Ja sam video tu sirotu dechicu,dok sam sa devojkom ishao da ona polaze doktorat na temu"kuga novog doba-sirochad".Meni se plakalo kad sam video jedno malo tuzno stvorenje,ono je ochima suze pustalo,grcajuchi hvala vam chiko,a ja stacu dao sam mu snikers,mislim onako iz shale poklon,kad on zagrli meni pantalone i viknu chiko ocu da mi budete tata,da uvek imam chokolade.Gde bre da usvojim to pashce nedonoshce,malo kopile,nezna se ni chiji je,dodushe zaista deca su uzkrachena i za bombona i chokoladi,mimo sanitarnih uskuga,samo vodovod da vidite.Tavan prashina,tu ima zaraze,dole podrum ko srednjovekovna tamnica bastilja.Dole su kao dechije lutke stare jos iz vremena broza.Zaista ako imate sto od starih stvari,makar krpe ono sto vam je ostalo od roditelja i biki,moze sto bilo makar i kecelja za sudoperu,preshichese moze se i to odenuti malishanima.Zimi su djechica vrlo
neugodna,nema mazuta i hepo kocki,te ugalj pale shibicama.Zamislite da neradi trfika jedan dan,ta deca se mrznu,skidaju zavese i umotavaju se da nenazebu od vetrometine kuolara krila gde su smeshtena.Kakvih blokova ima,to neznate.U jednom apartmanu odvojeno za decu koja su ipak stipendirana od bivshih roditelja koji ostavili odbachene,recimo ima i sony playstation 1 i 2,ali tv portabl da deca gube vid.Znate li kolika je ta rezidencija sirotista.Ulaz postoji sa severne i zapadne strane,stepeniste ko pred julija cezara da idete,gore i balkon,sve se sija fasada juvelirska zgrada,staro jezgo josh dok je Beograd bio singidunum kome sada slavimo 600 godina od vekova nastanka na balkanu erope kontineta.Ja bih krv vadi za tu decu,ima i sa h.i.v-a.i.d.s oboljenjima,canser,sifilis sve ostalo od roditelja sto su ih zato i odbacili da neplachaju skupe troskove lechenja.
Najteze je kad ih teraju napolje i odatle,ona izlaze posle kao odrasli ali naseljavaju se sve u nove stanove skupa ko izbeglice koji za razliku barem plachaju kupovinu.To je veliki socijalni problem SCG pa i bivshe SFRJ.Evropa nas neche da primi u Evropsku Uniju jer imamo 9364 josh nereshenih sluchajeva,i 11.456 zbrinutih za zivot i stan.Eto od takvim moze postati i ugledna javna lichnost kao poznati estradni umetnici,glumci,pa i politichari.Ja sam se frpirano zgranuo cuvshi od tog malog da ih iz stare ljubavi poshechuju Lepa Brena,Djej,Karamela,poznata glumica Tanja Boskovich,Sergej trifunovich,Zoran Cvijanovich a tu su i cenjeni i vrlo uspeshni Ivica Dachich,zamenik lidera SRS Tomislav Nikolich i josh puno lica kao Bebi Dol,Stoja,Viki,Jashar,Sherif,Shaban.
Ja vas sve molim da ovo neshirite,nasha zemlja mora da taji pred svetskom zajednicom o nereshivom problemu sirochadi,dok preko pulta demokratskog cenra trebamo sve ukrasiti bon-ton,bizhuterija,samo da nas prime i skoche plate na procek minimalno 500-900 eura,a posle mogu da nas uvate,mi smo srbija majka boginja,ovde jashe sila cara lazara dinastija vizantija,mi smo potomci kraljeva pred kojima su uzmisali i lavovi.Ljudi posetite sirotiste da se uverite da se shali ono naepostoji,pricha je vos kos ovk,vojno pitanje dekripcije infotopa,namene
lociranja zlochinaca koji zele iz sirotista oteti dete i u lancu trgovine belim robljem ga podvoditi prostituciji pedofilije,plus da ga zlostavlju te zavrshi u ruci otmichara, Sekta crna ruzha na crnoj misli silovano i zaklano.
To je manipulacija mind sferom,zarad mamca sektash da razvezu jezik te budu zarobljeni u pokushaju.Nebrinite nacijo dao sam vam tajnu drzavane bezbednosti,ovo je world top secret info,mozete uchi u razgovor i prijatelju savetovati da nestrepi ja i ubice iz drzvne bezbednosti neutalishemo zlochince na samu njihovu pomisao.zdravo