srbi na KiM VISE U SRBIJI NE RACUNAJU U NASE?

Brz oporavak zelim.

Inace, slikovit, skolski primjer kako pojam "nacije" stvarno trpi svasta:

%D0%94%D1%83%D1%88%D0%B0%D0%BD-%D0%9E%D0%B1%D1%80%D0%B5%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D1%9B2.jpg

Šipce bi u budućnosti trebalo da obradi VRS
Шипце ће обрађивати другосрбијанци нажалост. Са њима ће на нас

Мсм неће буквално, али ми смо криви јер више нема људи који би се и борили за наше Косово.

Мислим да би већина албанаца узела пушку у руке и кренуча на нас у односу на дезертере. И емигранти би им се враћали

Апсолутно се слажем.
Ћуте као заливени. А када људи крену да се адекватно бране испашћемо опет ми агресивци, они који почињу, који нападају... и све оно на шта смо већ огуглали.

За неупућене, овакве гадости су се дешавале и у СФРЈ, за неке овде земљи меда и млека.
Милошевић се дрзнуо да прекине вишевековни шиптарски зулум над Србима и зато је данас
неомиљени лик и међу самим Србима. Због тога остаје нам да ћутимо и трпимо као у османско доба.
Двадесети век је време уништења Срба парче по парче, свако са своје стране додира, Бугари,
Хрвати, Мађари, Шиптари. У двадесет првом веку ништа ново, Срби су врста за коју време ловостаја
не постоји. Једина дилема са којом Срби морају да се изборе је начин на који ћемо нестати.

Ћуте као заливени. А када људи крену да се адекватно бране испашћемо опет ми агресивци, они који почињу, који нападају... и све оно на шта смо већ огуглали.
Тако је !!! То ми је можда и једнако страшно као ово што се дешава

Шипце ће обрађивати другосрбијанци нажалост. Са њима ће на нас

Мсм неће буквално, али ми смо криви јер више нема људи који би се и борили за наше Косово.

Мислим да би већина албанаца узела пушку у руке и кренуча на нас у односу на дезертере. И емигранти би им се враћали
Pridaješ šipcima previše važnosti,jedan od problema koji je doveo do današnjeg stanja na Kosmetu jeste krindž tretman Srba prema kozoljubiteljima,no jednom kad šipci osjete blagotvorni tretman VRS ne da se neće vraćati iz emigracije nego će se seliti na drugu planetu

Да је обрнуто, ова тема би за сат времена имала већ 15 страна.
Дежурни би се начичкали да нас блате.
Ma uvijek cu prije podrzati Srbina nego Albanca, nekog drugog xy muslimana ili Zidova, momku zelim brz oporavak, ali ako je to na slici etnicki, bijeli Srbin, ja sam Pakistanac.
To je bijeli Srbin tocno onoliko koliko i garavi Kusturica, ili oni hrvatski rukometasi mahom iz BiH, Janjevci, bivsi premijer Karamarko, a koji se prodaju pod bijele Hrvate.

Шта друго очекивати од терориста. То нису људи од закона, то су бандити и тако се понашају. Никад нису били способни за компликованије понашање од бандитског. Зато Срби доле треба да се држе заједно у групама, да нико не одскаче да га не одвуку и да му се деси ово

Би али док имају неког моћног поред себе, по могућству пола планете. А да остану сами као ми 99......побили би се међусобно због незаустављивог дезертерства. То су највеће пи##етине на Балканском полуострву.......и бугари и ујке да им позавиде на томе. Посвађали би се међусобно око тога да ли бежати пред Србима или се мирити са Србима кад би остали сами......

Ma uvijek cu prije podrzati Srbina nego Albanca, nekog drugog xy muslimana ili Zidova, momku zelim brz oporavak, ali ako je to na slici etnicki, bijeli Srbin, ja sam Pakistanac.
To je bijeli Srbin tocno onoliko koliko i garavi Kusturica, ili oni hrvatski rukometasi mahom iz BiH, Janjevci, bivsi premijer Karamarko, a koji se prodaju pod bijele Hrvate.
Pa papak jedan Osiječki kazali su ti da je rođen kao musliman,znači očigledno nije etnički Srbin

Pa papak jedan Osiječki kazali su ti da je rođen kao musliman,znači očigledno nije etnički Srbin
Koji se "vratio na pravoslavlje", kao uostalom i Kusturica.
A gdje je bio prije nego se vratio?
Ocito na nekom jako suncanom i toplom mjestu gdje je hvatao boju.

Back