ZURKA ZURKA za forumase !!??

Dajte budite malo konkretniji...da li je žurka u dnevnoj sobi ? spavaćoj sobi ? kuhinji ? Niši ? Terasi ? Kuhinji ? ... da se ne tražimo po tom stanu kao kreteni...

A kad bolje razmislim, NESONSOV predlog zvuči kao poziv na CAMEL TROPHY... na žurci u stnau nisam bio...pa jedno 5-6 godina :shock: ... koliko se sećam poslednji put za vreme NATO AGRESIJE i to smo zavli "brifing" :idea:

Zvuci cudno ali bas iz razloga sto i ja slabo idem po privatnim zurkama ( skoro da ih nema ) , zato je ideja da se skupimo u nekom od ovih MILION stanova koji su spremni za nove stanare !

Treba pronaci investitora koji bi nam dozvolio "malu" zurkicu od nekoliko sati !
( to se podrazumeva da bi imalo neku cenu )
Mislim da nece biti tesko pronaci takav bar trosoban stan !

Ali najbitnije je da nas ima dosta zainteresovanih sa foruma - a onda mozete povesti i svoje drugarice i drugove kao dopunu ako bude malo forumasa ?
I naravno ulaz bi imao neku cenu , za devojke simbolicno a za tipove duplo simbolicno !
( jer treba platiti najam stana, pice, case, . . . - za ostalo se ne sekirajte ! - ako budem nesto napravio NECU NISTA ZARADITI - samo da se pokriju troskovi )
Ako prva zurka uspe i svidi vam se PRAVIMO I 002 ZURKU !!

Bitno je fino organizovati i ne zuriti - imamo vremena !?

" Treba pronaci investitora koji bi nam dozvolio "malu" zurkicu od nekoliko sati ! "

Daj da se ne smaramo sa formalizmom...pitaćemo direktno izvođača radova...mislimd a se tu Krvolok opasno kavlifikovao da obavi par razgovora na tu temu sa kolegama :idea: :lol:

Zamisli žurku u ne dovršenoj zgradi...

Nema struje...
Nema grejanja...
Na sred sobe bez prozora i vrata bure presečeno na pola i vatra tinja u njemu...
Pije se votka, rum i vinjak iz flaša koje su u papirnim kesama...
Svi imaju rukavice sa odsečenim prstima...
Nema nameštaja...sedi se na gajbama, montažno-demontažnim klupama tipa dva bloka+fosna

Ha :?:
Kaži Nesonse...:arrow:
Nije li to žuraja o kojoj maštaš:?:
A za privođenje:arrow: cela zgrada na raspolaganju...mož' dama da bira od ecele zgrade gde joj je po volji da uživa :lol:

I onda kad neko predloži neki lokl sa strujom i grejanjem tip "MB AUTOBUS" jel ti ne dođe da ga baciš na dijetu :confused:

kada smo kod nedovrsenih stanova....
'najkulturnija' zurka na kojoj sam bila bila je momacko vece jednog mog druga u kuci koja se rusila nedelju dana posle ;)\secas se mens? ranije si otisla :lol:
ali sam zato ja ostala do kraja...
a najbolja prica....
odjednom drugacija muzika ...
riba se skida...
trebalo nam je 5 minuta da uklavirimo da je to striptizeta (tek kada se 'dobro' skinula)
a ja naivna mislila to neka gosca sa zurke koja se odvalila :lol:
sve u svemu....ludilo...do 5 ujutru...
i naravno: ' a sad adiooooooo
a sad adiooooo
i ko zna gdeeeeee
i ko zna kaddddd
'
ja hocu karaoke na zurci nesons :)

Dragi moji smotani sugradjani,
ja sam odvijec star i ne nameravam uchestvovati na tom vashem tulumu, no chujte shto cu vam kazati.
Neka gosn. Organizator (ko god to bio) lepo odredi kafic i vreme, bez daljnjeg, pa ko dodje - dodje. Ovakvo zamlacivanje sa privatnim gajbama i davanjem para puca i kad se organizuju mnogo kompaktnije grupe ljudi od ovog konglomerata na forumu.

Ej ljudi stvarno je u pravu le piaf!

Za pocetak bolje de odredimo neki ficka, gde cemo otici na picence, a to sa stanom je ogroman posao, i sumnjam da bi to iko oragniozovao i organizovao kako treba.

Lepo zvuci ali tesko ce da se odradi to sda stanom, a takodje vreme... Ne bih rekao da imamo puno vremena na raspolaganj, jer ce se ljudi smoriti, o nece biti nista.

Znaci moj predlog sledeci vikend, mozda bolje nedelja nego subota, popodne, jos samo da odredimo mesto!

Ko je za?

Ok. Varijanta sa stanom OTPADA !:-(
( malo je komplikovano , ali da imam vise vremena bilo bi i to sredjeno )

Zasto se svima zuri da se to organizuje - pa polako majku mu , ta mi smo Novosadjani !:D ;)

Samo jos uvek ne znam ko bi stvarno dosao ?:? Ne volim ispale !:-x
Svi kao nesto hoce , a u stvari i nisu bas za to ?

Brate ako nema nikog nema veza, garantujem ti da ce doci bar 10 ljudi.

A ako ne meni bi zaista bilo jako drago bar nas 3-4 da odemo negde na cepi.

Znaci ja, ti hemi bi mozda dosao mada se ne izjasnjava , zvacemo nevu ona ce povesti jos neke, ne moze da propadne!

Sigurno ima jos nekoga, samo steta sto ljudi cut i cekaju sve na gotovo... Ali ako se niko ne javlja nema veze, samo da utvrdimo mesto....

Ajde gde bi mogli. Ja sam rekao bus jer volim to mesto, ali moze i pub ili tako nesto...

Ako vec hocete tako, Aleksej, mislim da je Bus skroz nepogodan za takve stvari. Za pocetak neko mirnije i tise mesto, a posle ko zna... Znam da volis tamo da ides, al' ne moze ! :)

Glupo je da se nadvikujemo , zar ne? Ionako smo kavgadzije !

Back