- Poruka
- 3.335
Meni ova proslava sa pevanjem, sisama i pucanjem - sasvim normalna. Da niste očekivali da će naša politička elita da se utrpa u onaj negde već spomenuti voz i šibne na Egzit?
Tako je. Zivele sise
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Meni ova proslava sa pevanjem, sisama i pucanjem - sasvim normalna. Da niste očekivali da će naša politička elita da se utrpa u onaj negde već spomenuti voz i šibne na Egzit?
Ne vidim zasto vredjati Putina. Putin je drzavnik koji je teturajucu Rusiju postavio na noge, Tadic je bedni cata koji nije uradio nista i cija je Srbija isto tako ili jos i vise bedna kao pre nego sto je on stupio na funkciju.
Kakvo neumesno poredjenje.
Vodi racuna kad upotrebljavas rec "elita", pa zar sin akademika i profesor ide zajedno sa kojekakvim pevaljkama? Pre bih od Tadica ocekivala "Egzit", nego Seku, ne zato sto sam luda za Egzitom, nego zato sto se Boris pravi da je urbani lik.
tj zbog vlade glasaca i palme 
Hvala na iscrpnom obavestenju, nije bilo potrebno, sustina je ta da su se turbo folk, cece i seke digle u zvezdane visine za vreme Slobe, i korumpiranih ostataka od Slobe.

al nije on to slusao seku zbog sebe, nego zbog preduzetjetj zbog vlade glasaca i palme
![]()
pa naravno, on bi radije slusao IDOLE dok mu na uvce sviraju onu njegovu "retko te vidjam sa devojkama".....
Ceca jeste , ali Seka tek pre par godina znaci u vreme procvata Demokratije
Nije bitno sta oni slusaju kako se vesele nego kako mi zivimo , da li mi mozemo da priustimo sebi takvo zadovoljstvo, ne uz Cecu i Seku, svako bira po zelji !
Exit-Gucha-Gitarijada-Koncert-bioskop-pozoriste,.........![]()
al nije on to slusao seku zbog sebe, nego zbog preduzetjetj zbog vlade glasaca i palme
![]()
Ono, i Djindjic je sve radio zbog "preduzetje", pa je na kraju to "preduzetje" ispalo cirkus.
A to je posebna stvar, samo, bas ne ludujem za takvim provodom u Palminoj reziji, nedostajao je samo sator!
nisam mislio na takav provod![]()
Vodi racuna kad upotrebljavas rec "elita", pa zar sin akademika i profesor ide zajedno sa kojekakvim pevaljkama? Pre bih od Tadica ocekivala "Egzit", nego Seku, ne zato sto sam luda za Egzitom, nego zato sto se Boris pravi da je urbani lik.

Reč elita se kada se spomenu srpski političari koristi u posprdnom obliku... bez obzira na rodoslov.
Ne vazi.
"Nepozvan" da komentarisem napisano na javnom forumu? Kakav si ti komicar.
Nego druze, nemoj da se ljutis. I mnogo bolji i pametniji ljudi od tebe ponekad bas onako nesto lupe, pa sto ne bi i ti?
Deco, idemo dalje.
bezkorisnickogimena je carica!
pa ko brani ambasadorima da gledaju Seku Aleksić?
ne mora Tadić na svako mesto gde i Ambasadori
možeš misliti priče o Kosovu posle popijenih x litara rakijetine![]()

A misliš da u LDP - u nema ljudi koji slušaju Seku Aleksić ...Ljaksad. Postace ko kradikalski fenseri ovi DS-ovci. Oce to kada se druzis sa bagrom, prvo Mlohavi i Ceca, sada Palma i Seka. Jos kradikali i neki faget i to je to.

A misliš da u LDP - u nema ljudi koji slušaju Seku Aleksić ...

U bre gde ga nađe , ja posle pola litre ne bi razlikovao Seku Aleksić i prase na ražnjuPosle pola litra rakije, ne postoji takav chovek