BB77Q
Početnik
- Poruka
- 24
Kao sto sam napisao. Zvali me danas iz SNS tabora. Pitaju da li cu izaci na izbore i da li podrzavam siptarov program.
Pitao ih kada su izbori, kazu u junu
Pitao ih kada su izbori, kazu u junu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Teraj ih u kulac...Kao sto sam napisao. Zvali me danas iz SNS tabora. Pitaju da li cu izaci na izbore i da li podrzavam siptarov program.
Pitao ih kada su izbori, kazu u junu![]()
To treba pitati MTS....što ih nisi pitao odakle vam moj broj?
hahahaha, a ti zaboravio da si član stranke...užas...Kao sto sam napisao. Zvali me danas iz SNS tabora. Pitaju da li cu izaci na izbore i da li podrzavam siptarov program.
Ne mogu da kažu da je u Junu kada nije zvanicno objavljeno...tako da su ti pozivi upitniKao sto sam napisao. Zvali me danas iz SNS tabora. Pitaju da li cu izaci na izbore i da li podrzavam siptarov program.
Eto jasno sve, kakvo bre zvanje kući.....izadješ na ulicu, pa ko te ne podržava šamaraš ga...bravo Nina....Pre se može razgovarati o tome da li su ovakvi pozivi pravda ili nepravda
Da li je to uznemiravanje
Da li na taj nacin nas obeležavaju
I odakle im naši brojevi telefona ?
Koliko je to sve kršenje privatnosti i Ustavom zagarantovana prava stanovništva
Baš ste zanimljivi i značajni kada vas opsedaju.Kao sto sam napisao. Zvali me danas iz SNS tabora. Pitaju da li cu izaci na izbore i da li podrzavam siptarov program.
Mozda opipavaju puls nacije jer ako ce u junu mora da ih raspisu do 14og majaNe mogu da kažu da je u Junu kada nije zvanicno objavljeno...tako da su ti pozivi upitni
Ima i toga...samo sve manje ljudi hoce da im odgovara na pitanjaMozda opipavaju puls nacije jer ako ce u junu mora da ih raspisu do 14og maja
Samo da nisu izgubili broj.
Пре ће бити да бацају мамце. Још једна представа. Избора неће бити.Pre se može razgovarati o tome da li su ovakvi pozivi pravda ili nepravda
Uvek kad Dodo pomene ujedinjenje i loži biračko telo , bliže se neki izbori .Već su krenuli sa štandovima kod pijaca, moguće da se spremaju izbori.
Verovatno će uzeti neki jajarski termin kad su ljudi na odmorima. Računaju da im je to jedina šansa.
Mene su isto nekoliko puta zvali iz HDZ-a, sve dok SDP-njare nisu zatražile da se to zabrani.Kao sto sam napisao. Zvali me danas iz SNS tabora. Pitaju da li cu izaci na izbore i da li podrzavam siptarov program.
Pa zato si ti za snsMene su isto nekoliko puta zvali iz HDZ-a, sve dok SDP-njare nisu zatražile da se to zabrani.
Uglavnom, zvale su sudeći po slatkorječivom glasu, mlade junice.
Lijepo sam se s njima napričao i rekao da sam već glasao za HDZ, da sam bio jedan od onih koji su se prije 7 ujutro nasrali na biralištu, kako bi ispunio svoju građansku dužnost.
Pre se može razgovarati o tome da li su ovakvi pozivi pravda ili nepravda
Све лепо са њима, само кажеш да их подржаваш и да ће цела твоја фамилија да гласа за њих, а ако питају за комшије кажи да ће и комшије, нека имају погрешне податке.Kao sto sam napisao. Zvali me danas iz SNS tabora. Pitaju da li cu izaci na izbore i da li podrzavam siptarov program.