Žvaka itili Ko umije njemu dvije

schatje

Buduća legenda
Poruka
34.870
Ko vas je i kako (dobro, ovo ko nije ni bitno, je l') najupečatljivije smotao, da niste znali ni gde se nalazite, ni kako se zovete.

Mene jedan psiholog, bio stariji 8-9 godina... :andjeo:
Leleeeee, taj je znao i kad i šta treba da kaže :huh:

p.s. Molim modove da u naslovu isprave "itili" u "iliti" :mrgreen:

Poslednja izmena:
Mene jedna Riba u Diskoteci ...samo mi je prisla i pocela ljubiti kao crazy

a ja onako pijan i djuskam ...samo sto me srcka nije strefila :eek:

zatim me je odvela u njen stan ...gde me je Ebala zestoko cele noci sa jos jednom drugaricom ..:mrgreen:

Ne zalim se odlicna je bila ...a i drugarica takodje ..:per:

e da što se toga tiče, tih popularnih kod sto posto žena frajera, nekako mi se uglavnom nisu svidjali pa čak i kad su itekako imali zbog čega jer su obično arogantni mamlazi u oblacima i nose se mišlju da mogu da imaju svaku ženu, a ja ne volim da povladjujem ičijem egu, čak ni svom.

čekaj...jel ti se nisu sviđali zato što su se ostalim ženama sviđali, ili samo zasto što su prepotentni mamlazi...?
...to da su prepotentni i da su umislili da mogu da imaju svaku...s ti mse slažem...

htela sam da kažem da ma koji adut koji oni imaju nije dovoljan zbog te umišljenosti i opsednutosti samim sobom, ali ne isključivo, ko zna ko bi mogao da mi se svidi pa ne želim da tvrdim ništa zasigurno u ovakvim stvarima
a naredna stvar to su uglavnom neke metroseksualne pičkice , a meni takvi nisu interesantni

Ko vas je i kako (dobro, ovo ko nije ni bitno, je l') najupečatljivije smotao, da niste znali ni gde se nalazite, ni kako se zovete.

Mene jedan psiholog, bio stariji 8-9 godina... :andjeo:
Leleeeee, taj je znao i kad i šta treba da kaže :huh:

:mrgreen:

zato valjda i jeste psiholog kad je na brzinu uspeo da te procita.

@tema

mene jedna sekretarica:mrgreen: idi kume kad se tad nisam slogirao nikad necu :D:lol::mrgreen:

Poslednja izmena:

Back