Zvali me danas iz SNS tabora. Pitaju da li cu izaci na izbore

• Začetnik teme Začetnik teme BB77Q
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pre se može razgovarati o tome da li su ovakvi pozivi pravda ili nepravda
Da li je to uznemiravanje
Da li na taj nacin nas obeležavaju
I odakle im naši brojevi telefona ?
Koliko je to sve kršenje privatnosti i Ustavom zagarantovana prava stanovništva
Eto jasno sve, kakvo bre zvanje kući.....izadješ na ulicu, pa ko te ne podržava šamaraš ga...bravo Nina....

Stvarno treba imati herc i pisati o ustavu i zakonu, dok mlatiš ljude po ulici....

Kao sto sam napisao. Zvali me danas iz SNS tabora. Pitaju da li cu izaci na izbore i da li podrzavam siptarov program.

Pitao ih kada su izbori, kazu u junu :D
Baš ste zanimljivi i značajni kada vas opsedaju.

Mene niko nikada nije zvao, niko nikada mi nije ništa nudio, nije me pitao da li ću, ili neću, glasati. 🤔

Пре ће бити да бацају мамце. Још једна представа. Избора неће бити.

Kao sto sam napisao. Zvali me danas iz SNS tabora. Pitaju da li cu izaci na izbore i da li podrzavam siptarov program.

Mene su isto nekoliko puta zvali iz HDZ-a, sve dok SDP-njare nisu zatražile da se to zabrani.

Uglavnom, zvale su sudeći po slatkorječivom glasu, mlade junice.
Lijepo sam se s njima napričao i rekao da sam već glasao za HDZ, da sam bio jedan od onih koji su se prije 7 ujutro nasrali na biralištu, kako bi ispunio svoju građansku dužnost.

Mene su isto nekoliko puta zvali iz HDZ-a, sve dok SDP-njare nisu zatražile da se to zabrani.

Uglavnom, zvale su sudeći po slatkorječivom glasu, mlade junice.
Lijepo sam se s njima napričao i rekao da sam već glasao za HDZ, da sam bio jedan od onih koji su se prije 7 ujutro nasrali na biralištu, kako bi ispunio svoju građansku dužnost.
Pa zato si ti za sns
Hrvatima odgovara vucic

Da bi prestalo uznemiravanje putem telefona mora se podneti tužba sudu. Krše Ustav.

Ali, ovo telefoniranje je najmanje maltretiranje u odnosu na sve šta rade.

Све лепо са њима, само кажеш да их подржаваш и да ће цела твоја фамилија да гласа за њих, а ако питају за комшије кажи да ће и комшије, нека имају погрешне податке.

Back